Jeste magistralni put, ali se brzo vozi na toj deonici. Nece tu biti problema, videces vec. Nocu ces taj kruzni tok videti kako svetli ko baklja na minut pre nego sto stignes do njega.
Teška srca cu da priznam da se to meni desilo, zato ovoliko forsiram.
Odma da kažem da znam da je moja krivica, trebao sam da obratim paznju na znakove, lepo piše, ali evo šta se desilo.
Ovog leta išao sam iz Makarske za Beograd preko Bosne. I pravio sam pauze, stao u Mostar, Sarajevo, i onda sam čak i do Srebrenice otišao, i odatle nazad preko Valjeva na Miloš Veliki za BG.
Kda sam stigao do Valjeva, već je bio mrak, dakle oko 9 uveče, i već sam bio umoran, ne da mi pada glava, ali vozio sam već jedno 6 -7 sati. I prvi put u životu prolazim kroz novi brzi put, tek otvoren u Valjevu, i kažem, subjektivan osećaj je kao da si na AP. Dve trake, put kao pista, ravan, nema vibracija, voziš 100 kao da vozim 50. I tako vozim vozim i samo od jednom mi se pojavi kružni tok. Nije bio nikakav udes, ja sam zakočio , sve je bilo u redu, ali bilo je jače kočenje, i da sam išao brže kojim slučajem, ne bi stigao da ukoćim. Tada mi je to prvi put palo na pamet, kako se ide tim putem, i od jednom samo ravan kruzni tok koji se ne vidi. Razumem ja da imaju znakovi pored ali jbg u praksi neki nekad se to propusti.
Zaista bi voleo da sam jedini mamlaz koji se ovako zaje*******ao, pogotovo sto nije bilo nikakvog udesa, to mi je bila lekcija za zivot. Inace sam iskusan vozac, proputovao sam pola evrope, nikad ne jurcam auto putevima, uvek 130 max, ali ovde bih rekao da mi je umor bio uzrok, i neiskustvo jer nikad nisam video kruzni tok na brzom putu pre toga.