Šta je novo?

Dragan Djilas

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
То би имало смисла да СНС ботови не доминирају српским интернетом,да их нема убедљиво највише и да нису најбоље организовани.

Овако је то неравноправна борба између тих партијских пацова. Било би најбоље закључати тему.

Слажем се само што су пацови добро ухрањени и збринути на дуже стазе у државним институцијама. Накотило их се 748.000.

Delija,

jes da dominiraju internetom valjda zato što pisane medije drži DS ... svako dominira u nekoj disciplini pa kad se sve sabere, dođemo do ravnopravne borbe.

Zaključajte temu i zaraziće se ostale. Pa da zaključavamo redom?

Жути држе Блиц,српска недићевска странка држи курир као и јавни сервис пропале Србије. Политика је мање-више неутрала као и Новости. Нема ни говора о равноправној борби.Посебно што је Жвалави Гебелс изучио занат кад је медијски убијао Србију 90их док је био Слобин министар пропаганде.

Ово време неодољиво подсећа на те године.

Naravno da nema zakljucavanje tema redom. Ali zar je moguce da neki nivo ne moze da se odrzi i to od strane redovnih posetilaca a ne botova na komentarima na vesti koji se vidjaju.

Апсолутно је небитан квалитет писања на овој теми (који је иначе немогућ јер је политичке природе).Шта ће то уопште у овој секцији?!

Ne bih rekao da ovde ima previše botova, ovde jednostavno ljudi vole ili ne vole nekoga i zato pljuju. Botovi se prepoznaju po pjongjanškom stilu pisanja (preuveličavanje uloge percipiranog vođe uz upotrebu stilskih figura). Pošto ni izbori 2012. nisu izbacili takve gluposti na forum prepucavanje je maksimum koji može snaći ovo mesto, a loše je kad se prepucavaju ljudi koji imaju i po nekoliko hiljada postova kojima su doprinosili razvoju foruma. Zna se da je kod našeg naroda sujeta mnogo jaka i treba je utažiti na vreme.

Slazem se zato i reagujem sa nekim kompromisnim stavom a ne zatvaranjem teme kako bi se politicke uzavrele strasti makar ovde na forumu smirile. Jasno je da se ne mozemo sloziti oko mnogih stvari ali valjda svoje argumente mozemo iskazati na neki iole normalan nacin a ne citiranjem novina svakodnevno i usputnim pogrdnim komentarima. Neke postove u ovoj temi sam i brisao ali stalno brisanje i zakljucavanje nije resenje.

Delija,

ne moraš tako oštro, gubiš živce džabe ... :D

ista ti je visoka politika i u Slovena i u Germana i u Ugara ... podređena kapitalu jednocifrenog procenta ljudi na planeti ... i u kapitalističkim, i u socijalističkim, i u komunističkim zemljama ...

uzmi kuvano vino na ovu ladnoću i uživaj!

Ako mene neko pita (copyright ppv) ja bi voleo da mogu nekako u narednih mesec i po dana da upadnem u hibernaciju kao medved i da se probudim negde tamo posle 17-og. Jer su politika i politicari toliko zatrovali sve zivo u ovoj zemlji, i stvarno vise nemam stomaka da svarim kolicinu njihove ljigavstine, kojom god bojom da su obojeni.
Ne znam kako cu da se odbranim kad krenu od vrata do vrata da uznemiravaju. Razmisljam da stavim na vrata upozorenje napisano krupnim crvenim slovima da vlasnik stana boluje od psihoticne mrznje prema strankama, partijama, pokretima, ligama, udruzenjima i ostalim sektama i da ujeda, i da ce ako me nateraju da ustanem i otvorim vrata biti svasta!
Dakle nemam nista protiv locka.

Bas zato sto se blize izbori, ocekujem smatram da ovu temu treba privremeno zakljucati. I na drugim tama bi trebalo biti kranje restriktivan sto se tice politicke promocije ili pljuvacine.Ako se ne varam tema ovog foruma nikako nije politika.
Ja konkretno ne volim ni jednu od ponudjenih politickih opcija u Srbiji, A djilas mi je jedan od naj (-), da sad ne komentArisem...
Ali pljuvacina i propaganda pa i protiv njega mi jednako, ako ne i vise ide na zivce.
Mora se zadrzati odredjeni nivo komunikacije, ako se zeli neki rezultat. Ako sebi dozvolim da se prepustimo partijskom pilicarenju i kombinatorici, onda VAM forum postaje nesto sasvim drugo od onoga sto je zamisljeno.
Uostalom tema je nastala kada je D. Djilas bio gradonacelnik Beograda. Danas je on obican gradjanin srbije isti kao bilo ko od nas.
Zato, moja podrska za (privremeni ili trajni) LOCK

Делија, искулирај мало, стрефиће те кап младог. много си бре надр**н у задње време

Hvala Laki72 i definitivno si mi razresio dilemu. Tema ce malo odmoriti dok o gradskoj upravi imamo posebnu temu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh