Hej hvala tako sam i uradila i to je to zavrsila sam svu papirologiju i dobila kredit ..najzaadddBiljana_Dj":2ii6y0u1 je napisao(la):anabella":2ii6y0u1 je napisao(la):Upravo sam se uclanila na forum i molim za pomoc ...ako ko ima neku informaciju neka mi javi sto pre ..da li neko zna koliko se ceka resenje iz katastra jer sam predala za upis stana u bloku br.1 naselje dr. Ivan Ribar, sve izjave predala sam katastru na nobom beogradu krajem maja tacnije 27. maja a resenje mi josh uvek nije stiglo...koliko sam shvatila jedan primerak ide banci a drugi meni...nadam se da banka obavestavai kada joj stigne resenje( kod mene je u pitanju komercijalna banka). Zasto sve ovo pitam jer je rok za istek vremena za pustanje kredita jos tacno deset dana a resenja nema to je jedino sto mi fali da bih potpisala isplatu kredita ...kome da se obratim? hvala unapred na odgovorima.. ako je neko imao slicnu situaciju cekanja neka mi bar objasni sta da radim ...jer imam samo josh desetak dana do isteka roka.
hvalaaaa
Zdravo Anabella, ja sam bila u slicnoj situaciji. Cekala sam da mi posalju resenje, ali sam na kraju otisla sama u katastar i podigla licno. Oni urade brzo ta resenja ali za slanje nisu bas tako azurni. Moja preporuka je da odete licno u katastar, ponesete onaj broj predmeta koji su vam dali, gotovo sam sigurna da je to vec uradjeno samo nije poslato. Inace, mislim da oni ne salju banci nego vi to nosite, bar je tako bilo u mom slucaju.
ali sad treba da trcim oko tog povracaja pdva znas li mozda kakva je tu procedura mislim gde trebam ici iz banke su mi dali te potvrde ...cak su mi i rekli gde trebam ici ali ja sam bila toliko happy sto sam sve zavrsila da sam sa pola paznje to i cula istro tako odmah i zaboravila :? :bash: pa ako znate sta gde kako ?? plizzz pishite .... :kk: