astrodule
Professional
Ma ono što si objašnjavao i rangirao teorije zavere jer i dalje ne postoji koncenzus oko toga šta je teorija zavere.
Meni nije dovoljno, al ajde. Bar znam da živim sa ljudima koji misle da nošenje krpe na čijoj kutiji nedvosmisleno piše da ne štiti od virusa - štiti od virusa. I da može da zaustavi pandemiju -virusa koji se prenosi aerosolno, kao dezodorans, a između krpe, usta i nosa rupe, otvori i vazdušni džepovi! I da još treba terati nekoga, pa i dete u nižem razredu osnovne kojem konkretan virus ne preti, da nosi tu krpu!...„Poslednje opravdanje za maske je da su, čak i ako se pokažu kao neefikasne, izgledale kao relativno jeftin, intuitivno efikasan način da se uradi nešto protiv virusa u ranim danima pandemije. Ali ‘uraditi nešto’ nije nauka i nije trebalo da bude javna politika. A ljudi koji su imali hrabrosti da kažu toliko zaslužili su da budu saslušani, a ne tretirani sa prezirom. Možda nikada neće dobiti izvinjenje koje zaslužuju, ali opravdanje bi trebalo da bude dovoljno“, smatra Stivens.
(Wall Street Journal)WASHINGTON—The U.S. Energy Department has concluded that the Covid pandemic most likely arose from a laboratory leak, according to a classified intelligence report recently provided to the White House and key members of Congress...
Sto su nam sve mane zdravstva bile eksponirane u prethodne 3 godine takodje nikom nista.
Upravo tako. I ovde na temi smo iznosili sve mane zdravstva i bili proglašavani za antivaksere i teoretičare zavera.sami ih nisu poštovali uz to su i zataškavali broj smrti i stvarno stanje u zdravstvu i na kraju dobili ordenje...
Verovatno se čeka da se pokrene postupak tendera za najboljeg ponuđača sredstava za čišćenje nalepnica, nakon što je na tenderu koji je prethodio odabrana firma koja će manuelno da skida nalepnice sa prozora i vrata.Ja mislim da su nadlezni i zaboravili na njih.
Ili se ceka da se same osuse i otpadnu jer se zna da su kadrovi kod prevoznika i ovako rastegnuti i zatrpani, pa ko ce jos da ih cima da odlepljuju 5 nalepnica po svakom vozilu...
Ako je mogao bivši zamenik gradonačelnika da skida u martu novogodišnje ukrase, može i obično građanstvo.ili kad u martu naiđeš na Božićni crtež na nečijem prozoru... Lako je zalepiti i nacrtati, muka je posle to skidati
Preporučila se ona odavno, jer da nije, ne bi zajedno sa Konom izdržala čitav Corona mandat.Ili kad je novinarka N1 pita zašto onoliko ljudi na otvaranju Galerije, kad je važeće ograničenje bilo za manji broj, a ona odgovara tipa valjda bi trebalo da budete srećni što otvaramo novi šoping mol... Tad se već preporučila vlasti, oni obožavaju takve relativizatore i obrtače teme...
Ako je mogao bivši zamenik gradonačelnika da skida u martu novogodišnje ukrase, može i obično građanstvo.
Preporučila se ona odavno, jer da nije, ne bi zajedno sa Konom izdržala čitav Corona mandat.
A ja tebi jedan rečnik da možeš da potražiš definiciju sarkazma.Tebi bi ja jednog čokoladnog zeca poklonio sad da si ovde pored mene... U skladu sa sezonom...
Sve ti znaš Sole voleo bih te više na poitičkim temama da te skroz politički skeniramo... Najveća si mi enigma od svih forumaša...
A ja tebi jedan rečnik da možeš da potražiš definiciju sarkazma.
Više ne. Npr. moja supruga ne nosi otkad je SZO suštinski odjavio pandemiju (i otkad je Hrvatska npr. ukinula obavezu nošenja maski u zdr. ustanovama). Sestre, većinom, ne nose odranije i ne zakeraju pacijentima. Sramota je da ova država formalno ne ukida tu obavezu. To ima veze sa inertnošću sistema i sa tupošću većine srpskih lekara - strašljivih bubalica sa rđavih fakulteta.У свим здравственим установама и даље терају људе да носе маске.