prostorni planer
Advanced
- Učlanjen(a)
- 07.06.2010.
- Pohvaljen
- 4.664
Azvirr kada zavrsi obilaznicu prelazi na Sombor - Kikinda, mislim da ce taj slucaj biti i sa kinezima sa obilaznice
Pa nece i imati sta da se prenese kako radeZatvorena je petlja Lajkovac, pa što se mene tiče ja sledeća 2 meseca idem preko Uba pa neću moći da vidim i prenosim i ono malo utisaka kao do sad o napredku radova, pa se nadam da zatvaranje petlje Lajkovac neće bas sve preusmeriti da nemamo drugih info sem satelita.
Neuklapa seDa li se u ovoj fazi u kružni tok uklapa i krak brze saobraćajnice koji će ići ka Lazarevcu i ako da da li je to krak sa koga će se uključivati na autoput ili će taj deo voditi samo ka autoputu kao i do sada
Ali se nije tada znalo da ce tu prolaziti brza saobracajnicavrlo dobro se znalo da ce taj put ici u okviru te petlje jel su moralo ovakav svinjac od petlje da naprave ? jos to nas dodatni troskovi kostaju
Zar po toj logici ovaj deo ne bi trebao da se širi na profil brze saobraćajnice?Ne mora, jer nastavak brze ka Lazarevcu je iza barijera, 300m posle kružnog toka ka petlji Lajkovac, tako da ne mora zatvaranje. Ali ko zna kad će to. A ovo drugo da, kružni bi trebao da ima ta 3 kraka