Šta je novo?

Filip Vukša - Prijave, dopisi resenja

becks89":ccfy1rml je napisao(la):
dare":ccfy1rml je napisao(la):
ma vozaci su uvek nevini kako da ne.Ima vozaca zaista dobrih ali brate ima onih koji su toliko prekrsaja napravili da ja stvarno ne znam sta traze u GSP-u i zasto uopšte takvi ljudi voze autobus.i kako je uopste moguce da vozac koji dobro obavlja posao ima istu platu kao bahati vozac.
A ko je pomenuo vozače? Čitaš li ti bilo šta ili vrtiš stalno istu priču?

.
Mnogo branis bahate vozace to ne mogu da svatim Za nesto sto dobro rade vozaci prvi cu stati na njihovu stranu Ali bahate vozace i bahatost jednostavno ne volim.Za ono sto su tukli Filipa tebi je to normalno a ja to nasilje i bahatost jednostavno ne volim da je kojem slucajem bilo obrnuto da je Filip napao nekog vozaca prvi bi podrzao tog vozaca.I ajde smanji vise svadju Becks ovo nije farma .A ovo sto optuzujes Filipa imas li ti dokaze za to ?Dok ne vidim neke dokaze za to sta je on radio ne mogu da se slozim sa tobom da Filip ne valja :)

becks89":7zdspdag je napisao(la):
Ko je dokazao ti?
Zašto se ne javi pa odgovori na pitanje, da vidimo ko je dileja, vi slepi narod koji ko telad idete i kliče "To Vukša!" ili ja...
Da si pročitao jednu diskusiju, možda bi zapazio da nijednom nisam izašao u diskusiju sa nagađanjima i pretpostavkama, za razliku od ostatka foruma, za sam kraj rado bih rekao neke stvari o tebi, ali tada bih verovatno bio kažnjen, pošto nisam zaštićen i nisam pogodan za forum. A baš želim da vas "Trolujem", prosto ne mogu da zamislim svoj život bez prepiske sa 20 slepih idiota, koji dalje od nosa ne vide i kojima je jedini uspeh u životu što su prijavili nekoga, da ste vi zadovoljni svojim životom nebi se bavili tuđim ;)

Reče mi laki da sam ja nezadovoljan svojim životom, ne, nezadovoljan sam sa kakvim ljudima oko sebe moram da živim ovaj život, sa predrasudama iz 19.veka, sa razmišljanjima kao iz kamenog doba, više je tada bilo ljudi nego danas, možda ne kvantitativno, već kvalitativno, po osobinama. Od životinja nas razlikuje mozak i moć razmišljanja, ali očigledno neki nemaju nameru da iskoriste taj dar, i još sebi daju za pravo druge da kritikuju, slepi moj narode, tek ćeš ti osetiti kako te gaze razni borci za "više ciljeve"...

Vidis, dragi moj i ambiciozni Beck.
Kada si dosao na ovaj forum, svi, ali apsolutno svi su gajili simpatije za tvoje poteze.
Svojim postupcima si sam doprineo da se misljenje o tebi promeni. Zapitaj se malo, vec neko vreme ti to govorim. Ne zato sto zelim da ti popujem , vec zato sto mislim da imas potencijala, ali trenutno pogresno kanalises svoju energiju.
A ovo gore sto sam boldovao u tvom postu upravo govori o nedostatku elementarne kulture i vaspitanja.
Vidis, forumas STF i ja se zestoko prepiremo upravo oko tvojih idola - vozaca GSP-a, ali bez obzira na nase totalno oprecno misljenje niko nikoga nije nazivao stokom, telicima i idiotima.
I nakon toga jos komentarises kako bi ti nesto i rekao , ali eto bio bi kaznjen jer nisi povlasten na forumu????

ne, ipak je Igor previse tolerantan...

becks89":1sm8cdfg je napisao(la):
stf":1sm8cdfg je napisao(la):
A koliko je lažnih prijava bez ikakvog osnova poslao vaš heroj, pritom neretko lažirajući dokaze?

Pa nijednu ...
Nije dosta što sam lažeš i izmišljaš za sebe, pa si počeo da lažeš i u ime drugih? Ne valja ti to.

... ako lažem, dokaži da lažem ...

Lepo ti je čovek rekao, na prste jedne ruke možeš da nabrojiš vas kojima smetaju ovakve stvari, ako mi veruješ veliki broj putnika zna koji autobus gde ide i bez table da ide, što po vozaču što po busu, 99% njih ni ne gleda u tablu.
Pa displeji i ne postoje za ljude koji znaju gde idu, nego za one kojin ne znaju pobogu ... :lol: Takvih je manje, ali ceo taj uređaj postoji zbog te manjine, i ako postoji svuda u svetu, postoji i razlog zašto postoji ... i treba da radi kako je zamišljeno ...

I masu drugih primera mogu da ti navodim, da ljudi i pored validno obeležnog vozila pitaju za liniju jer ih mrzi ili neće da čitaju.
Apsolutno ne. Ljudi NE VERUJU displejima, zato ih ne čitaju. A za to nepoverenje krivi su vozači i niko drugi. Pa kako da veruju displeju kada se na pravilno obeleženo vozilo gotovo ne može ni naići. Koliko puta su se ljudi zaj*** verujući pogrešno obeleženom displeju, zato ih više ni ne čitaju.

Lepo vam je rekao, niko sem vas par ni ne prijavljuju te sitnice i besmislice, ljudi su srećni kad imaju gde da sednu i kad ima prozor koji se otvara i grejanje, ništa im više ne treba,

I takav sistem ti braniš? Do jaja! :lol:

becks89":x6vvgca8 je napisao(la):
Ko je dokazao ti?

ја јесам доказао ту своју теорију :) у почетку си био ок, а онда си почео да пљујеш по неистомишљеницима

vi slepi narod koji ko telad idete i kliče "To Vukša!" ili ja...
он троши своје време и своје паре, то је његова борба против ветрењача. мене претерано не дотиче, јер ни не користим јавни превоз, тако да ме претерано не интересује то што ради. чак, мислим да му то претерано експонирање у медијима штети

za sam kraj rado bih rekao neke stvari o tebi, ali tada bih verovatno bio kažnjen, pošto nisam zaštićen i nisam pogodan za forum.

oh please, do say

popcorn.gif

Somi303":2ijmmtyg je napisao(la):
becks89":2ijmmtyg je napisao(la):
sa razmišljanjima kao iz kamenog doba
veliki broj putnika zna koji autobus gde ide i bez table da ide, što po vozaču što po busu
Нећу се упуштати даље у твој простаклук, а ти испоштуј игора и не сери више.
A ko te je pitao nešto?

dare":2ijmmtyg je napisao(la):
dare":2ijmmtyg je napisao(la):
ma vozaci su uvek nevini kako da ne.Ima vozaca zaista dobrih ali brate ima onih koji su toliko prekrsaja napravili da ja stvarno ne znam sta traze u GSP-u i zasto uopšte takvi ljudi voze autobus.i kako je uopste moguce da vozac koji dobro obavlja posao ima istu platu kao bahati vozac.
A ko je pomenuo vozače? Čitaš li ti bilo šta ili vrtiš stalno istu priču?

.
Mnogo branis bahate vozace to ne mogu da svatim Za nesto sto dobro rade vozaci prvi cu stati na njihovu stranu Ali bahate vozace i bahatost jednostavno ne volim.Za ono sto su tukli Filipa tebi je to normalno a ja to nasilje i bahatost jednostavno ne volim da je kojem slucajem bilo obrnuto da je Filip napao nekog vozaca prvi bi podrzao tog vozaca.I ajde smanji vise svadju Becks ovo nije farma .A ovo sto optuzujes Filipa imas li ti dokaze za to ?Dok ne vidim neke dokaze za to sta je on radio ne mogu da se slozim sa tobom da Filip ne valja :)
Ko je ovde pomenuo vozače? Nađi mi deo gde sam pomenuo ovde vozače? Gde sam rekao da je normalno što su tukli Filipa, nađi mi to? Zašto mi stavljaš u usta nešto što nisam rekao? Zbog čega? Čak nije to ni tema!
Smanjim svađu? Postavim pitanje i javi se 10 drugih koji veze nemaju sa temom, da mi popuju i da mi se mešaju, ja sam pitao Filipa, ne vas ostale, dakle niko vam nije tražio odgovor i niko vas nije pitao, ali ste se našli da odgovorite, zašto?
Zbog čega ti brineš za moje dokaze, šta vas boli istina? Niko ti nije tražio da se složiš ili ne, tražio sam odgovor od dotičnog, ne od vas...

laki72":2ijmmtyg je napisao(la):
Vidis, dragi moj i ambiciozni Beck.
Kada si dosao na ovaj forum, svi, ali apsolutno svi su gajili simpatije za tvoje poteze.
Svojim postupcima si sam doprineo da se misljenje o tebi promeni. Zapitaj se malo, vec neko vreme ti to govorim. Ne zato sto zelim da ti popujem , vec zato sto mislim da imas potencijala, ali trenutno pogresno kanalises svoju energiju.
A ovo gore sto sam boldovao u tvom postu upravo govori o nedostatku elementarne kulture i vaspitanja.
Vidis, forumas STF i ja se zestoko prepiremo upravo oko tvojih idola - vozaca GSP-a, ali bez obzira na nase totalno oprecno misljenje niko nikoga nije nazivao stokom, telicima i idiotima.
I nakon toga jos komentarises kako bi ti nesto i rekao , ali eto bio bi kaznjen jer nisi povlasten na forumu????

ne, ipak je Igor previse tolerantan...
Znaš koliko mi je stalo do toga što je jedan šomi, jedan stf, solecar ili ko god promenio mišljenje o meni? Znaš koliko me zanima ta kategorija ljudi, kategorija koja je tu da pljuje, da izmišljaju, da lažu po potrebi, da dižu buku kad nemaju argumente i sl. To je meni nebitna i nevažna kategorija ljudi.
Nije nedostatak elementarne kulture i vaspitanja, prosto mi je puklo više da čitam postove ljudi bez 2 grama mozga, koji razmišljaju onako kako drugi razmišljaju, koji pričaju kako su spremni da menjaju mišljenja i onda kada im je dokazano da greše, obrću priču na foru kao nije tako, al' neću da se svađam, ljudi koji kada nemaju argumenata potežu po drugim korisnicima lično, e brate izvini, ali za takve nemam živaca i nemam ni kulturu ni vaspitanje, za takvu kategoriju nemam ni poštovanje, ništa!
Kada vam govorim ovce, telad, mislim na to što slepo verujete jednom čoveku kako on sve dobro radi, baš kao što pastir vodi svoje ovce, tako vi slepo pristajete na to da vas vodi neko, vaš izbor. Samo da ćutim na neke postupke neću, postoji i granica bezobrazluka koji ću da trpim, mogu da žmurim na jedno oko, ali ovo je previše...
Kaznite me, onda slobodno veličajte Vukšu i njemu slične, nemam ništa protiv, ali doćiće stvari na svoje mesto, to vam obećavam!

stf":2ijmmtyg je napisao(la):
Polako mili moj...

Pa displeji i ne postoje za ljude koji znaju gde idu, nego za one kojin ne znaju pobogu ... :lol: Takvih je manje, ali ceo taj uređaj postoji zbog te manjine, i ako postoji svuda u svetu, postoji i razlog zašto postoji ... i treba da radi kako je zamišljeno ...
Apsolutno ne. Ljudi NE VERUJU displejima, zato ih ne čitaju. A za to nepoverenje krivi su vozači i niko drugi. Pa kako da veruju displeju kada se na pravilno obeleženo vozilo gotovo ne može ni naići. Koliko puta su se ljudi zaj*** verujući pogrešno obeleženom displeju, zato ih više ni ne čitaju.
Čekaj, daj ako im ne veruju, da mi to lepo poskidamo, prodamo i napravimo table, tablama veruju. Kako lako nađeš opravdanje za sebe i svoje istomišljenika, a druge ljude veoma lako osuđuješ :roll:

I takav sistem ti braniš? Do jaja! :lol:
Ne branim ja nikoga, samo nije moguće da tolikom broju ljudi ne smeta, a smeta dvojici ili trojici pojedinaca. Izgleda je problem u onih par hiljada ljudi ;)

becks89":1yeyabz8 je napisao(la):
Lepo ti je čovek rekao, na prste jedne ruke možeš da nabrojiš vas kojima smetaju ovakve stvari, ako mi veruješ veliki broj putnika zna koji autobus gde ide i bez table da ide, što po vozaču što po busu, 99% njih ni ne gleda u tablu. Kao argument ću ti navesti period kada je lasta radila nove table pa su umesto latičnih stigle ćirilične, ogroman broj ljudi i pored ispravne table kao dolazi da pita dokle ide, nećeš me nabediti da su svi ljudi toliko nepismeni da ne razlikuju matično pismo, ili hoćeš? I masu drugih primera mogu da ti navodim, da ljudi i pored validno obeležnog vozila pitaju za liniju jer ih mrzi ili neće da čitaju. Lepo vam je rekao, niko sem vas par ni ne prijavljuju te sitnice i besmislice, ljudi su srećni kad imaju gde da sednu i kad ima prozor koji se otvara i grejanje, ništa im više ne treba, e sad što ima par vas koji tražite po zakonu sve, to je vaša stvar. Meni lično je to nebitno, nevažno, traćenje vremena službama itd, znate već sve da se ne ponavljam.

Becks, nemoj da se praviš blesav, znaš odlično na šta sam ovde skrenuo pažnju. Inspekcija je u odgovoru licu koje je prijavilo neobeleženost vozila navelo ime Filipa Vukše (to nije bila Vukšina prijava, bila je prijava drugog lica, očigledno Vukšinog prijatelja, koji mu je odgovor inspekcije pokazao). To je kršenje zakona, koji svakom podnosiocu prijave, pa čak i Vukši, garantuje anonimnost.

I, još nešto, nemoj da pričaš ono što ne znaš. Ja ne prijavljujem svaku sitnicu, kao što ti kažeš. Već pune dve godine se bavim jednom konkretnom stvari, razvojem beogradskog predgrađa. Pogledaj moj sajt, pročitaj opis ideja i misija i biće ti dosta jasnije.

Pa šta da ti kažem, ja prijavim lika koji udari autobusom u ogradu i ode sa polubranikom koji se vuče za njim, traži mi prvo broj telefona i ime, zove me prvo lik iz GSP-a da se zahvali i da prenese da je skinuta plata liku, sutradan me zove lik da kaže da će mi se na***ati majke, o čemu mi dalje pričamo?
Otišlo je sve u krasni, kakva anonimost...

Nisam rekao tebi za sitnicu, već onome koga si branio :wink: Što se prigrada tiče, sa ove druge strane grada, lično sam radio neke table kako bi imali ljudi šta da stave napred, pisali su na novinama, masnim papirima iz menze i slično, kapiram tu problematiku sve je to ok, samo po meni pisanje prijava za nemanje originalne table u vozilu je bespotrebno, jer masu tabli ne može naći više niko, neke su pogubljene i sl. :wink:

Nisam se toliko vezivao konkretno za neobeleženost, ali da ti odgovorim, jer vidim da skrećeš sa suštine, a ja u svojim prijavama uvek precizno naglasim sve detalje, jer znam da inspektori nemaju pojma ni ono što treba da znaju, a kamo li tamo neke članove odluke o javnom linijskom prevozu.
Konkretno, u odluci o javnom linijskom prevozu ni u jednom članu nije precizirano da li vozilo mora da ima originalnu relacijsku tablu, ili displej, ili rolo traku, ili može biti obeleženo toalet papirom, ako ništa drugo nemaju. Dakle, to nije problem. Naglašeno je šta minimalno mora da ima ta relacijska tabla - broj linije i krajnji terminus.
To je, znači, definisani minimum.

Da li hoćeš da mi kažeš da ovaj vozač ne treba da bude sankcionisan?

904_Lasta.png

Lik je danima vozio autobus SA POGREŠNIM BROJEM LINIJE!!! EEEEJ!!! Piše mu 860E, a linija je 904. Znači, jel mu nije bilo lakše da na ovom papiru koji je ovde nabudžio uz relacijsku tablu od linije 860E, da lepo odštampa kako treba, znači 904 Obrenovac-Surčin?

Neće to rešiti problem predgrađa, ali da li hoćeš da mi kažeš da ovakve stvari ne treba prijavljivati?

Čuj broj linije, pa oni ne vide ni Obrenovac, a ne broj linije. Veruj mi, table koje sam radio su imale veći font nego standardne Lastine, pa se masa idiota našla koja pita dokle ide, i kao nismo videli, a upadljivije ne može da bude da ne znam šta radim. Ako ti misliš da treba da se piše zbog tog broja ok, meni je to lično nevažan podatak, doduše moram priznati i prevoz sa te strane se kod mene svodio na 581 i 581E, dakle toliko mi treba.
Ovde je odštampao ili neko u rasporedu ili otpravnik, ko zna jel imaju uopšte tablu za 904, po meni neozbiljno, mogao je već da prelepi to 860E, to je 10 sekundi posla.

becks89":1ahj8m7i je napisao(la):
Čuj broj linije, pa oni ne vide ni Obrenovac, a ne broj linije. Veruj mi, table koje sam radio su imale veći font nego standardne Lastine, pa se masa idiota našla koja pita dokle ide, i kao nismo videli, a upadljivije ne može da bude da ne znam šta radim. Ako ti misliš da treba da se piše zbog tog broja ok, meni je to lično nevažan podatak, doduše moram priznati i prevoz sa te strane se kod mene svodio na 581 i 581E, dakle toliko mi treba.

To što je tebi nebitno , ne znači da da je tako i sa drugima. Ako bi te recimo neko pitao kako da stigne do određene lokacije , u neki prigradski deo grada , u okviru ITS2 zone , da li bi mu rekao koristi liniju Beograd - Obrenovac , ili bi mu rekao koristi liniju 860?

Sigurno mu nebih rekao broj linije, što ne znači da ne treba da bude ispisana linija na autobusu ;)

Upravo to. Da liniju drži samo Banbus, uvek bih rekao, koristi liniju 860, ali, ovako, sa Lastom, ne bih smeo tako da mu kažem, jer ako naiđe neobeležen bus, džabe sam mu rekao broj. I zato se oduvek pitam, zašto je Lasta jedini prevoznik, od 4 prevoznika koja učestvuju u ITS2, koja ne može da reši ovaj banalan problem.

Kako onda očekivati da se reše svi ostali, mnogo ozbiljniji problemi, koji zahtevaju novčana sredstva, i promenu kompletne politike poslovanja, a posebno mislim na RJ Obrenovac i RJ Avala.

Посао возача, поред велике одговорности за безбедност, подразумева и мање процедуралне ствари, које су веома битне за један уређен систем. Наравно да је за покуду аљкавост возача који неће да користи дисплеј или да истакне број линије која је идентификација у систему. Било би супер када би у свакој сфери постојао неко ко инсистира на поштовању правила од А до Ш.

becks89":q7wqietm je napisao(la):
Znaš koliko mi je stalo do toga što je jedan šomi, jedan stf, solecar ili ko god promenio mišljenje o meni? Znaš koliko me zanima ta kategorija ljudi, kategorija koja je tu da pljuje, da izmišljaju, da lažu po potrebi, da dižu buku kad nemaju argumente i sl. To je meni nebitna i nevažna kategorija ljudi.
Ако смо неважни, што нам стално одговараш? Искулирај нас. Тако барем ја радим са "небитном категоријом људи" ... А да ... а која смо ми то категорија? "Мрзитељи јавашлука и нерада" ... па ја се поносим што сам део те екипе. Доле нерад!!! Доле јавашлук!!! Доле банална оправдања!!! :gobb:

stf":q7wqietm je napisao(la):
Polako mili moj...

Шта полако? Одма бре. Дај да признам људима и извинем се! Уопште није проблем! :D

Čekaj, daj ako im ne veruju, da mi to lepo poskidamo, prodamo i napravimo table, tablama veruju.

Ни то није решење јер појединим шоферима је тешко да и на тим јадним таблама испишу чак и број линије па тако није реткост да на потезу 300 саобраћа и 50, 25П, 33, 47 ... а било је и случајева да линија саобраћа примера ради на 305, напред пише 401, са стране напред 50 а позади 33 ... сад ми реци да тако нешто не треба пријавити и да један такав примерак возача треба да има исту плату као и онај којем није тешко да изротира те плочице ... ?

Kako lako nađeš opravdanje za sebe i svoje istomišljenika, a druge ljude veoma lako osuđuješ :roll:
Ок, и да је тако како кажеш ... оправдања тражим ја, оправдања тражиш ти? По чему си "бољи" од мене мајке ти? :D

nije moguće da tolikom broju ljudi ne smeta, a smeta dvojici ili trojici pojedinaca. Izgleda je problem u onih par hiljada ljudi ;)
А зашто закључујеш да никоме не смета? Зато што нису пријавили? Важи! Пре ће бити да људи немају поверења ни у инспекторе нити верују да ће ико бити кажњен. Не верују људи у систем али то не значи да им погрешан дисплеј не смета. Већини је барем једанпут засметао, и то онда када их је тај дисплеј жестоко зајебао у животу.

Ево једног примера из личног искуства:

У време када је на потезу 300 још саобраћао 302Л било је много муке са тим, који је у питању. А зајеб уопште није наиван, разлика у траси, 15 километара ... и возач ладно на дисплеју испише 302Л - БЕГАЉИЦА ... и нормално, на свакој станици улазе људи и питају "Где иде" и после 4- он онако изнервиран: "Како где иде, па шта ти пише јеси ћорав?", на шта му ја кажем шта пише а он одмахну руком у фазону: "јебига" ... мислиш да је устао да то исправи ... ма боле га ђока ...

stf":g71pypok je napisao(la):
Ни то није решење јер појединим шоферима је тешко да и на тим јадним таблама испишу чак и број линије па тако није реткост да на потезу 300 саобраћа и 50, 25П, 33, 47 ... а било је и случајева да линија саобраћа примера ради на 305, напред пише 401, са стране напред 50 а позади 33 ... сад ми реци да тако нешто не треба пријавити и да један такав примерак возача треба да има исту плату као и онај којем није тешко да изротира те плочице ... ?
Мене баш данас одвезе 306 до Гроцке :lol:

И сад ми реци Шоми колико је путника изашло на следећој станици после скретања за Лештане псујући а колико је људи остало да чека 302 а он им је не знајући, управо прошао ... ?

То није тако ретка појава на овом потезу. Док сам ишао у средњу школу (чувени директор Тица, када су возила дужена,а и линије) водио сам се према гаражном броју а не према дисплеју који углавном - није био тачан. Данас толико тумбају аутобусе, возаче, линије да не можеш да се ухватиш ни за шта познато, идеш на срећу па гледаш где ће да скрене.

Што је за 302 - немогуће. Можда сам мало престрог и огорчен, али таква грешка која није случајна је за моменталну неплаћену суспензију од 3 месеца ... па кад дођу рате за кредите и жена да дави, можда и поради дотични шофер на свом јавашлуку ... ако се понови, отказ.

Čak i na ovim gradskim linijama znaju debelo da omaše. jednom prilikom sam ušao u trolu kod Muzeja 25. maj , i sva sreća što mi nije bilo bitno koji je broj , pošto sam išao do Beograđanke. Displeji uopšte nisu bili uključeni , i zbog toga je vozilo stajalo po nekoliko minuta na svakoj stanici , dok se izređaju ljudi da pitaju koji je broj i dokle ide.
Drugi put mi se desilo da sam kod Vukovog spomenika video autobus koji je na svakom displeju imao različitu oznaku , što elektronsku , što papirnu , plus što je imao i papirnu oznakusa prednje strane. Dakle pet različitih oznaka , pa ti sad čik pogodi koja je linija u pitanju.
A još veći apsurd je što u okviru ITS 2 sistema postoje linije koje imaju identične terminuse , a potpuno različite trase , pa tek tu nastane muka da se snađeš koja je linija u pitanju.

904_Lasta.png

ovi iz laste gori od mene mjesaju i pisma , a Filip uziva sta ga briga tako i treba praznici cu oglasice se bez brige
Nego ja pokusavamm da uhvatim sta je to beks pitao CSI nemogu izvaliti od silne prepiske sta je bilo pitanje koje je pokrenulo raspravu

Бекс, ужасно си љубоморан на Филипа и његов успех који има у свом волонтерском и заиста преданом раду и зато су твоји ставови такви какви јесу. Филип је урадио и ради вероватно оно што ти не знаш да радиш или/а нећеш да знаш, а и не желиш да видиш.
И одакле ти право да вређаш чланове форума, кад те нико ни једном речју није увредио.

Свидели су ми се коментари читалаца на чланак из Курира који су поставили Даре и Шоми, поготово први

• Miloš
Molim! ali Moooolim redakciju Kurira da pošalje podatke ovog momka Aleksandru Vučiću uz predlog da ga postavi kao najmladjeg direktora za gradsku infrastrukturu uz mogućnost da u roku od dve godine postane Ministar Infrustrukture Srbije!
Svo koji podržavaju ideju molim "lajkujte"!
283

30.04.2014. u 09:57
ivan
Svaka čast dečko kakva god pomoć da ti zatreba redakcija čuva mejl tu sam.
166

30.04.2014. u 09:01
jok ti ces!
ovo mi je sokantno za inspektorku koja ignorise prijave i koja jos zu to izjavljuje da joj ne pada na pamet da izadje na teren i radi svoj posao! dakle prosto nepojmljivo. to je vrlo drsko i bezobrazno i takvu lecugu bi pod hitno trebalo najuriti jer nanosi stetu svojim nemarom!
166
Pogledajte sve komentare
POSLEDNJI KOMENTAR

01.05.2014. u 07:59
ogi
Svaka Čast momku.Treba ga postaviti Za Gradonačelnika Beograda,neka celi svet piše i priča o njemu kao najmlađem i najodgovornijem gradonačelniku na svetu.To bi bio povod i primer mladima da krenu pravim putem.
23

Ја највише замерам Филипу што је одлучио да ради сам, и није направио оперативну мрежу. На пример, линија 708, на коју има много жалби. Један дан без појављивања на форуму, ненајављено, направити "рацију", цео дан надзирати линију, направити гомилу пријава, разговарати са путницима да они науче како да шаљу пријаве, још данима након те "рације", и решити то. Оно чега се бојим је да такав проблем реше тако што би на ту линију повукли Соларисе, а кршеве са неисправним дисплејима, грејањем и кажњеним возачима пошаљу у неко село у Сурчину. Али онда нападнемо ту, све док е не изврше систематске промене. Али, за то је потребно чета Хајдук Станка, а не Робин Худ кога ће у најбољем случају пратити Мали Џон.

Vrh