nemanja1a2a
Novice
Mislim da se ovo rešenje koristi kao metod usporavanja saobraćaja. U nastavku nema kružnog toka pa postoji opasnost da neko prođe bez smanjenja brzine. Svakako ima i boljih rešenja od ovog, ali možda će i ovo biti dovoljno.
Jeftino.Kakvo usporavanje saobraćaja?
15.12 se otvara pravi autoput - moravski - pa će ovo biti ili silent žurka ili će da otvore već pušteno ili će da otvore kasnije
Može to u jednom danu15.12 se otvara pravi autoput - moravski - pa će ovo biti ili silent žurka ili će da otvore već pušteno ili će da otvore kasnije
Prekosutra?pticica iz puteva srbije mi rece da tapsu u petak, ipak....
Ljudi će koristi ono rešenje koje jedino ima kognitivni smisao, a to je da voze u dve trake "normalno". Tako da svaki vozač koji "poštuje" ovo "rešenje" ustvari čini problem. Nešto slično je postojalo u Makedoniji na novi autoput među Skoplju i Svetog Nikole pored selima Krušica i Divlje (41°56'31"N 21°48'36"E vidi se na google), ali se to napustilo kao rešenje zbog očekivanih problema. Sada samo stoje stare lite crne trake ispod bele i problem je još veći.
Хоће из Пожеге ауто путем Милош Велики код родитеља на славу, у складу са обећањем?Ne zna se jos nista. Pominje se izmedju 18.12 i 22.12, s tim sto Predsednik slavi 19-og.
Posle genijalnog resenja sa kruznim tokovima na brzom putu, ovo je sitnica. Posto mozgovi nece asfaltirati put , onaj deo koji je u sljunku i blatu od 1,5km izmredju Badovinaca i Prnjavora, do kraja 2026 godine, ne moraju ni brzi put da otvaraju. Napravili su katastrofu na -putevima u celoj Macvi zarad 55km brzog puta.
Putevi u celoj Macvi su unisteti totalno, ispucao asfalt, kolotraz, rupe, krateri. Vise i ne dolaze da krpe a svakim danom je sve gore.Znaci put nece raditi pre 2027? Nemam komentar, mogu da urade put za skradjane tu deonicu sto su isto unistili a ovaj pravac nece koji je jos frekventiji.. bilo kako bilo i dalje cu okolo kroz ocage ili zminjak za bosnu
mislim da mu nije baš do slavlja ovih danaNe zna se jos nista. Pominje se izmedju 18.12 i 22.12, s tim sto Predsednik slavi 19-og.
Meni deluje da će biti tako. Neki ljudi koji rade na putu su mi rekli da će otvoriti 15.12. u 9:00, a od uveče ili ponedeljka je u saobraćaju.Nešto mi se čini da neće biti velikog slavlja u skladu sa situacijom, put je gotov i može da se pusti saobraćaj. Mogu otvaranje da slave i na proleće, da se ne smrzava i kisne narod.
I zastavu EXPO je iznenada i nenajavljeno primio Vučević.