Bkspak":3829dcjw je napisao(la):A mene zanima koji su to stanovi koje sada spominje Dulic??
Gde ce se oni graditi u odnosu na ove nove zgrade i kad?? da li je to pravac ka savi ili u polje??
zarule":1lmhsa78 je napisao(la):uglavnom cigan mala je napred ka savi u liniji sa novim zgradama.. nije "u polje" .. setali smo supruga i ja skoro sa cerkicom.. vidno idu kablovi sa bandera preko parkinga pa pravo u ciganmalu... bas smo se cudili kako niko ne reaguje..zatim limene montazne garaze.. imam utisak da ih je ceo jedan blok stanara podigao i da ih niko ne dira..
Ljubomir":261cscug je napisao(la):Raspitivao sam se plan useljenja za zgrade iz faze I (B1.1, B1.2 i B1.3). Prema dobijenim informacijama, graditelji su dobili nalog da zavrse sve do Nove godine.
Posle Nove godine bi trebalo da se do aprila zavrsi ostala infrastruktura oko zgrada i naravno dozvole.
Za vikend sam video da je do gradilista prokopan kanal za vodovod ili ...
Sto se tice ostalih zgrada, fasada nije zavrsena samo na zgradama do same ulice dr Ivana Ribara (B3A), ali se postavljaju skele, pa ce verovatno i te zgrade biti zavrsene do Nove godine, bar spoljni radovi. Znaci, ne treba ocekivati useljenje pre aprila ili maja.
Ljubomir":rhr53nu1 je napisao(la):Raspitivao sam se plan useljenja za zgrade iz faze I (B1.1, B1.2 i B1.3). Prema dobijenim informacijama, graditelji su dobili nalog da zavrse sve do Nove godine.
Posle Nove godine bi trebalo da se do aprila zavrsi ostala infrastruktura oko zgrada i naravno dozvole.
Za vikend sam video da je do gradilista prokopan kanal za vodovod ili ...
Sto se tice ostalih zgrada, fasada nije zavrsena samo na zgradama do same ulice dr Ivana Ribara (B3A), ali se postavljaju skele, pa ce verovatno i te zgrade biti zavrsene do Nove godine, bar spoljni radovi. Znaci, ne treba ocekivati useljenje pre aprila ili maja.
sofija":36slnppz je napisao(la):kao i da li je planiran park za decu, igraliste za decu, posta,
sofija":fqvuesx7 je napisao(la):Da li neko zna gde je planiran prostor za parkiranje u naselju Dr Ivana Ribara (i da li ce biti dovoljan), kao i da li je planiran park za decu, igraliste za decu, posta, veca samoposluga....?
Dragana":pnikzdyv je napisao(la):Za poštu čisto sumljam, kao i recimo za vrtić pa predpostavljam da će biti povećan pritisak na vrtiće u okruženju (iskreno se nadam da neće biti velikih problema, ali me to najviše brine).
Frajla":38hcoxxn je napisao(la):Ma daj majke ti, ne preteruj. Lete oni i iznad 45-og i iznad vec postojeceg Dr. Ivan Ribar naselja i iznad 61. bloka pa se deca igaju najnormalnije. I najnize kad se spusti avion to nije tolika buka da ne moze da se izdrzi.
La Grange":gztnvhqt je napisao(la):Frajla":gztnvhqt je napisao(la):Ma daj majke ti, ne preteruj. Lete oni i iznad 45-og i iznad vec postojeceg Dr. Ivan Ribar naselja i iznad 61. bloka pa se deca igaju najnormalnije. I najnize kad se spusti avion to nije tolika buka da ne moze da se izdrzi.
Nije im 45 blok na putu sletanja odnosno poletanja, iz aviona ga uvek na blok 45 gledas sa strane. Ove nove zgrade su bas ispod aviona u poletanju odnosno sletanju i tu je avion bas nisko iznad njih. To se lepo vidi kada gledas sa strane. Mozda izmeste aerodrom pa ne bude tako strasno
Nebojsa":15etyhxk je napisao(la):Po tome onda bi svi kolektivno trebalo da se isele odatle a ne samo deca da se ne igraju !!??? Sta bi onda trebalo ovi u Ledinama i Surcinu da rade, da se ukopaju u zemlju i naprave podzemna igralista za decu :laugh: :laugh: ..... svasta ..