spatiotecte":3d8roigh je napisao(la):Ova tema se pretvorila u pravu pljuvacinu gradonacelnika Dragana Djilasa, mislim da osnivanje ove teme nije imala za cilj omalovazavanje njegovog rada.
nikola011":xjiwj05k je napisao(la):spatiotecte":xjiwj05k je napisao(la):Ova tema se pretvorila u pravu pljuvacinu gradonacelnika Dragana Djilasa, mislim da osnivanje ove teme nije imala za cilj omalovazavanje njegovog rada.
Nije to nikakvo pljuvanje, ovo je ukratko kompletan Djilasov "doprinos" razvoju grada Beograda.
Samo se iznose njegovi "uspesi".
Sve sto je uradjeno u gradu za njegovo vreme je totalna katastrofa.
Ovo je mozda najvece nazadovanje Beograda u njegovoj istoriji.
Dobili smo jako skup most, kupuju se jako skupa vozila za prevoz dok on u sustini postaje sve neorganizovaniji i gori, sistem naplate nije doneo nikakav boljitak, dobili smo armiju vaspitacica i vrtica kao da ce Beograd u buducnosti iskljucivo koristiti budzet za cuvanje dece.
Sve ostalo je manje vise isto kao pre, a od stvari koje sam naveo ne vidim da je bilo sta pozitivno.
spatiotecte":9sn3ornx je napisao(la):Sta da se odgovori na ovo.
spatiotecte":37h4pnkv je napisao(la):Takodje kazes da je prevoz sve gori i gori, secas li se uopste kako je bilo 90tih?
spatiotecte":1p4w1hss je napisao(la):Sto se organizacije tice, tu cu se sloziti sa tobom da ima verovatno visak radnika i da moze dosta toga da se unapredi na tom polju.
Inac emislim da nije tako lako prodati zemljiste velicine depo-a na Dorcolu i tek tako izgraditi neki na periferiji i ako se slazem da je ta ideja dobra.
dodao bi tome da bi trebalo da se unapredi odrzavanje GSP-a za koji ce se svi sloziti da je katastrofalno i da ono najvise doprinosi unistavanju vozila koja se kupuju ali tu vec Djilas nema mnogo veze sa tim.
spatiotecte":3gixrixk je napisao(la):@nikola011
Za vreme Slobe su se kupovala vozila jednom u sto godina, u tome je razlika sa Djilasom koji je kupovao vozila i za Tramvaje, trolejbuse i autobuse.
Bilo ko ovde moze da potvrdi da je kvalitetniji prevoz danas nego pre 20 godina (i ako i dalje nije idealan i ako i moze dosta toga da se unapredi)
mmgoran":3qsdh5z0 je napisao(la):Ja sam zabezeknut saznanjem da je 20% ide u vrtiće....
GOJE":hb41tzti je napisao(la):mmgoran":hb41tzti je napisao(la):Ja sam zabezeknut saznanjem da je 20% ide u vrtiće....
100 puta ponovljena laž postaje istina. Makar i iz usta samog Đilas Dragana. Neverovotno je koliko jedna lako proverljiva činjenica može da se nakaradno tumači, vitoperi i nagrdi. Na kraju ću i ja u to da poverujem.
cgmiki":1ebcf14i je napisao(la):Шта смета контејнерима?