Bender Rodriguez » 24 Apr 2020 20:30[/url]":jogzbw2s]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=731082#p731082:jogzbw2s je napisao(la):
solecar » Pet Apr 24, 2020 7:37 pm[/url]":jogzbw2s]Danas nisam bio kući kada su držali konferenciju, te sam sada u Dnevniku RTS - a čuo da su se novinari raspitivali za to kako će biti regulisano održavanje predizborne kampanje u vreme Corone.
Evo ja ću ti reknem. Današnja pitanja novinara su bila skoro pa 100% korektna, mnogo mnogo bolje nego doskorašnji prosek. Elem, novinar N1 je pitao Dariju nešto u smislu ''kako će se dalje održavati događaji oko izbora kad se epidemija malo primiri?'' Nešto u tom smislu, nisam rekao u reč ali poenta je da nije bilo nikakvih implikacija niti političkih peckanja. Čovek samo pitao kako bi dalje izgledalo ''balansiranje'' između izbora i Korone. Gospođa Arogančević odgovara: ''praviću se da nisam čula ovo pitanje, to nije pitanje za nas, trte mrte...''
Gospođi očigledno ne dopire u glavu da je zemlja bila u predizbornom procesu kad je sve ovo nastupilo. I da ljude zanima kako će se dalje odvijati taj proces, koji se nažalost sukobljava sa nekim normama koj su na snazi zbog Korone. Govorimo o parlamentarnim izborima, o nečemu što se ipak tiče cele zemlje i uvezano je sa svime što se u njoj dešava.
Hteo bih da pitam Gospođu Arogančević kako to da nijednom od prethodnih 3523962349629 ulizivačkih novinara koji su postavljali politička pitanja (naravno, okrenuta u korist vlasti a protiv opozicije pa i naroda) i ''pitanja'' u stilu Vučičevića... nije nijednom rekla ''praviću se da nisam čula ovo''. :kafa:
Licemerčina namazana. Al dobro, neka. Bar sam ovih zadnjih nedelja video ko gde stoji, ko je s kim, ko je još uvek čovek, a ko je, valjda usled Korone, mutirao u Canis Lupus familiju životinja. :kafa: