Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.244
Uzmi još jedan što pre.Povremeno uzmem manji ili veći odmor od foruma, jer sam sit politikanstva koje je ustvari samo kafansko tračarenje.
Uzmi još jedan što pre.Povremeno uzmem manji ili veći odmor od foruma, jer sam sit politikanstva koje je ustvari samo kafansko tračarenje.
Nije on nikad kriv, uvek je neko drugi. Tako ga Šef naučio, on samo kopira i primenjuje naučeno.Eto ga sada, pa jesi se kladio sa ljudima ovde koliko ce struja da poskupi procentualno i koliko puta? I stalno si objasnjavao kako i zasto. Sad tebi neko podmece, ti nista ne znas i nisi ni za sta zaduzen. Kao prvo lepo si me nazvao sapatnik, svi posteni ljudi koji rade od svog rada su i te kako patnici u ovoj zemlji, a oni blisli svakom rezimu i koji su sisali svaku sisu i ne treba da kukumacu, oni mogu da plate i 40 puta skuplju struju, a ne 4 poskupljenja struje
Sada si počeo i da LAŽEŠ, jer nikad nisam pisao koliko puta če biti poskupljenje!. . jesi se kladio sa ljudima ovde koliko ce struja da poskupi procentualno i koliko puta?
Sada si počeo i da LAŽEŠ, jer nikad nisam pisao koliko puta če biti poskupljenje!
Samo sam letos prognizirao da neće biti veče od 10% u oktobru i ništa više.
Ti si tek Lažovčina i već si jednom pokušao sa tim glupim podmetanjem. Istina je da si posle moje prognoze od max 10% rekao da ćeš ti računati i povećanja sledećih 6 meseci. Ali to je neko tvoje pravilo i ja nisam pisao o nekim tvojim "ukupnim povećanjima". Vidim da ti se pridružio i drugi lažov sa podrškom.Ne, prognozirao si da ukupno povećanje neće biti veće od 10%. Lagao si.
Ja sam stalno čovek i da si pratio šta sam pisao o havariji u EPS-u, tj. hapšenju direktora i uvodjenju vanrednog stanja ili da sam protiv izgradnje metro-a i protiv izgradnje autoputa do Pešteri, onda bi shvatio da ja nemam "šefa", jer su sve to najveći državni projekti. Neke druge podržavam, nap. Obilaznicu oko Užica i tunel Kadinjača, a o tome može da se vidi na tim temama.Jednom covek budi i reci da nije dobro i da je previse po narodu.
Ti si pričao o havarijama u EPSu kao pokušaj da plasiraš ovde teoriju da je za propast srpske energetike kriva sabotaža spolja. Dok (po tebi) naprdni talog nije tu ništa kriv. Kao, nisu srpsku energetiku s**bali naprednjački kriminalci i propaliteti s konopa i koca, nego je za to kriva ona grozna Zorana koja je sa svojim stranim partnerima angažovala agente da sabotiraju bagere i TENT i stavila lažne stručnjake i savetnike da loše savetuju Svinju sa Ibarske magistrale iliti Grčića, kako da skemba energetiku što pre i što jače. Jeste, nije nego. Strani agenti su doveli do raspada energetike u Srbiji. Ne to što je ovaj tvoj postavio jednu nepismenu priglupi svinju da vodi jedan od najkompleksnijih i najvažnijih sistema u zemlji.Ja sam stalno čovek i da si pratio šta sam pisao o havariji u EPS-u, tj. hapšenju direktora i uvodjenju vanrednog stanja ili da sam protiv izgradnje metro-a i protiv izgradnje autoputa do Pešteri, onda bi shvatio da ja nemam "šefa", jer su sve to najveći državni projekti. Neke druge podržavam, nap. Obilaznicu oko Užica i tunel Kadinjača, a o tome može da se vidi na tim temama.
Inače, nisam ja birao ovu vlast već narod, pa tako mogu i da je smene. Ali, ovde nije mesto za političarenje ima dosta drugih odgovarajućih tema. I jedan savet: laganje i podmetanje neće biti od koristi.
Sabotaža?! . . tolika količina laži nije odavno vidjena. Već sam ti više puta napisao da mi se neobraćaš, jer sa takvim lažovima neću da trošim vreme. A, kako tebi "zvuče" moji postovi to je tvoja stvar, baš me briga za to "zvučanje". Normalnim ljudima je jasno šta pišem.Ti si pričao o havarij u EPSu kao pokušaj da plasiraš ovde teoriju da je za propast srpske energetike kriva sabotaža spolja. . .
Samo bu*ala može da traži da vlast uhapsi samu sebe, jer to mogu da urade samo oni koji smene aktuelnu vlast.A hapšenje vlasti koja je postavila te direktore?
Već sam ti više puta napisao da mi se neobraćaš, jer sa takvim lažovima neću da trošim vreme.
Ovo je vrhunac mudrosti ili bahatosti? Nezavisne institucije, sistem, helloooo!!!Samo bu*ala može da traži da vlast uhapsi samu sebe, jer to mogu da urade samo oni koji smene aktuelnu vlast.
Tebra, pa tebi samom više nije jasno šta pišeš. Zvučiš kao pokvarena gramofonska ploča na koju su nasnimljene recitacije Odbora SNS.Već sam ti više puta napisao da mi se neobraćaš, jer sa takvim lažovima neću da trošim vreme. A, kako tebi "zvuče" moji postovi to je tvoja stvar, baš me briga za to "zvučanje". Normalnim ljudima je jasno šta pišem.