Somi303":2ijmmtyg je napisao(la):
becks89":2ijmmtyg je napisao(la):
sa razmišljanjima kao iz kamenog doba
veliki broj putnika zna koji autobus gde ide i bez table da ide, što po vozaču što po busu
Нећу се упуштати даље у твој простаклук, а ти испоштуј игора и не сери више.
A ko te je pitao nešto?
dare":2ijmmtyg je napisao(la):
dare":2ijmmtyg je napisao(la):
ma vozaci su uvek nevini kako da ne.Ima vozaca zaista dobrih ali brate ima onih koji su toliko prekrsaja napravili da ja stvarno ne znam sta traze u GSP-u i zasto uopšte takvi ljudi voze autobus.i kako je uopste moguce da vozac koji dobro obavlja posao ima istu platu kao bahati vozac.
A ko je pomenuo vozače? Čitaš li ti bilo šta ili vrtiš stalno istu priču?
.
Mnogo branis bahate vozace to ne mogu da svatim Za nesto sto dobro rade vozaci prvi cu stati na njihovu stranu Ali bahate vozace i bahatost jednostavno ne volim.Za ono sto su tukli Filipa tebi je to normalno a ja to nasilje i bahatost jednostavno ne volim da je kojem slucajem bilo obrnuto da je Filip napao nekog vozaca prvi bi podrzao tog vozaca.I ajde smanji vise svadju Becks ovo nije farma .A ovo sto optuzujes Filipa imas li ti dokaze za to ?Dok ne vidim neke dokaze za to sta je on radio ne mogu da se slozim sa tobom da Filip ne valja
Ko je ovde pomenuo vozače? Nađi mi deo gde sam pomenuo ovde vozače? Gde sam rekao da je normalno što su tukli Filipa, nađi mi to? Zašto mi stavljaš u usta nešto što nisam rekao? Zbog čega? Čak nije to ni tema!
Smanjim svađu? Postavim pitanje i javi se 10 drugih koji veze nemaju sa temom, da mi popuju i da mi se mešaju, ja sam pitao Filipa, ne vas ostale, dakle niko vam nije tražio odgovor i niko vas nije pitao, ali ste se našli da odgovorite, zašto?
Zbog čega ti brineš za moje dokaze, šta vas boli istina? Niko ti nije tražio da se složiš ili ne, tražio sam odgovor od dotičnog, ne od vas...
laki72":2ijmmtyg je napisao(la):
Vidis, dragi moj i ambiciozni Beck.
Kada si dosao na ovaj forum, svi, ali apsolutno svi su gajili simpatije za tvoje poteze.
Svojim postupcima si sam doprineo da se misljenje o tebi promeni. Zapitaj se malo, vec neko vreme ti to govorim. Ne zato sto zelim da ti popujem , vec zato sto mislim da imas potencijala, ali trenutno pogresno kanalises svoju energiju.
A ovo gore sto sam boldovao u tvom postu upravo govori o nedostatku elementarne kulture i vaspitanja.
Vidis, forumas STF i ja se zestoko prepiremo upravo oko tvojih idola - vozaca GSP-a, ali bez obzira na nase totalno oprecno misljenje niko nikoga nije nazivao stokom, telicima i idiotima.
I nakon toga jos komentarises kako bi ti nesto i rekao , ali eto bio bi kaznjen jer nisi povlasten na forumu????
ne, ipak je Igor previse tolerantan...
Znaš koliko mi je stalo do toga što je jedan šomi, jedan stf, solecar ili ko god promenio mišljenje o meni? Znaš koliko me zanima ta kategorija ljudi, kategorija koja je tu da pljuje, da izmišljaju, da lažu po potrebi, da dižu buku kad nemaju argumente i sl. To je meni nebitna i nevažna kategorija ljudi.
Nije nedostatak elementarne kulture i vaspitanja, prosto mi je puklo više da čitam postove ljudi bez 2 grama mozga, koji razmišljaju onako kako drugi razmišljaju, koji pričaju kako su spremni da menjaju mišljenja i onda kada im je dokazano da greše, obrću priču na foru kao nije tako, al' neću da se svađam, ljudi koji kada nemaju argumenata potežu po drugim korisnicima lično, e brate izvini, ali za takve nemam živaca i nemam ni kulturu ni vaspitanje, za takvu kategoriju nemam ni poštovanje, ništa!
Kada vam govorim ovce, telad, mislim na to što slepo verujete jednom čoveku kako on sve dobro radi, baš kao što pastir vodi svoje ovce, tako vi slepo pristajete na to da vas vodi neko, vaš izbor. Samo da ćutim na neke postupke neću, postoji i granica bezobrazluka koji ću da trpim, mogu da žmurim na jedno oko, ali ovo je previše...
Kaznite me, onda slobodno veličajte Vukšu i njemu slične, nemam ništa protiv, ali doćiće stvari na svoje mesto, to vam obećavam!
stf":2ijmmtyg je napisao(la):
... ako lažem, dokaži da lažem ...
Polako mili moj...
Pa displeji i ne postoje za ljude koji znaju gde idu, nego za one kojin ne znaju pobogu ... :lol: Takvih je manje, ali ceo taj uređaj postoji zbog te manjine, i ako postoji svuda u svetu, postoji i razlog zašto postoji ... i treba da radi kako je zamišljeno ...
Apsolutno ne. Ljudi NE VERUJU displejima, zato ih ne čitaju. A za to nepoverenje krivi su vozači i niko drugi. Pa kako da veruju displeju kada se na pravilno obeleženo vozilo gotovo ne može ni naići. Koliko puta su se ljudi zaj*** verujući pogrešno obeleženom displeju, zato ih više ni ne čitaju.
Čekaj, daj ako im ne veruju, da mi to lepo poskidamo, prodamo i napravimo table, tablama veruju. Kako lako nađeš opravdanje za sebe i svoje istomišljenika, a druge ljude veoma lako osuđuješ :roll:
I takav sistem ti braniš? Do jaja! :lol:
Ne branim ja nikoga, samo nije moguće da tolikom broju ljudi ne smeta, a smeta dvojici ili trojici pojedinaca. Izgleda je problem u onih par hiljada ljudi