Šta je novo?

Državni put IB, deonica: Novi Sad – Ruma – Šabac – Loznica

Razmisljao sam da li da objavim ovaj post. Pogledajte ovo, i ovim putem cu apelovati, NEMOJTE SE VOZITI NEOTVORENOM DEONICOM.Na pocetku snimka na petlji Drenovac se vidi kako stoje dva auta na pocetku dve rampe koje trenutno nisu otvorene za saobracaj, ali su fizicki asfaltirane i prohodne za vozila gradilista. Na svaku petlju smo stavili cuvare koje cuvaju od upada, pogotovo noci. Gradiliste je postala pista za trkanje u toku noci, a epolog proslog vikenda je bio sledeci...
1.PNG
IMG-0b617cc15ae7806d432a1349a7aaee2c-V.jpg
IMG-3124c416e0067e21be4063c86679208e-V.jpg
IMG-0da7f191650b8a5213a1dc7d9b08dfd9-V.jpg

Razmisljao sam da li da objavim ovaj post. Pogledajte ovo, i ovim putem cu apelovati, NEMOJTE SE VOZITI NEOTVORENOM DEONICOM.Na pocetku snimka na petlji Drenovac se vidi kako stoje dva auta na pocetku dve rampe koje trenutno nisu otvorene za saobracaj, ali su fizicki asfaltirane i prohodne za vozila gradilista. Na svaku petlju smo stavili cuvare koje cuvaju od upada, pogotovo noci. Gradiliste je postala pista za trkanje u toku noci, a epolog proslog vikenda je bio sledeci...
Nažalost biće toga dosta jer u celoj regiji nije bilo autoputa pa sad svi mladi vlasnici GTI,GTD i ostalih ljutih mašina čekaju puštanje da se dolažu i pokažu.

Nadajmo se i da neće biti previše vožnje u kontra smeru jer im ovakvi kružni tokovi pogoduju.

Najbolje bi bilo da se odmah uradi neki sistem video nadzora i merenje prosečne brzine da se koliko toliko sačuvaju i oni a i svi ostali.

Mene iskreno jako brine kada se ova brza saobraćajnica pusti u promet. I kada mačvanska mladež krene da divlja. Na stranu što je brza saobraćajnica sama po sebi nešto novo za naše vozače. Za razliku od autoputa ovde nema zaustavne i siguran sam da će biti dosta zaustavljanja na bankinama. Još jedna stvar je što šabački saobraćajci nemaju dovoljan broj patrola čak ni sada da pokriju celokupnu teritoriju. O bogatićkim saobraćajcima da i ne govorim. Oni sada imaju jednu patrolu. Možda je vreme da se uvede poseban red saobraćajne policije koji će pokrivati autoputeve i brze saobraćajnice.

Мени се чини да фали породично васпитање. Сад долазаи на наплату " Болоња ", " права " малолетних лица, Обесправљивљње родитеља и наставника. Сво смеће из лгтбкју западне агенде. Само нам фали још полиције. Ионако смо у светском врху по броју полицајаца на 1000 становника!

Da, šteta samo što ih nema na ulici.
Како нема, кад треба пратити љубавницу председника оптине иду троја кола под ротацијом, са извршитљима их буде по 30. Где год је ненормално ограничење брзине ту су сигурно са радаром у жбуњу па искачу ко бушмани! Али ако треба регулисати саобраћај иили извршити увиђај саобраћајке, или неки бахати политичар се скуца аутом у некога онда си потпуно у праву тада их нигде нема!

Спојили су кружни ток на ободу Мајура са неким сокаком и то се продаје као правац ка Ваљеву преко Варне или Коцељеве?

Vrh