Verujem da 99% vozaca nema pojma kako je koji put numerisan (ne racunam vozace kamiona i autobusa). Znaju sta je Milos Veliki i Ibasrka magistrala a te brojeve niko ziv ne zna niti su kome bitni.Je l toliko važno kako će se numerisati put koji je isprekidan na 3 različite deonice u smislu standarda, ako ne i više jer je prirodni nastavak na auto-put NS-Zrenjanin-Bgd..?
Evo samo da potvrdim da @branik uvek govori cinjenice. Druga je stvar azurnost nadleznih. A sad posle toliko vremena I ja navijam za to da taj odnosno ti, posto ih ima dva sa dve razlicite strane na istoj raskrsnici, ostanu tu trajno. Da pokazujem unucima kako je to bilo kad je deda bio mlad...Ено у Пријепољу, на Пљеваљској петљи на Коловрату плави знак на коме још пише дирекција за Титоград
subotaKad je otvaranje?
subota
Ja očekujem možda i 20 minuta uštede. Trenutno google traffic pokazuje od rumske petlje do tog Kapitola 40 min za 34 km. Videćemo stanje posle otvaranje.Ovo parče ap, iako je velika šteta što u ovom prvom talasu nije otišao do Majura i spojio na postojeću Ib magistralu 26, ipak znači. Meni trenutno sa nbgd treba tačno 33min do petlje ruma (uz tag). Do Kapitol Parka iza Šapca, treba mi oko 1h10min,bilo preko Budjanovaca, bilo preko Hrtkovaca (možda je tu 5min duže). Kapiram da će novom trasom ovo biti oko 55min do 1h, uz tag.
To je oko 15min dobitka u vremenu i nemerljivo mnogo u sigurnosti.
Naravno, pun efekat je moto put do LO. Ja sam uvek nesrećan što se gradi ovako na kašičicu, rascepkano, sporo i skupo, jer možemo i moramo bolje.
A, da znači - znači. Srecna nam još jedna deoničica!
Zar u subotu AV i pola vlade ne lete u Kinu?
Mozda nekim cudom se otvori put bez propagande i cirkusa? Mozda je ovo korak u neku normalnost?
Osnovci bi verovatno mogli da napisu pismeni zadatak na ovu temu na vise strana.Kako merite lepotu autoputa? Meni izgleda isto kao i svaki drugi.
Ja npr pretpostavljam da si ti izrazito ruzan, a potrosicu i koju rec da ti objasnim i zasto tako mislim. Samo ruzan covek moze za zemlju prekrivenu slojem asfalta reci da je lepa.Osnovci bi verovatno mogli da napisu pismeni zadatak na ovu temu na vise strana.
Pretpostavljam da ti je i svaki auto i svaka zena ista, pa ne vredi trositi reci objasnjavajuci ti nesto sto ne mozes da razumes.
A za one koji razumeju, na osnovu snimka izgleda kao da su primenili dosta toga sto se naucilo u poslednjih x godina pri izgradnji autoputeva kroz Srbiju. Cak i ovo najnovije sa obilaznice (oznake na kolovozu). Pored toga priroda je prelepa, pogotovo deo pre mosta.
A s' obzirom na o sto predstavlja i donosi, ne samo za Srbiju, vec i za srpski narod u regionu, lep je, bice jos lepsi vremenom
Ја имам информацију од локалних медија да ће бити 19. 10.Kad je otvaranje?