Šta je novo?

Dragan Djilas

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Булеварац

Апсолутно те подржавам у акцији за "демонтирање" Хрустановићкиног паркинга. Али, чисто ради истине, треба рећи да је управо Ђилас онај који је поменуту персону, блазирани кадар ГСС-а, протерао из градске власти. Ставити њих двоје у исти кош некако не иде.

oduševilo me :)

1426719_219126168268143_522648469_n.png

(skinuto sa njihove fb stranice za voždovac)

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ................................................... "NEKO MORA I DA RADI", ZEMLJO OTVORI SE ..
KAO I SVAKA DRUGA bag**, STO VISE IRITIRAJU I GLEDAJU NA GLASACE KAO NA POLUSVET BEZ DANA SKOLE TAKO CE IM SE I VRATITI, U VIDU 3%
KOJI JE TO STEPEN IMBECILIZMA DA TI U OVAKVOJ SITUACIJI TJ. PRAVOJ POLITICKOJ AGONIJI I NA IVICI PROPASTI PROSIPAS OVAKVE IZJAVE, MRTAV LADAN, CCCCC

GLEDAJU NA GLASACE KAO NA POLUSVET

Davno je negde pisano o prilkama kada se radi o otudjenju vlasti od naroda
Perverzije ce prestati samo kada počne istinska borba za boljitak svakog pojedinca zajednice
dotle ,,kako nam ga skroje,, . . . .

Imam prigodnu fotografiju kao odgovor na ovaj simpatičan slogan. :)

Čistili smo kancelariju i simbolično na vrhu otpadom punog kamiona ... našao se ...

r8im45.jpg

СТФ, сад ћете ви напунити канцеларију другим сликама. Па ће неко после вас и те слике бацити у отпад. Не д'о Бог дугог чекања. То је политика.
Додуше, без обзира што слутим да си и ти запослен по партијској линији, драго ми је. Макар су запослили младог, интелигентног, школованог и талентованог човека.

Небојша, брате слатки, с ким се ти свађаш из поста у пост? Што загађујеш овај форум? Зар не осећаш колико штрчиш примитивизмом? Нађи неку примеренију платформу на којој ћеш без проблема пласирати свађалачке и неписмене постове у којима ћеш пљувати по онима "без дана школе". Ниси ти за овде.

Mislim da se Đilas malo preigrao sa ovim prikupljanjem postpisa za izmenu načina na koji se bira gradonačelnik.
Dosta dugo traje akcija, opet viđam aktiviste na istim mestima... može se pretpostaviti da nisu uspeli da sakupe potreban broj potpisa.

Ovo može i da utiče na unutrašnje odnose u stranci, pošto pokazuje koliku podršku on zapravo ima.

Mislim da mu je bolje bilo da se ne istrčava i da samo pusti SNS i prikolice da u ovom prelaznom periodu pokažu kako nemaju ni ljude niti da umeju da organizuju privremena tela koja treba da upravljaju gradom, da se neće pokrenuti nikakve zvanične istrage, da su ga smenili zbog podele plena, i da ga neće goniti na sudu.

To bi mu samo povećalo šanse za povratak, jer, ruku na srce, on ipak ima neki učinak za razliku od protivkandidata koji nisu imali plan ni šta će sledeće da rade kada ga budu smenili...ali, izgleda da je previše sujetan da istrpi i sačeka novu priliku.

sizif

Nisi svestan u kojoj si zabludi. :) Doduše, ne ljutim se jer u našoj sredini drugačiji scenario od ovoga koji si ti napisao jednostavno u svesti ne postoji kao moguć ...

U kancelariji sada ne postoje fotografije "suprotne strane" niti će se išta slično kačiti, kao što se u tom kamionu u otpadu nalaze plakati svih stranaka. Đilas se samo slučajno zatekao na vrhu gomile a budući da nisam baš neki ljubitelj dotičnog, scena je bila krajnje simbolična.

Онда, mea culpa.

Драго ми је ако грешим. Дај боже да што дуже будеш поштеђен политиканата, па било са које стране да долазе, па да можеш на миру да се бавиш струком. Па да и ја и ти можемо квалитетно сарађивати без обзира на приватно политичко опредељење. То би био, макар и слабашан, знак оздрављења овог друштва.

Да се не схвати погрешно, свестан сам ја и гомиле "жутог олоша" који је дебело заслужан што смо дошли у ситуацију да нам се Мегатрендовци и Алтинци промовишу као борци против корупције и спасиоци. Али, имам довољно година да препознам још већи олош у другој боји.

DS je i propao jednim delom zbog ogromne negativne kampanje. Bili su užasni!
A to da SNS nema ljude... To je priča od pre neki mesec ili godinu, vučića neko debelo savetuje, gura ih neko ko zna šta radi.
Meni su simpatični ali svakako čekam rezultate. A DS... ako se ikada vrati, ni radikali nisu pobedili već neka nova stranka :) Bar na papiru nova.

sizif":1jum918i je napisao(la):
Онда, mea culpa.

Драго ми је ако грешим. Дај боже да што дуже будеш поштеђен политиканата, па било са које стране да долазе, па да можеш на миру да се бавиш струком. Па да и ја и ти можемо квалитетно сарађивати без обзира на приватно политичко опредељење. То би био, макар и слабашан, знак оздрављења овог друштва.

Да се не схвати погрешно, свестан сам ја и гомиле "жутог олоша" који је дебело заслужан што смо дошли у ситуацију да нам се Мегатрендовци и Алтинци промовишу као борци против корупције и спасиоци. Али, имам довољно година да препознам још већи олош у другој боји.

svidja mi se zapažanje grešnog

sizif":18lok2yl je napisao(la):
@Булеварац

Апсолутно те подржавам у акцији за "демонтирање" Хрустановићкиног паркинга. Али, чисто ради истине, треба рећи да је управо Ђилас онај који је поменуту персону, блазирани кадар ГСС-а, протерао из градске власти. Ставити њих двоје у исти кош некако не иде.

Dobro si mi skrenuo paznju da nisu bas nerazdvojni, nisam ni obracao paznju. Ja sam ovaj problem uputio i kabinetu gradonacelnika, nikada mi nisuodgovorili. hmm, moracu da proverim da li sam naveo (mislim da nisam) da u toj zgradi zivi bivsa gradonacelnica i da je vise nego glupo da se ispred njene zgrade omogucava svakodnevno nelegalno blokiranje trotoara jednoj privatnoj firmi. U medjuvremenu sam podneo barem jos 3 prijave za to isto komunalnoj, i dalje se svaki dan tamo parkiraju, i stranci i domaci. Strance ne moze komunalna da kaznjava, a danas sam video i pauk kako prolazi pored tih tako parkiranih automobila i ne reaguje, samo produzi dalje.

Bulevarac":vhh6db19 je napisao(la):
sizif":vhh6db19 je napisao(la):
@Булеварац

Dobro si mi skrenuo paznju da nisu bas nerazdvojni, nisam ni obracao paznju. Ja sam ovaj problem uputio i kabinetu gradonacelnika, nikada mi nisuodgovorili. hmm, moracu da proverim da li sam naveo (mislim da nisam) da u toj zgradi zivi bivsa gradonacelnica i da je vise nego glupo da se ispred njene zgrade omogucava svakodnevno nelegalno blokiranje trotoara jednoj privatnoj firmi. U medjuvremenu sam podneo barem jos 3 prijave za to isto komunalnoj, i dalje se svaki dan tamo parkiraju, i stranci i domaci. Strance ne moze komunalna da kaznjava, a danas sam video i pauk kako prolazi pored tih tako parkiranih automobila i ne reaguje, samo produzi dalje.

Коментар за задњу реченицу, коју сам зацрнио.
У недељу сам возећи бицикл прошао поред Арене пре почетка одигравања тениског меча Србија-Чешка. Наравно било је велике гужве и хаоса у саобраћају, посебно на паркингу и околини. Дежурала је полиција и пауци и само су носили возила који су били паркирани по тротоарима, зеленилу, која су заузела два места,... Један од однешених аутомобила (ако је то у опште аутомобил!) је био и мали Смрад :p извињавам се Смарт, и то је било возило Грчке амбасаде (47).Без пардона су га подигли и однели. Односили су све што је било иоле бахато паркирано, а могу да кажем да је била и бежанија међу власницима кола кад су видели пауке.

Samo se donekle tolerise kolima sa A tablicom ostalima ne

Kod nas se malo preteruje sa odnošenjem automobila. I ja bih to okarakterisao kao protivustavni akt. Naime, ako moj auto stoji na parkingu a blokira 2 mesta, nalepi ti meni lepo kaznu i ćao, jer moj auto ne ugrožava druge.
U suprotnom narušava se pravo svojine koje je apsolutno.

a vidiš ja se ne slažem. čak mislim da bi trebalo da se odnosi mnogo više.

Pa dobro, ja sam i dalje mišljenja, bodovi sa vozačke + novčana kazna da je dovoljno. druga je priča ako si nešto blokirao, onda moraju da te sklone.
E sad, postoji još jedna teška stvar u mom rodnom kraju, ne znam kako je ovde (meni inače nikada nisu odnosili kola) kad ti odnesu kola, ne možeš da ih pokupiš dok ne platiš kaznu. Tzv retencija. I onda npr čekaš platu 4 dana i platiš dodatnih 4k dinara zato što ti je auto čekao. Ne daj bože da ti je baš trebao auto tokom tih dana. E to je iživljavanje.

E sad, zašto su bodovi dovoljni, 2 po 2 i ode dozvola. par puta ode dozvola i nema više. Pluc cimanje i sve ostalo. A svima nama može da se desi po nekad nešto pa da napravimo neki prekršaj u parkiranju. Hitan slučaj ili šta već. Da ne pričamo o cenama odnošenja auta koji se baziraju na nekim podacima koji su onoliko medoravni!

Nije iživljavanje, to je uvođenje reda udaranjem po ušima. Pa da vidimo da li će taj ponovo da nepropisno parkira. A ako ponovi, treba ga ponovo kazniti, sve dok se ne opameti.

A kod nas izgleda da ima mnogo tih "hitnih" slučajeva. Svakome je hitno, i svakome su njegove obaveze najvažnije, pa misli da ima pravo da parkira u traci, na uskom trotoaru, da blokira nečija kola, da ostavi blatnjave brazde na zelenoj površini...

Bahai se kaznama neće upristojiti, ali posle redovnih kazni i cimanja će paziti šta rade.

sizif":3tovrz20 je napisao(la):
Небојша, брате слатки, с ким се ти свађаш из поста у пост? Што загађујеш овај форум? Зар не осећаш колико штрчиш примитивизмом? Нађи неку примеренију платформу на којој ћеш без проблема пласирати свађалачке и неписмене постове у којима ћеш пљувати по онима "без дана школе". Ниси ти за овде.

Ne svadjam se ni sa kim i ne znam po cemu zakljucujes da ja zagadjujem forum?! Tema je Dragan Djilas jel tako, ja samo iznosim tj prenosim neke cinjenice vezane za doticnog gospodina i organizaciju koju vodi, nista vise i nista manje od toga!

Uostalom ako hoces idi u RELAX/srbija crna strana medalje pa vidi sta sam tamo postavio i onda reci da ja zagadjujem forum, to je nasa stvarnost

Nebojsa":2gyqu5ld je napisao(la):
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ................................................... "NEKO MORA I DA RADI", ZEMLJO OTVORI SE ..
KAO I SVAKA DRUGA bag**, STO VISE IRITIRAJU I GLEDAJU NA GLASACE KAO NA POLUSVET BEZ DANA SKOLE TAKO CE IM SE I VRATITI, U VIDU 3%
KOJI JE TO STEPEN IMBECILIZMA DA TI U OVAKVOJ SITUACIJI TJ. PRAVOJ POLITICKOJ AGONIJI I NA IVICI PROPASTI PROSIPAS OVAKVE IZJAVE, MRTAV LADAN, CCCCC

Ако ово није драње и свађање, не знам шта је. Ако је ово конструктиван прилог расправи о човеку који је у протеклих пет година водио овај град, ја признајем да га не разумем. Изузев партијског острашћеништва ја ништа друго не препознајем.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh