Earthmoving
Expert
E pa to je pitanje od milijardu dolara, Mradulovic. Medjutim, na primeru rezonirajuce case koja pod talasima odredjene frekvencije puca, vidimo da ne puca i sve oko nje, nego samo ona. https://www.youtube.com/watch?v=17tqXgvCN0E . Zamislite da sam nevidljiv ZVUK moze da razbije materiju! To odvlaci dalje u pitanje jezika, da li zvuk u reci moze i leciti, da li se izmenom jezika nekog naroda menja i njegovo delovanje na zdravlje slusaoca. Ja izucavam frekvence i znacenje nasih slova-zvukova, to je duboka nauka. Npr frekvencija slova A je najjaca pa se moze smatrati da ima znacenje JA ili Bog, tj nesceg najlicnijeg jer je najjaca. Takodje slovo R je specificno jer podrazava odredjeno kretanje kada se izgovara, S strujanje ili zujanje i sl. Svako slovo ima svoj smisao i znacenje, a on je jos dublje povezan sa prirodnim frekvencijama, a one su jos dublje povezane sa samom konstrukcijom materijalnih stvari (sto opet dovodi do primera pucanja case). Ne kaze se dzabe u nekim religijama da je prvo bila Rec. Ili Pesma kao na pocetku Tokinovog Sirmaliona (Gospodar prstenova). Nije slucajno da ja pomocu par reci mogu da pokrenem 2 tone gvozdja kad pozovem taxi.
Sami atomi/hemijski elementi, mogu biti posmatrani kao brojevi. Sam Dnk je oblika kao i kalem (coil (od srbskog kolo), spirala), kroz koju kad prodje struja okolo dobijamo magnet, a i molekuli Dnk-a su spojeni, magnetisani. Takodje, neki naucnici veruju da je Dnk sastavljen od reci, znakova, kodova koje daju informacije za gradnju/razgradnju.
Na ovo se nadovezuje i pitanje 5G. Ja ne znam sta je to, ali ako vibrira na odredjenoj frekvenciji zar je cudno ako utice na neke atome i biohemiju tela? Pa zato i sluzi, da talsa i utice na prijemnike ali ko ce prijemnike ograniciti samo na antene telefona, a ne i drugih okolnih struktura poput tela. Sad dal se 5G sudara sa nekim drugim prirodnim informacijama ljudi, ptica, pcela... ili ne, ja to ne znam nemam opremu Huaweija, Googla i slicnih.
I Zemlja takodje ima rezonance, zovu je Sumanova rezonanca, kazu od 3 do 60Hz, s tim da je oko 7 osnovna. https://en.wikipedia.org/wiki/Schumann_resonances
Sami atomi/hemijski elementi, mogu biti posmatrani kao brojevi. Sam Dnk je oblika kao i kalem (coil (od srbskog kolo), spirala), kroz koju kad prodje struja okolo dobijamo magnet, a i molekuli Dnk-a su spojeni, magnetisani. Takodje, neki naucnici veruju da je Dnk sastavljen od reci, znakova, kodova koje daju informacije za gradnju/razgradnju.
Na ovo se nadovezuje i pitanje 5G. Ja ne znam sta je to, ali ako vibrira na odredjenoj frekvenciji zar je cudno ako utice na neke atome i biohemiju tela? Pa zato i sluzi, da talsa i utice na prijemnike ali ko ce prijemnike ograniciti samo na antene telefona, a ne i drugih okolnih struktura poput tela. Sad dal se 5G sudara sa nekim drugim prirodnim informacijama ljudi, ptica, pcela... ili ne, ja to ne znam nemam opremu Huaweija, Googla i slicnih.
I Zemlja takodje ima rezonance, zovu je Sumanova rezonanca, kazu od 3 do 60Hz, s tim da je oko 7 osnovna. https://en.wikipedia.org/wiki/Schumann_resonances