Kružni tok je tu apsolutno neophodan, i kompletna druga razdvojena traka na tih 4,5 kilometra, ali imajući u vidu dosadašnje angažovanje republike na ovom projektu, mislim da se možemo pozdraviti od bilo kakvih aktivnosti u narednih par godina.
prostorni planer":1v8an0rs je napisao(la):Goje nikad se ne zna, predsednik opstine Cukarica cesto drugu traku predstavlja kao sledeci prioritet opstine posle mosta na adi... Ne bi to bila preterano velika investicija s obzirom da je zemlja drzavna i da nije potrebna gradnja kanalizacije, vodovoda i druge podzemne infrastrukture, jedino bi veci trosak bio izgradnja petlji kod skretanja na Petlovo brdo i kruzni put...
Bonvivan":33ibwy4d je napisao(la):GOJE":33ibwy4d je napisao(la):^^
Juče je kolona na ibarskoj, ka Beogradu počela na 50km od grada.
Nažalost bio sam u istoj :notok:
I posle da mi neko kaže da autoput prema Čačku i jugu nije potreban i da je to maslo crnogorskog lobija,razbio bi mu glavu.
GOJE":195v72xm je napisao(la):^^
JohnnyLee":3n4kobt3 je napisao(la):GOJE":3n4kobt3 je napisao(la):^^
зато ја идем преко Тополе и Младеновца. нема гужве до Бубањ Потока (ако идеш ауто путем). и уштедиш око 40 минута, и живце због гужве
nikola32":2fx54crn je napisao(la):Ibarsku m. bi do Lazarevca trebalo prosiriti na 2+2. Sa 4-5 denivelisanih raskrsnica. To bi grad Beograd trebao da finansira. Moje misljenje. Kao i Smederevski, Surcinski i Zrenjaninski put. Ali pre svega i pre svih Ibarsku
Dovoljno je graditi to do Stepojevca. Od Stepojevca do Lazarevca postoji poseban put koji ide paralelno sa Ibarskom na daljini od 1km u proseku i on na toj deonici sasvim dobro rasterecuje lokalni saobracaj.nikola32":3ltrnlde je napisao(la):Ibarsku m. bi do Lazarevca trebalo prosiriti na 2+2. Sa 4-5 denivelisanih raskrsnica. To bi grad Beograd trebao da finansira. Moje misljenje. Kao i Smederevski, Surcinski i Zrenjaninski put. Ali pre svega i pre svih Ibarsku
tragac":3d6t57cc je napisao(la):@markobg u pravu si, na datoj relaciji (od hipodroma do Orlovace) ima 6-7 semafora a preko Cuk. Padine imas vise od 10, ne znam da li iko ide Obrenovackim, pa preko Zeleznoka i Sremcice, taj pravac jeste malo duzi ali deluje najbrze kad je bas velika guzva...