Šta je novo?

Filip Vukša - Prijave, dopisi resenja

U potpunosti podržavam Filipa u svemu što radi, ali mislim da je zbog ovolikog pojavljivanja u raznim medijima, dosta izgubio na kredibilitetu, i da se njegove prijave ne vrednuju jednako kao prijave ostalih građana, pa bi trebalo da se što više ljudi uključi. Napisati i predati prijavu nije teško, i ne oduzima nikakvo vreme, kao što zli jezici pokušavaju takve ljude da predstave kao nolajfere, zaludne i slično...

Posebno me je iznervirao onaj incident, koji je Filip ovde izneo na forumu, a tiče se prijave protiv Laste za neobeležavanja vozila, u kojoj se podnosiocu prijave (koji nije Filip), u odgovoru spominje ime Filipa Vukše, i krajnje neprofesionalan odgovor inspektora, u stilu, to samo smeta tebi i Vukši, grebite se kad ste majmuni.
Ovo je jedna velika sramota, i jedan veliki neprofesionalizam. Ti, becks, ako ovakve stvari braniš i podržavaš, onda daj bar neki argument.

Naravno, ovakav bezobrazluk me je naterao da reagujem, pa sam i lično organizovao ljude, putem svog sajta i fejsbuka, koji fotografišu nepravilno obeležene Lastine autobuse, za koje inspektori tvrde da ne postoje, na svih 8 Lastinih terminusa u gradu i te slike im šaljemo. (, )

U Srbiji izgleda da prija ljudima da vlada javasljuk jer je poznato da sto manje se radi te bolje se zivi.
A kad se pojavi neko ko ima energiju da resava probleme onda ga smatraju ludakom sto gubi vreme da ispravlja krive drine.
Sve u svemu, jadna nam je drzava.

Sta je tebi Beck?
A da, smeta ti publicitet koji je Vuksa dobio u medijima! Shvatih konacno, eto i ti si ribao autobus, ali tvoja energija nije prepoznata od medija. Vuksina jeste. Sta ces, to je zivot. ;-)
Dal ce Vuksa taj svoj publicitet iskoristiti? Verujem da hoce. Za opste ili licno dobro?
Nadam se i za jedno i za drugo!

A sto se tice tvoje konstatacije o prijavama za 'nebitne' probleme, pa vidi ovako.
U krajnjoj instanci zakonodavac je drzava. Vecina prijava je protiv drzavnih (javnih) preduzeca i institucija, a razmatraju ih opet drzavni organi - inspekcija.
Ako je nesto nebitno, nek to izbace iz zakona ili pravilnika, zar ne?
Eto zasto bi morali da se ostvaruju polasci ili budu obelezena stajalista? (Sarkazam) ;-)
A na primeru mleka i procenta aflatoksina u njemu, vidimo da drzavi nije problem da zakon prilagodi sebi, a ne gradjanima (korisnicima).

Mladom Vuksi svaka cast i podrska za zalaganja, a tebi poruka da ne ides uvek kontra. :grin:

Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2

Smesni ste drugari, isto kao i vas idol kojeg nigde nema.
Dobice vas idol krivicnu prijavu zbog kradje, laziranja dokaza, kao i oni koji su sprovodili takve ludosti. A vi ovcice, moracete naci drugog pastira...

Da je neko pametan iz gradske vlasti kao sto nije, ponudili bi Filipu rukovodece radno mesto na poziciji inspektora i verujem da bi on uspeo da se suprostavi opstem javasluku.
Jednostavop covek koji izdvoji vreme da napise 9500 prijava zasluzuje da se bavi gradskim pitanjima vise nego iko drugi i to je fakat.

E moj beck.,.
Sta je sad to?
Ljubomora? ;-)

A sto se 'pastira' tice, ja imam jednog jedinog i njega se ne odricem :)

Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2

Ljubomora na sta bre?

To je korak ka ciscenju kadra koji zbog ovog i onog bez provere rade neke stvari, to je korak ka smanjenju administracije izmisljenim i laznim prijavama, ljubomora nikako, koliko god on bio vuksa, ipak je 'covek' nije ni njemu lako, samo sad ce malo i on da odgovara za svoje postupke, secate se strogo po zakonu?!

Koja pamet treba da pises prijave, pa veci broj moze i ovaj somi da napise koliko god ogranicen bio, od toga pitam se koliki broj je stvaran broj prekrsaja, a koliko je delo laziranja dokaza vaseg idola...
Dakle, ovcice, ne znate sve o voljenom idolu, ali se trpate u pricu...
slepi moj narode, ni ne zasluzujes bolje od toga da se prema tebi odnose kao prema stoci!

Jedno je pitati se koliki broj prijava je stvaran , a ne lažiran , a sasvim druga stvar je izaći na teren i zaista proveriti. Nije isto kurčiti se da imaš dokaze i zaista imati dokaze. Ako je zaista tačno to što ti tvrdiš , budi muško i izađi sa konkretnim dokazima koje skrivaš godinama u nekom budžaku (ovo se ne odnosi samo na Vukšu , nego i na sve druge stvari). Dok ne vidim konkretan dokaz , ne verujem niušta što si napisao.
Sve to što ti pišeš i način na koji pišeš , navodi me na zaključak da ti nisi privatno ostvaren kao osoba , pa da to pokušavaš da nadomestiš na ovaj način.

Pozdrav od ovce

Hahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahaha je*******ote vi imate kompleks od mene...
Znas koliko me zabole sto mi ti i slicne ovce ne verujete, samo jos jedan dokaz koliko dobar marketing pokriva sve, e bre ovce
kako vas nigde nece biti kad izadje u javnost sve sto smo skupili protiv vaseg idola. U misijoj rupi vas nece niko vise naci, kao sto ni njega nema ;)
P.S. Dokazi ce biti objavljeni tamo gde treba, a ne vama, docice vreme kada ce i ovce moci da pogledaju naravno ;)
pozdravljam vas i ne stresirajte se mnogo, pocece da vas vezuju uskoro...

Kad to sve izađe u javnost , i kada dođe vreme i da se ovde sve iznese , ja ću odavno biti prekriven crnom zemljom.

P.S.

Tek sam u dvadesetim , a genetke predispozicije mi kažu da mogu da doguram preko 90.

Pa ti si, ipak, "neograničen", jado, ako me razumeš :))

Дечко није никоме идол, то у нашој култури није пракса!
Да ли треба да одржим предавање шта је култура, чему служи? Зашто је добро повремено јој се вратити, посветити?

Све и да је дечко злотвор неки, наопака и зла особа...пример је за добар начин вршења притиска на јавашлук. Па и ако докажеш неку грешку, свакако људи треба да пријављују све масовније, све што им се учини као пропуст.

Има ко треба да процењује да ли пријава има основ или не.

Борчанац":3uvwb8v7 je napisao(la):
Има ко треба да процењује да ли пријава има основ или не.

E tu si se grdno zaje*******ao. Beck89 je tu da nam kaže procenu da šta god mi prijavili nema osnova , i da se on bori za to da se komunalci i ostali ne zamaraju sa nepotrebnim stvarima , kad treba da rešavaju mnogo bitnije stvari.

Po tvojim recima Becks tvrdis da postoji teorija zavere kad je Filip u pitanju.
Zelis da nam dokazes da on nije aktivista dobrovoljac koji na svom nivou obicnog gradjana prijavljuje 9500 problema vec da to radi kako bi postigao neki svoj licni cilj.

Ima li to logike? :?:

Ајде Бекс, дај те доказе нама будалама, ја никад нисам имао проблем да ми неко промени погрешно мишљење.

У сваком случају, уверен сам да немаш апсолутно никакве доказе и да су сви твоји докази у фазону "рекла казала" шоферских прича у возачевом простору које у 50% случајева не да нису тачне, него су личне фантазије дотичног возача у датом тренутку .. што наравно није судски доказ те је та прича да ће Филип добити кривичну пријаву ... празна претња.

Примера ради, шофери имају такав комплекс помешан са опсесијом и патолошком мржњом према Вукши да се њему приписују све могуће пријаве и које јесу и које нису његове. Наравно, не сви возачи, него само они који су уљуљкани у свој јавашлуку и нераду. Има доста возача који га подржавају, а неке сам и упознао. Подржавају га они који свој посао часно обављају и своју плату истински зараде и којима такође смета јавашлук колега који на крају месеца за свој полурад - добију исту плату. Срамота!

На крају, најважније од свега је то што Филип не може законски добити никакаву кривичну пријаву јер по нашем закону грађанима који прилажу пријаве је загарантована анонимност. Ако је информација о пријавиоцу исцурела, неко може да заглави лепу робију, те никаквих кривичних пријава неће бити.

Kad se javi idol, onda ćemo pričati o dokazima...
Ako ne može da dobije ništa, što se ti brineš?

Samo se ti nadaj, doćiće sve na svoje mesto!

Морам да вам саопштим да је Филип напустио државу, није могао да издржи ове шоферске претње и да се суочи са истином коју је изнео бекс. Жао ми је људи, аргументи су победили :lol:

@Бекс
одавно је на овом форуму доказано да си ти трол и дилеја, који нико не би требало да узима за озбиљно, јер си својим понашањем на форуму пљунуо себе и све добре ствари које си радио да побољшаш колико толико јавни превоз

@остали
ви сте још веће дилеје од Бекса зато што уопште улазите у дискусију са њим. да је Филипа брига шта он пише, вероватно би му сам одговорио, не би му требало 10так дрвених адвоката

Ko je dokazao ti?
Zašto se ne javi pa odgovori na pitanje, da vidimo ko je dileja, vi slepi narod koji ko telad idete i kliče "To Vukša!" ili ja...
Da si pročitao jednu diskusiju, možda bi zapazio da nijednom nisam izašao u diskusiju sa nagađanjima i pretpostavkama, za razliku od ostatka foruma, za sam kraj rado bih rekao neke stvari o tebi, ali tada bih verovatno bio kažnjen, pošto nisam zaštićen i nisam pogodan za forum. A baš želim da vas "Trolujem", prosto ne mogu da zamislim svoj život bez prepiske sa 20 slepih idiota, koji dalje od nosa ne vide i kojima je jedini uspeh u životu što su prijavili nekoga, da ste vi zadovoljni svojim životom nebi se bavili tuđim ;)

Reče mi laki da sam ja nezadovoljan svojim životom, ne, nezadovoljan sam sa kakvim ljudima oko sebe moram da živim ovaj život, sa predrasudama iz 19.veka, sa razmišljanjima kao iz kamenog doba, više je tada bilo ljudi nego danas, možda ne kvantitativno, već kvalitativno, po osobinama. Od životinja nas razlikuje mozak i moć razmišljanja, ali očigledno neki nemaju nameru da iskoriste taj dar, i još sebi daju za pravo druge da kritikuju, slepi moj narode, tek ćeš ti osetiti kako te gaze razni borci za "više ciljeve"...

JohnnyLee":58f9y2pa je napisao(la):
@остали
ви сте још веће дилеје од Бекса зато што уопште улазите у дискусију са њим. да је Филипа брига шта он пише, вероватно би му сам одговорио, не би му требало 10так дрвених адвоката

Доста пута кажем себи да сам дилеја јер Бексу дајем легитимитет, али се увек на крају сетим да он није неки усамљени ексцентрик већ да дели мишљење великог дела возачког особља и да ће нам због таквог већинског става јавни превоз још јако јако дуго бити ту где је - на дну.

Возачи таквим својим ставом доприносе крајњем циљу - приватизацији предузећа (једнако као и директори-криминалци) па кад се ГСП приватизује, и уместо за 60 000 динара за 8 сати рада буду возили 15 сати за 30 000 вероватно ће им опет Вукша бити крив ... а да ... или шверцери ... само они нису ни за шта на свету криви ...

П.С. Филип се не јавља јер је на одмору и нема приступ интернету, чисто да се зна разлог због којег се не јавља.

spatiotecte":22lzknzv je napisao(la):
Sta lupas Becks-e?
Filip nije nista izmislio, ukazao je na svaki realan problem u gradu i mnogo ljudi ga sputava jer im neke njegove prijave licno smetaju.
Jel si baš siguran?

kingmanowar":22lzknzv je napisao(la):
@Becks

Zar ti nisi rekao da napustas forum?
Na vašu veliku žalost, ne!

A meni se cini da je Filip napravio neku prijavu protiv tebe i da ga sad zbog toga mrzis.
Mrzim ga? Ne, mrzim laži, izmišljanja u bilo kom obliku, naročito kada su nečiji ciljevi u pitanju, izvini ali ne podržavam gaženje po ljudima da bi se ispunio nečiji cilj ;)

stf":22lzknzv je napisao(la):
becks89":22lzknzv je napisao(la):
A koliko je lažnih prijava bez ikakvog osnova poslao vaš heroj, pritom neretko lažirajući dokaze?

Pa nijednu ...
Nije dosta što sam lažeš i izmišljaš za sebe, pa si počeo da lažeš i u ime drugih? Ne valja ti to.

dare":22lzknzv je napisao(la):
ma vozaci su uvek nevini kako da ne.Ima vozaca zaista dobrih ali brate ima onih koji su toliko prekrsaja napravili da ja stvarno ne znam sta traze u GSP-u i zasto uopšte takvi ljudi voze autobus.i kako je uopste moguce da vozac koji dobro obavlja posao ima istu platu kao bahati vozac.
A ko je pomenuo vozače? Čitaš li ti bilo šta ili vrtiš stalno istu priču?

dare":22lzknzv je napisao(la):
I zasto ova inspektorka naseg drugara naziva balavcem :bash:Gde joj je bre ljubaznost :evil:
Verovatno je žena skapirala sa kim ima posla....

Mozda je Becks vozac koji je napao Filipa. Sve je moguce kad cujem ovako nesto.
Becks nije vozač, pre nego što počneš da lupetaš i optužuješ, za promenu bi mogao da se upoznaš sa situacijom? Mislim, kapiram da je u duhu velikog broja članova da pretpostavljaju i nagađaju bez obzira jesu li upoznati, ali mislim da malčice preterujete...

Danga":22lzknzv je napisao(la):
becks89":22lzknzv je napisao(la):
A koliko je lažnih prijava bez ikakvog osnova poslao vaš heroj, pritom neretko lažirajući dokaze?
E moj slepi narode...

Pošto pitaš, ti zasigurno znaš odgovor?! Podeli ga sa nama, molim te. Da, potkrepi ga validnim dokazima, a ne lažiranim.
U suprotnom - valjalo bi da umukneš, ovog puta - stvarno!
Da, znam, i imam validne dokaze, samo čekam vašeg lidera da nam se obrati i da čujemo njegovu stranu priče. I pitao bih te, ko si bre ti? Ako ti se ne sviđa, preskoči ili žali se Vučiću da obrati pažnju na mene, zamisli smeo sam da postavim pitanje o velikom vođi slepog naroda, to je napad na državu :roll:

I mene zanima zasto Becks ima takav stav prema Filipu? Pa bar da znamo zasto je to rekao.
Možda zato što imam oči i zato što nisam slepa ovca?

Igor":22lzknzv je napisao(la):
Momce o cemu ti pricas da mi je znati. Moram reagovati ne zato sto sam zaslepljen dometima Filipa vec sto nisam spreman da prihvatim ovaj vid prebacivanja loptice u stilu "znam ja ali eto neka vam on kaze"
Zato što sam njemu postavio pitanje, a ne dežurnim advokatima, čekam njegov odgovor, a zna on vrlo dobro zbog čega sam mu postavio pitanje, baš kao i još neki sa ovog foruma ;)

Somi303":22lzknzv je napisao(la):
Извињавам се, нисам видео, али нека га ту, чисто због бекса ;)
Drago mi je što misliš na mene, veoma sam ti zahvalan zbog toga ;) Baš kao i zbog čestitke, nadam se da ću biti u prilici da uzvratim istom merom, mislim red je, zar ne?

EUKALIPTUS":22lzknzv je napisao(la):
Posebno me je iznervirao onaj incident, koji je Filip ovde izneo na forumu, a tiče se prijave protiv Laste za neobeležavanja vozila, u kojoj se podnosiocu prijave (koji nije Filip), u odgovoru spominje ime Filipa Vukše, i krajnje neprofesionalan odgovor inspektora, u stilu, to samo smeta tebi i Vukši, grebite se kad ste majmuni.
Ovo je jedna velika sramota, i jedan veliki neprofesionalizam. Ti, becks, ako ovakve stvari braniš i podržavaš, onda daj bar neki argument.
Lepo ti je čovek rekao, na prste jedne ruke možeš da nabrojiš vas kojima smetaju ovakve stvari, ako mi veruješ veliki broj putnika zna koji autobus gde ide i bez table da ide, što po vozaču što po busu, 99% njih ni ne gleda u tablu. Kao argument ću ti navesti period kada je lasta radila nove table pa su umesto latičnih stigle ćirilične, ogroman broj ljudi i pored ispravne table kao dolazi da pita dokle ide, nećeš me nabediti da su svi ljudi toliko nepismeni da ne razlikuju matično pismo, ili hoćeš? I masu drugih primera mogu da ti navodim, da ljudi i pored validno obeležnog vozila pitaju za liniju jer ih mrzi ili neće da čitaju. Lepo vam je rekao, niko sem vas par ni ne prijavljuju te sitnice i besmislice, ljudi su srećni kad imaju gde da sednu i kad ima prozor koji se otvara i grejanje, ništa im više ne treba, e sad što ima par vas koji tražite po zakonu sve, to je vaša stvar. Meni lično je to nebitno, nevažno, traćenje vremena službama itd, znate već sve da se ne ponavljam.

becks89":3o61aq0e je napisao(la):
sa razmišljanjima kao iz kamenog doba
becks89":3o61aq0e je napisao(la):
veliki broj putnika zna koji autobus gde ide i bez table da ide, što po vozaču što po busu
Нећу се упуштати даље у твој простаклук, а ти испоштуј игора и не сери више.

Vrh