Šta je novo?

Filip Vukša - Prijave, dopisi resenja

Becks zar nisi razmisljao da Filip mozda moze i da ti pomogne?
Da ako ti u autobusu ne radi klima, ako se vrata se ne otvaraju ili ako je razbijeno neko staklo, da on moze da izdejstvuje da se to brzo popravi.
 
Karlo del Ponte":2fe5rf8k je napisao(la):
Али, за то је потребно чета Хајдук Станка, а не Робин Худ кога ће у најбољем случају пратити Мали Џон.
Tačno tako.
 
EUKALIPTUS":3gu22d6w je napisao(la):
Karlo del Ponte":3gu22d6w je napisao(la):
Али, за то је потребно чета Хајдук Станка, а не Робин Худ кога ће у најбољем случају пратити Мали Џон.
Tačno tako.
И ја се слажем. Ако се рације мало омасове, више неће бити тих изјава да нешто смета "само вама двојици". Треба да покажемо да није тако.
 
Ispada da neke stvari smetaju samo "njima dvojici" jer se za sad skoro samo oni bore protiv propalog sistema. Da vise ljudi salje prijave ne bi pricali tako.
 
Заборавља се колико туђих пријава само Филип пошаље. Не заборавите да се њему маса Београђана јавља за помоћ. Ипак је систем тако постављен да ако пријаву не напишете административним језиком, она ће неретко бити у старту одбијена. ... одбија се све за шта могу да се закаче да је "непотпуно".
 
Zbog toga treba u svakoj prijavi napisati koji član je prekršen, i isti citirati, bez obzira da li je to član nekog zakona, neke gradske ili republičke odluke i sl. samo naglasiti iz čega je član, tačno i precizno... Onda niko ne može da ti kaže da je nepotpuno, ni da je dozvoljeno to nešto što ste prijavili.
 
becks89":1034k10d je napisao(la):
Sigurno mu nebih rekao broj linije, što ne znači da ne treba da bude ispisana linija na autobusu ;)

Po tebi ispada da su brojevi linija apsolutno nebitni, eto mu svi busevi da idu po gradu neobeleženi, jer ,,znaju ljudi˝. A taj broj linije je eto neka formalnost...

Ne verujem kakve gluposti si u stanju da pišeš da bi branio neodbranjivo. Ne mislim samo na gornji citat nego uopšte.
 
Karlo del Ponte":mahiihbp je napisao(la):
Ја највише замерам Филипу што је одлучио да ради сам, и није направио оперативну мрежу. На пример, линија 708, на коју има много жалби.

A šta tu ima da se zameri Filipu? Brani li neko bilo kome da se pridruži Filipu, pomogne mu, i tako dalje?

Dečku nema ama baš ništa da se zameri.
 
Мене је, искрено, срамота што читам ову расправу.
Филип је цар.
 
Predlažem Igoru da postavi ultimatum Beksu, ili da kaže šta ima pod uslovom da ima bilo šta da obznani, u suprotnom neka prestane sa nepotrebnim dizanjem tenzije.
 
I mene je sramota ove rasprave, pogotovu na jednom ovakvom kvalitetnom forumu. Filip je jedan od retkih koji se usudio, koji ima hrabrosti, volje i koji zrtvuje sebe da obavlja posao nadleznih sluzbi, da bi ovaj grad bio bolje i sredjenije mesto za zivot svih nas. Za to mu ogromno hvala, a mi cemo njemu najbolje da se oduzimo tako sto ce svako, koliko ko moze, uticati i insitirati na poboljsavanju funkcionisanja sitema. Filipu, apsolutno, nema nista da se zameri!
 
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha, ovo moze da napise odrastao covek i jos da prica o sramoti?!
Vrh ste majke mi. Ajde da sacekam jos koji dan odgovor, dok se sroci, dok se smisli neka nova laz, ipak je covek zauzet pisanjem prijava treba ga razumeti...
 
Одрастао човек и то школован одрастао човек, па ти види у чему је штос...
 
Zašto ne spomenuti da si školovan?
Izgleda je školstvo krivo za sve?!
 
A je*******i ga šta ćeš, "iskvarili me vozači" , da sam se družio sa vama akademskim građanima i pljuvao po svemu, verovatno bih sada i ja bio impresioniran velikim vođom Filipom...
 
Господине БЕКС89,

На пример, одете код фризера, он Вас унакази. Већина људи замишља следеће сценарије:

1) Ви му платите, ништа му не кажете, али га оцрните тако пред познаницима да изгуби све муштерије, а одете код другог фризера да исправите то што вас је остригао као робијаша из сибирског казамата.

2) Одбијате да му платите, и тражите да исправи грешке.

3) Обратите се газди салона, а овај или отпусти радника, или му скине од плате, а у знак извињења вам понуди још 3 шишања бесплатно, овај пут уз контролу квалитета.

4) Жалите се, свађате се, у фризерском салону вас одј... и ви их попљујете пред свим познаницима.

...

Ретко коме ће пасти на памет, оно што Вама пада на памет: фризери су дивни и богом дани, нису они криви што имају лоше маказе и машинице, онај коме се не свиђа како ме је укриво ошишао нема укуса, ови што се жале на фризера су необразовани, нелуктурни...

По питању јавног превоза, систем је сложенији, али су наша права иста! Проценат млађих од 20 година са возачком дозволом Б је далеко већи од већине друштава са квалитетним градским превозом. Само 21% превоза аутомбилима није одраз квалитета јавног превоза, већ сиромаштва, у којем се аутомобилом возе многи којима то превозно средство гута 30%-60% дохотка, и до некле проблемом паркирања у центру.

Када бахати возачи почну да губе посао, а неодговорни превозници део полазака или целе линије, (у њих спада и државни ГСП), тада ће почети да се води рачуна и о ономе за шта је одговоран возач, и ономе за шта је одговоран превозник. :gobb:
 
Nek si ti meni rek'o. Ali sve ovo što pišete, niko od vas nije tražio ;)
 
Dobro Becks, isterujes pravdu pred celim forumom a neces da pricas, izjasni se vec jednom.
 
Izjasnio sam se, samo niko izgleda ne kapira.
Čekam Filipov odgovor, a dotle ću da odgovaram na vaše gluposti ;)
 
"ovo" se odvezalo i ne može se dozvati pameti...
"ovo" vređa, provocira...
"ovo" treba ignorisati, kao da nije ovde... i to bi bilo to, mislim "ovo" :)
 
Pa koji se đavo onda javljaš po peti put, iako te niko ništa nije pitao? Iskuluraj i čekaj odgovor. ;)
 
Зашто би било ко чекао било какав одговор?
Што би то некога требало да занима?
Теби се скреће пажња на понашање! Чисто да не бркаш то...

Што се неког доказивања нечега тиче...мислим да ти никада ниси имап неки аргумент, колико год пута да си изговорио ту реч.
Просто си шупаљ, по сваком основу.
Аргументи, образовање, искуство, искреност, бити добар човек...шта ти имаш од свега тога. Немаш тачку са попуњеном празнином, сабери се и покупи злу крв за собом. Кад једном то успеш, кренуће ти на боље, нећеш бити „једино савршенство међу све самим овцама" сам и патетичан, без циља.
Биће ти боље...
 
A ako te ne zanima što se mešaš? Šta vam smeta? Istina?
Koji si ti to argument naveo u bilo kojoj diskusiji sem uvreda i klasičnog proseravanja ti si klinac šta ti znaš? Navedi mi jedan jedini argument koji si ti ispisao u otvorenoj diskusiji protiv mene.
Ako vas ne zanima, produžite dalje, ovo nije forum koji se bavi mojim ponašanjem, tako da nema potrebe ni da ga komentarišeš, ponašam se onako kako se ponašate prema meni, nekolicina vas ovde jasno vređa prosečnu ljudsku inteligenciju svojim postovima, izvinite što ne mogu da ćutim na to, baš mi je žao.
 
Vrh