Dobro, videćemo šta će biti, ja pratim da je cena zemlje duplirana od puštanja autoputa, da raste aktivnost gradnje, da je ova zimska sezona kažu jedna od najboljih do sad, a da će tome još više doprineti ovaj krak autoputa do Divaca (+10tak km autoputa) i onaj do NBg (+8km), čime će se dostupnost olakšati na oko sat prijatnog puta. Od Zlatibora je duplo bliže, a nije prevelika razlika, pa ne vidim razlog zašto dobrom delu ljudi ne bi zamenila Zl. Još ako bi okolni putevi bili sređeni kao Va-Lo, mislim da bi se mogla desiti velika razmena, trgovina Bg, Voj i valjevskog kraja. Ne znam, neki moj osećaj, a neke sam pogodio (cene zlata, cene zemlje na Divč), a neke sam i promašio, kao npr kad sam po puštanju A2 mislio da će oko petlje Takovo preneti dosta aktivnosti iz Milanovca. Gledao sam skoro i cene zemlje iza Divč ka Ljuticama, Ježevici, Tometinom polju, i iznenadio se da iako na skoro sat od petlje Lajkovac, da je i tu povuklo cene nagore više nego što sam mislio da su, jer su u putnom zapećku.