sizif":e53i2047 je napisao(la):
Заједничко нам је, без обзира да ли смо симпатизери црвеног, жутог, плавог, црног или розе дела спектра наше друштвене сцене, да смо посвећени материјалном и духовном препороду Београда и да својим предлозима, акцијама и критикама покушамо да допринесемо његовом развоју.
I sta se postiglo za nekoliko godina?
Koliko je bilo ko uspeo nesto da uradi?
Ne pitamo se ni ti, ni ja za bilo sta u ovom gradu. O zapadnom sistemu da veca organizovana grupa ljudi moze dobrom idejom nesto da postigne mozes samo da sanjas.
Cekali smo savremeni sistem naplate prevoza, na tenderu se javio Siemens i neka velika americka kompanija.
Dilas kaze: imam coveka za to, on ce to da uradi.
BusPlus je privatna kompanija koja je preuzela naplatu karata i odredjene obaveze.
Djilas kaze: U julu cete da izbacujete, oni izbacuju.
Padne sneg.
Djilas kaze: pustite ih neka se voze dzabe, oni pustaju.
Djilas kaze komunalnoj: pomazite BusPlus-u, tucite gradjane ako ne plate, oni poslusaju
Djilas kaze komunalnoj: dosta ste tukli, ne ide, idite da taksirate.
Znaci ni komunalna policija nema apsolutno nikakva ovlascenja ni pravila po kome radi.
Djilas kaze Miskovicu: daj malo para i pocni Delta Planet, ovaj pristane.
Djilas kaze: imam gvozdjara koji ce da napravi kontejnere, kakav tender, kakva iskustva drugih.
Znamo da trenutna vlast u Beogradu zavisi iskljucivo od PUPS-a.
Danas Djilas kaze: posto se mnogo smanjuje budzet, 5% taksativno + smanjenje prihoda iz drzavne kase + inflacija a moja pozicija zavisi od Krkobabica sva smanjenja u 2013. idu na infrastrukturu u Beogradu.
Kako mi doprinosimo razvoju, sve sto radimo je komentar na recenicu: Djilas kaze...
Ova tema je postojala i pre mene. Nisam pripadnik nijedne stranke. Mozda ti delujem kao naprednjak ali ne vidim da ce oni doneti bilo sta dobro. Zelim samo da verujem da ce dobro uzdrmati ovaj sistem apsolutizma, pa da onda zaista i mi mozemo da ucestvujemo u zivotu grada.
Evo mog doprinosa ovoj temi za tebe, govoricu samo sta Djilas kaze.
Kako ti komentarises buducnost Beograda uz ovakve planove za narednu i one sledece godine?
Posto nista drugo ne mozemo ni da postignemo nego da slusamo sta ce Djilas da kaze i da damo + ili -.
Od mene za ovu izjavu veliki minus. Ne zato sto mrzim penzionere, nego zato sto su svi penzioneri u republici jednaki i zato sto smatram da to nikada ne moze biti odgovornost jednog grada. Ti ljudi ce ziveti i bez tih 16.000 dinara godisnje kao i svaki drugi penzioner u Srbiji, Beograd ce ostati bez infrastrukture, a mi i nasa deca tu treba da nastavimo zivot.