Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.245
Jabuke sadrže cijanid...
Nekad se prosto zapitam da li uopšete znaš da pročitaš celu rečenicu ili samo se uhvatiš jedne stvariNe, nego je telo proizvodi. Za varenje, između ostalog, telo proizvodi i koristi hlorovodoničnu kiselinu. pH vrednost stomačne kiseline (mešavine) je između 1,5 do 3,5, a čisto za poređenje - limunska kiselina je slabija i ima pH vrednost u oblastima između 3 i 6.
U to naravno treba uzimati koncentraciju, ali za stomak važi pH vrednost, jer se stalno proizvodi ista stomačna kiselina (mešavina). A u vakcini, onako maloj zapremini, ima daleko manje hlorovodonične kiseline. A i (skoro) sve što jedeš, sadrži neku kiselinu u sebi (i bazu, ajoj, sad kad me pita šta je baza).
Ne znam, ako te kiseline toliko plaše, onda ne znam šta da ti kažem, osim da se malo edukuješ.
Nje otrovno već zatrovano. Odeš do bilo koje plantaže i duži period posmatraš sa čime i koliko prskaju.Ovo me podseća na priče koje slušam (čitam) po raznoraznim grupama o cveću, drveću, ukrasnim i ostalim biljkama, gde je maltene sve što postoji na kugli zemaljskoj otrovno. Kako se maltene čitavog života bavim biljkama (između ostalog), da je sve zaista tako kako pričaju, ja bih odavno bio pod zemljom. Poslednji biser koji sam pročitao je kako je seme divljeg kestena izuzetno otrovno i kako ga je potrebno smesta pobacati i momentalno dezinfikovati ruke. Neki su se nasmejali na to, ali on je i dalje bio u fazi da možemo da se smejemo, ali kada se budemo trovali, biće kasno. Tada mu je neko odgovorio kako je u pitanju grupa ljubitelja cveća i biljaka a ne grupa paranoičnih cvećara. Mislim da je na kraju bio i izbačen iz grupe.
Vidim da ti fali mudrosti, pa da krenemo prosto da li će sponzor da ga i dalje finansira kada napiše istinu? Ili će naći drugu pogodnu glavu koja će pisati kako davao para i odgovarati. .Opet si prosuo mudrost. Svi imaju sponzore. Proširi izvore. Čitaj između redova. Ne može 99% struke da ima sponzore samo 1% tvojih anonimusa su bogom dani i bogonadahnuti da šire istinu... ajde bre više...
Neki dokaz za tu smešnu činjenicu da su spasili 300 miliona života ? Isto kao i sa ovim za koronu spasili su silne milione od potpuno bezopasne bolesti.Od te vakcine je sve i počelo kad je taj glavni baja Britanac video one mlekarice što ne oboljevaju, a onda uzeo onog dečaka i prisilno ga zarazio vakcinisao. Odud naziv za sve vakcine od "vacca" što znači krava.
To što sad pričaš da je ta najstarija vakcina na svetu bila nebezbedna od ovih danas bez značaja za ove vakcine koje su danas u upotrebi.
Kakva god da je bila, u 20 veku je od velikog boginja umrlo preko 300 000 000 ljudi.
U 21. veku ih je umrlo 0.
Mrzi me da pretražujem, zato se u prvom pasusu izražavam malo slobodnih sa "glavni baja, krave, mlekarice" jer nemam živaca da me svaki antivakser vraća na davno saznajno apsolvirane teme i notorne stvari da ih iznova istražujem.
Ja prosto čekiram temu, bezbedno/nebezbedno, rešeno/nerešeno, tema zaključena i zaokružena ili eventualno otvorena do daljeg... Ako je neko sazananje uspostavljeno na jakim naučnim temeljima i dokazima, detalji oko svih zaključaka do kojih se došlo, lagano padaju u zaborav . Jer nije moja struka i nisu mi neophodan za dalji život. Bitno je da je safe tj. rešeno i arhivirano u glavi. Opterećivao bih se i koristio previše memorijskog prostora da sve to pamtim u detalje.
Zato kažem, upamtio sam da je upravo to bila prva vakcina da je umrlo preko 300 miliona a danas iskorjenjena bolest. Najbitnije, revolucionarno se pamti i širi. Kad je normalan um u pitanji.
Budale pamte detalje, a zlonamerne budale njima manipulišu. To što neki bujaju u uslovima da sebe i druge parališu na svakom koraku koji nastaju u životu i sve preispituju do apsurda a jedva da malo nešto o svemu o čemu govore znaju, je predmet psihijatrije, a ne sumnja se u svoj razumnog ili opreznog čoveka.
Vakcine su spasile čovečanstvo, drastično redukovale oboljevanje i smrtnost, suzbile brojne (a vidimo tu gde imaš najviše zamerki) i iskorenile neke zarazne bolesti, gde je smrtnost bila svaki treći oboleli... Dakle, efikasnost potvrđena, uz određene neželjene efekte koje su dale i kojih je bivalo sve manje kako su se vakcine usavršavale. Tačka.
Da li ti uopste shvatas, da kolicina kiseline, koja bi se eventualno unela u telo, pa i bebe, je toliko mala, da ne utice ni na sta.Nekad se prosto zapitam da li uopšete znaš da pročitaš celu rečenicu ili samo se uhvatiš jedne stvari
.Hlorovodinična kiselina koncetrovana se ubrizgava u telo bebe zajedno sa gore nabrojanim metalima i kancerogenim materijama. Ne pričam o želudačnoj kiselini koja se stvara lokalno i tu treba da ostane, pričam ti o svim tim sranjima koja se ubrizgavaju u bebu od recimo 2,8 kg pa naviše
.Još opasna stvar je što danas sve manje aspiriraju (na zapadu skoro pa niko ) da provere da nisu pogodili krvi sud pa se umesto muskularnog sadržaja ubrizgava direktno u krvotok
.Isto je i sa ovim sranjima za koronu za koje su tvrdili da se generiše lokalno i to u kratkom vremenskom razdoblju da bi tužna istina bila daleko drugačija što se i vidi iz autopsije prvog vakcinisanog (postavljao ovde).
Pitam se znaš li uopšte razliku između divljeg i pitomog kestena.Nje otrovno već zatrovano. Odeš do bilo koje plantaže i duži period posmatraš sa čime i koliko prskaju.Ovo me podseća na priče koje slušam (čitam) po raznoraznim grupama o cveću, drveću, ukrasnim i ostalim biljkama, gde je maltene sve što postoji na kugli zemaljskoj otrovno. Kako se maltene čitavog života bavim biljkama (između ostalog), da je sve zaista tako kako pričaju, ja bih odavno bio pod zemljom. Poslednji biser koji sam pročitao je kako je seme divljeg kestena izuzetno otrovno i kako ga je potrebno smesta pobacati i momentalno dezinfikovati ruke. Neki su se nasmejali na to, ali on je i dalje bio u fazonu da možemo mi da se smejemo, ali kada se budemo trovali, biće kasno. Tada mu je neko odgovorio kako je u pitanju grupa ljubitelja cveća i biljaka a ne grupa paranoičnih cvećara. Mislim da je na kraju bio i izbačen iz grupe.
Naravno, to je uvek najbitnija stvar, da se opsežno i pravilno radi testiranje. Zato sam ja već rekao da su vakcine izuzetno neisplative jer njihov razvoj, testiranje i odobravanje jako dugo traju, a najduže testiranje. I čak ako je uspešno, to ne znači da će biti odobreno za upotrebu.U svakom slucaju, mora da prodje period testiranja, makar imali tehnologiju da je napravimo za dve sekunde.
Da se manemo gluposti i kontriranja, mene zanima deo oko toga koliko sprecava da dobijes kovid. I da li se razvija u tom pravcu i hoce li biti novih verzija?
Zanimljiva je ta prica o sebicnosti jer mene na primer vakcina zanima samo u slucaju da vakcinacijom ne mogu da prenosim virus dalje.
To da mi ublazava simptome, a da i dalje mogu da prenosim me ne zanima. Sta vise, ako bi me istinski uhvatilo, bar bih se samoizolovao, a ne sebicno setao okolo misleci da mi nije nista i sirio zarazu.
Ima li kakvih pomaka u tom smeru?
Imam poverenja u sebe i to je moj izbor, ako treba i da se potpise neki papir da me ne lece ako dodje do komplikacija, potpisacu ga. Vakcina me zanima samo zbog drugih i da mogu da zastitim druge.
Kako tu stojimo?
Uz to treba uzeti u obzir da su tada ljudi bili manje edukovani nego danas, pa mora postojati neki razlog zašto su tako jako verovali lekarima i naučnicima.Besmislene su ove priče o vakcinaciji. Naši preci očigledno nisu imali nikakvu dilemu o tome, a današnje internet generacije su očigledno malo zaglupele pa veruju u svakakve teorije zavere.
Ispada sve zdrave sastojke ili pola od njih već imamo. Odakle aluminijum u mozgu ostecenih i obolelih od autizma ?Da li ti uopste shvatas, da kolicina kiseline, koja bi se eventualno unela u telo, pa i bebe, je toliko mala, da ne utice ni na sta.
I hlorovodonična kiselina se uopste ne nalazi u vakcinama, ali se mogu naci tragovi - tragovi znace da je njihova kolicina zanemarljiva i nije uopste stetna. Ona se koristi u procesu proizvodnje, gde se neutrališe i sa NaOH i nastaju voda i tako (NaCl btw, ona tako što stavlja u svoju hranu) - dakle u vakcini se ne nalazi u svom "originalnom" obliku. A tragovi se eventualno mogu naci, slicno kao sto na pakovanjima za hranu pise da se mogu naci tragovi lesnika, oraha, kikirikija, soje, ili cega god. Za proizvodnju hrane to vazi, odnosno pise se, onda kada se taj proizvod proizvodi u istoj hali kao i npr. puter od kikirikija - moguce je da u nekom koraku proizvodnje putera od kikirikija dune promaja pa odleti ljuska od kikirikija i upadne proizvodnu traku za taj drugi proizvod koji inace ne sadrzi kikiriki.
Dok je to u proizvodnji vakcine čisto bezbednosna mera da se napiše da sadrži tragove hlorovodonične kiseline, jer je moguće da nije pomesana ista količina HCl i NaOH, dakle da je preostalo nešto molova HCl viska i onda bi se pri analizi možda nasli njeni tragovi.
Aman covece, stvarno mi nije jasno sto se bavis ovim temom kada nemas blage veze sa time. Nabrojani metali i kancerogene materije. Hajmo ovako onda, zatvori svoj podrum i nikada u zivotu nemoj ulaziti u neki podrum jer ce biti ozracen radonom. Nemoj onda nikad raditi ni rendgen, ne daj bože ikada da moras da se podvrgnes dijagnostiku za kancer pa da moras u sebe da unosis radioaktivne elemente. Nemoj slučajno onda koristiti ni aluminijumsku foliju, jer će ti prouzrokovati neki oblik demencije. Probaj da ne jedes hranu koja se uzgaja u neposrednoj blizini autoputeva jer se tu još uvek nalaze tragovi olova zbog goriva koje su ranije sadrzala olovo. Idealno bi jos bilo da nikad ne jedes morske plodove, pogotovo ne dagnje, jer ce u sebe uneti sve i svasta.
Ako si bas toliko paranoican.
Telo ne akumulira aluminijum, osim ako si konstantno ekspoziran njime, dakle da ga svaki dan unosis u nekom obliku, tada moze doci do akumulacije, ali je i to beznaajno. Telo ga jednostavno propusti i izbaci.
Adsorbovani toksoid difterije :adsorbovan na aluminijum-hidroksid, dihidrat 0,3 mg Al3+:
- Aktivna supstanca, to je ono sto te leci/stvara imunitet protiv necega
Medijum 199 Hanks (10xc)(bez fenol-crvenog) je kompleksna mešavina aminokiseline (uključujući fenilalanin), mineralnih supstanci, vitamina i drugih supstanci (kao što je glukoza)
Sirćetna kiselina, glacijalna:
Natrijum hidroksid
- Aminokiselin - ovo je osnova života, naše telo ih sadrži koliko hoces
- Mineralne supstance - takodje osnova zivota, probaj da pijes destilovanu vodu pa cemo videti kako ce se onda provesti
- Vitamini - selbsterklärend
- Glukoza - secer
- Glacijalna sircetna kiselina - dakle sircetna kiselina, bez molekula vode (nemoguce, jer u kontaktu sa vazduhom se mesa sa vodom iz vazduha, ali je cistoca >99%)
Aluminijum-hidroksid, hidrirani - so na kojoj je adsorbovana aktivna supstanca, kolicina koju telo samo izbaci, aluminijum se ne moze akumulirati u telu
- baza, koriscena u procesu proizvodnje za neutralizaciju HCl - na listi je zbog mogucih tragova
Formaldehid
Fenoksietanol
- aldehid, tvoje telo ga proizvodi u prosečnoj količini do 90g na dan
Etanol, bezvodni PENTAXIM može u tragovima sadržavati glutaraldehid, neomicin, streptomicin i polimiksin B
- etar fenola i etilenglikola, baktericid - logicno, jako male kolicine u vakcini
Voda za injekcije
- rakija
Saharoza
- Voda
Trometamol
- Šecer, radi ukusa (ako je oralna vrsta vakcine)
Hlorovodonična kiselina, koncentrirana
- Pufer, stabilizator, nikada nije uzrokovao bilo kakvu nuspojavu
- objavljeno
Povezuju ga sa vakcinama zato što se autizam obično dijagnostifikuje oko druge godine života. A u ljudskoj prirodi je da nađe odgovor na pitanje, zašto se baš meni ovo desilo. Tu mmr dođe kao kec na jedanaest. Inače mnogi roditelji koji imaju zdravo dete pored autističnog, shvataju da je bolesno dete bilo drugačije od samog rođenja. Naravno, ko želi da pogleda istini u oči.Pogrešno je zaključiti da vakcina može da izazove autizam, a da dete nije imalo već neki trag autizma. U razgovoru sa nekim lekarima vakcina može samo da ubrza proces, ako neko dete ima predispozicije autizma ali se još nije dovoljno aktivirao da se primeti, hemijska reakcija na neku od vakcina može da ubrza proces. Zato neki poistovećuju vakcine i autizam. To naravno ne znači da ako se dete nevakciniše da neće ispoljiti autizam u kasnijem uzrastu. Kompleksna priča na koju niko nema odgovor isto kao rad imunog sistema, previše je komplesno.
Nikakvi dijagrami sa sigurnošću ne mogu da pokažu šta se 100% desilo. Za to treba izaći iz kuće i sagledati situaciju na terenu. Buljenje u ekrane i dijagrame može samo stvarati razne teorije.uz pomoć dijagrama toka epidemije, konačno pokazuje šta se ustvari desilo,
Znamo, samo neki ne znate.Zbog obe te stvari se prvo mora objasniti šta je pošlo naopako proši put, zašto smo tako loše prošli. Jer to ne možemo ispraviti ako ne znamo šta je bio GLAVNI problem, ako u društvu ne postoji veliki stepen konsenzusa oko GLAVNOG uzroka "viška smrti".
Ovo može da izjavi čovek koji baš dugo nije imao kontakt sa drugim ljudima ili koristio taj naš čuveni i dobri medicinski sistem. Ne bih da budem toliko crn da ti kažem da ti taj naš besprekorni medicinski sistem bude životno potreban.Iako se svi mi lako možemo složiti oko toga da su naše vlasti pravile ogromne greške i da su krive za mnogo toga, pa sam i ja ovde o tome pisao, sami brojevi jasno pokazuju da NISU krive i za ovu jednu i konkretnu stvar, za tako veliki broj mrtvih, ma šta nekome na prvi pogled izgledalo. Medicinski sistem je radio, bilo je novih bolnica, lekova i opreme
Ajde pokaži nam kovid pasoš da vidimo kada si se vakcinisao. Antivakseri su POSLEDICA, ne i UZROK. NE IDEŠ protiv antivaksera sa rečenicom "Ti si glup, a Ja sam pametan i MORAŠ mene da slusaš". Već smo naširoko objašnjavali ovu temu pa ako nisi razumeo samo znači da ne trebaš nikoga da ubedjuješ u svoje stavove već da popraviš svoj. Nešto kao što vlast MORA da uradi ako dodje do sledeće pandemije. Paradox je to lepo objasnio.Ukratko, za naše neslavno mesto u prvih pet po broju mrtvih u svetu, krvi su antivkseri, a ne vlast.
@Zuma слажем се са преко 90% овог што си написао али са овим последњим болдованим "криви су антиваксери, а не власт", тј са другим делом те изјаве која се односи на власт не могу да се сложим. Антиваксери наравно да имају свој негативан утицај, али тих антиваксера има по целом свету. Током короне чисто информативно читао сам и неке стране, пре свега Америчке форуме, и просто сам се изненадио колику су буку ту стварали антиваксери. Е сад, како то да је у свим тим земљама степен вакцинације значајно већи него код нас. Па зато што тај глас антиваксера и ако се чује у широким народним масама не упија се тако лако јер постоји колико толико поверење у званичне медицинске институције и у њихове кризне штабове како год се они звали. Код њих те институције нису биле инструисане од стране њихових власти, одлуке нису зависиле од неких избора нити дневно политичких тема као код нас, нису се тако очигледно штеловали подаци, није свака одлука морала да прође кроз штаб председника државе или неке друге политичке институције да би тамо била аминована.... Дакле код нас криве су власти, а антиваксери су последица модерног глобалног лудила са чијим негативним утицајем ћемо морати живети. Борба против тих антиваксерких утицаја и сличних (попут равноземљаша) треба да буде суптилна и промишљена а не никако ударање контре тврдњама да су вакцине 100% делотворне и 100% безопасне, а било је доста и тога, то ће само ојачати те антиваксерске покрете.