StaraMo
Advanced
Hvala na planu. Ali ja ovde ništa ne razumem. Šta je ovde E75 a šta fruškogorski koridor?
Upitan je samo ovaj krak ka Zrenjaninu,biko je neke priče da se to je radi sada.
Hvala na planu. Ali ja ovde ništa ne razumem. Šta je ovde E75 a šta fruškogorski koridor?
Da nažalost je tako,drugo rešenje bi bilo da se servisne produže i one dve naplatne rampe zajedno sa njima do ispod ove zamišljene linije gde Fruškogorski prelazi preko koridora.Da li sam dobro razumeo, uključuješ se na autoputu E75 i onda par km severno se ponovo isključuješ na novosadsku obilaznicu?
Gde može da se preuzme ova detaljna mapa?
I meni izgleda da nema šanse.Na ovom novom pojasu staje 2+2?
Ne, ovo bi trebao da je verovatno samo jedan pravac. Dakle, 2+ korov+ 2.Na ovom novom pojasu staje 2+2?
možda korov bude 2, a postojeća ostane kao servisna?Ne, ovo bi trebao da je verovatno samo jedan pravac. Dakle, 2+ korov+ 2.
Meni deluje gledajući na geosrbiji da je gotovo cela trasa isparcelisana, izuzev dela od tunela Iriški venac do Paragova, što ide kroz šumu i dela od postojećeg puta prema tunelu Širine.Kao treće jeste planirano kao na prvoj slici od Mišeluka ka Dunavu. Sa sve dva kružna toka.
Međutim od Mišeluka ka Paragovu ide postojećom trasom sa servisnim putevima sa obe strane. Kako će se to provući između postojecih objekata ne znam ali tako ide.
Haos u najavi za one koji iz NS idu ka Rumi.