I naučni pristup u Sečuanu:Pogledajte prilog 144167Pogledajte prilog 144168
ovde svi nose maske tako da ovde virus ne radi
Prvo sam mislio da trolujes Bender-a i Sweet, a onda vidim da si ozbiljan Ne, to nije redovna pojava iako je česta. Čovek ne pojede slepog miša i zarazi se. U to veruju samo teoretičari zavere. Da bi virus mutirao potrebno je vreme. Da je prošlo vreme tačke zaraze ne bi bile koncetrovane tu na pijaci već bi ljudi koji imaju takve viruse u sebi raširili žarišta dok virus mutira. Dakle ili je već ispečen virus pobegao iz laboratorije i završio na pijaci(odakle li je poteklo to zaraženo meso i zašto je virus mutirao tu) ili svi koji idu na tu pijacu ne idu dalje od nje i tako nedeljama, mesecima dok virus ne mutira(kako li se onda raširio na svet). Šta li je od ovoga više verovatno... g16 na pola 19 puta dzibutka, Ja kažem daje neko hteo da postane Betmen. Ne mogu da čitam šta piše u onim izveštajima gde najverovatnije piše najverovatnije to nek rade ljudi koji nemaju pametnija posla.Odnos te dve verovatnoće prosto neuporediv, u pitanju je razlika od mnogo redova veličine. Pa iako je i dalje teorijski moguće da je virus pobegao iz laboratorije, drastično je verovatnje da se desilo ono što je normalno i što se i obično dešava. Neko je pojeo ili bio previše blizu životinje u kojoj je bio takav virus, i to je sve. Nema nikakve misterije ni zavere. Postoji ova druga krivica širenja o kojoj sam pisao, tu se sa tobom slažem, ali to je nešto što nema veze sa teorijom o bekstvu iz laboratorije.