Izabrani":2pjog93n je napisao(la):
Drage buduce komsije,
moze li jos neko da podeli iskustvo dosadasnjeg boravka u kompleksu?
Dragi buduci komsija, necemo da te plasimo sa problemima koje imamo. Generalno mislim da sam jedan od retkih koji moze reci da je zadovoljan. Problemi koje imaju komsije su sledece:
* Grejanje nije najbolje, kaze da prva sezona uvek bude malo slabija jer dosta stanova nije useljen, ne znam da li je to istina ili ne, al nadam se da ce biti bolje.
* Zvucna izolacija je stvarno odlicna. Medjuspratna izolacija (od zvuka tabananja) nije vrhunska al moze da prodje.
* Do nedavno nisu funkcionisali rampa i garazna vrata, sad to radi ali i dalje imamo problem padobranaca u garazni koji tako na tudja mesta parkiraju.
* Investitor je zatvorio spoljna parking mesta. Ne zna se tacan razlog, izmisljaju tu i tamo stalno nesto, al pre ili kasnije deluje kao da ce oni to da ponude putem trajne dozvole za koriscenje.
* Komsiluk je dosta dobar. Imamo neku viber grupu u kojoj se jedan deo stalno na nesto zali, drugi stalno zaje*******ava, al generalno vidi se da je ok situacija. Osim ako im parkiras na njihovo garazno mesto, tu krece ludilo. Tako da ako nemas garazno mesto a imas auto zovi prodajni salon to da resis
* Sto se tice prodajnog salona, devojke koje rade tamo su odlicne. Al ovo je bas subjektivno misljenje jer meni su sve ucinili i bilo bi ruzno sa moje strane da kazem ista lose. Stvarno za mene 10/10. Dok drugi imaju sarenolika iskustva.
E sad ono sto ces primetiti tokom ovih godinu i 3-4 meseca dok budes uselio u svoj stan, nece biti skoro nikakvog update-a od strane investitora. Mislim da oni ni nemaju nekoga cije je to zaduzenje, a druga stvar jeste da se tu strasno izbgava pisan trag. Tako da ako budes imao neke zamerke nakon useljenja, prvo posalji e-mail pa tek onda do prodajnog da se zalis. Moj neki savet ti je da od momenta kada bude na 80% tvoja lamela krenes lagano da se pojavljujes prvo jednom, pa dva puta nedeljno da obidjes stan. Tako ces moci da, dok su jos majstori tu, ukazes na sve nedostatke, smesno zvuci da ti treba ljudima koji rade svoj posao to da kazes, ali takav je bio slucaj za mnoge. Totalno druga ekipa radi 3 lamele u kojima ste vi kupili stan ili neko ko ovo cita a jos uvek nije, mislim da ce kvalitet biti bar 20% bolji jer nema vise bezbroj podizvodjaca, vec ovo gradi east side i uzimaju svoje izvodjace radova, a u prvoj fazi se iz kvartala u kvartal vise nije znalo ko sta radi i da li je concord west izvodjac ili neki lindner, a na kraju bili neki turci
Izvini sto se ocajno formatirao ovaj post, uzasan je ovaj app za forum.
Sent from my iPhone using Tapatalk