kokica":3kj3hcrv je napisao(la):Ja ne bi imala para da placam komunalije za takav stan :lol: .
Ti si stigla na 24%, ja sam 2% jaci, to je otprilike to, podjednako nas ne vole :laugh:
kokica":3kj3hcrv je napisao(la):Ja ne bi imala para da placam komunalije za takav stan :lol: .
nikola011":387iomcv je napisao(la):Da imam novca za 130m2 nikada ne bih ziveo u Stepi u 130m2. Otisao bih u neku strava zgradu u recimo 60m2, meni dosta. Ja zaista ne znam ko kupuje tolike stanove u takvim naseljima daleko od centra, ne vidim smisao. Jedino ako zive 3 kolena zajedno ili porodica ima 10-toro dece.
Martin Mystere":26h94fq2 je napisao(la):nikola011":26h94fq2 je napisao(la):Da imam novca za 130m2 nikada ne bih ziveo u Stepi u 130m2. Otisao bih u neku strava zgradu u recimo 60m2, meni dosta. Ja zaista ne znam ko kupuje tolike stanove u takvim naseljima daleko od centra, ne vidim smisao. Jedino ako zive 3 kolena zajedno ili porodica ima 10-toro dece.
Ja isto znam ljude koji su kupovali neke solidno velike stanove na jos vecoj periferiji Beograda tipa Petlovo brdo i narocito Resnik i Zeleznik ali ne znam za porive zasto imati stan koji im realno ne treba kada govorimo o velicini istog negde na takvoj periferiji umesto uzeti stan realno odgovarajuce kvadrature na nekoj boljoj lokaciji.
U biti razmisljanje je bilo neka bude sto dalje al bar da bude sto vece... :/
Volf":32m1mz7g je napisao(la):Ne znam da li ste bili u tom stanu...Stan je fenomenalan, komfor, terase na kojima može da se napravi divna oaza sa zelenilom.Inače, na zapadu su najskuplji stanovi na zadnjem spratu, jer imaju ogromne terase.Ko je bio u Parizu, sigurno su mu pokazali stan Alena Delona, to svima pokazuju .Uglavnom je svugdje ista priča, i u drugim metropolama.
Ne znam uopšte zašto su ljudi opterećeni centrom, da ne nabrajam sad XY razloga zašto je Stepa bolja npr za jednu četvoročlanu porodicu u stanu od 130 kvadrata, nego centar od 60 kvadrata.Još jedna interesentna stvar.Prije dva , tri dana sam se vratio iz Atine, u centru su stanovi najjeftiniji, žive uglavom Albanci, Turci , Pakistanci...Pirej je npr značajno skuplji.
nikola011":2os6j420 je napisao(la):Volf":2os6j420 je napisao(la):Ne znam da li ste bili u tom stanu...Stan je fenomenalan, komfor, terase na kojima može da se napravi divna oaza sa zelenilom.Inače, na zapadu su najskuplji stanovi na zadnjem spratu, jer imaju ogromne terase.Ko je bio u Parizu, sigurno su mu pokazali stan Alena Delona, to svima pokazuju .Uglavnom je svugdje ista priča, i u drugim metropolama.
Ne znam uopšte zašto su ljudi opterećeni centrom, da ne nabrajam sad XY razloga zašto je Stepa bolja npr za jednu četvoročlanu porodicu u stanu od 130 kvadrata, nego centar od 60 kvadrata.Još jedna interesentna stvar.Prije dva , tri dana sam se vratio iz Atine, u centru su stanovi najjeftiniji, žive uglavom Albanci, Turci , Pakistanci...Pirej je npr značajno skuplji.
Nema nijednog razloga zasto je Stepa od 130m2 bolja od Starog grada za 60m2.
Stepa je sirotinjsko-radnicki deo grada poput Banjice, Vidikovca, Kanarevog brda.... Tu ne zive bogatasi sa neogranicenom kolicinom novca. Tu ce kao i u drugim pomenutim naseljima biti problema i sa odrzavanjem zgrada, liftova, ne govorim sad pesimisticki, u ovoj kojoj stanujem je super, ali u proseku su to manje vise naselja u kojima ne zivi Alen Delon. On zivi recimo u Golf naselju i ima perverzan penthaus, van je grada sa stravicno dobrim pogledom, sumom iza njega, Adom ispred njega. To su perverzije, u Golfu ce onaj u penthausu sam sebi da napravi lift koliko ima novca. Prosetaj se oko Pinka prema americkoj ambasadi, tamo su neke malo starije zgrade i ljudi sa potkrovlja su sebi stavljali spoljne odvojene liftove samo za sebe. To je penthaus i to ima smisla kad ne znas sta ces sa parama.
Kakav penthouse u Stepi, treba da se bijes sa 7 stanova po jednom liftu, pogled imas samo ako si bas na nekom obodu, nemas nikakve mogucnosti da se izolujes, sebi sagradis lift i sl. Da imam porodicu i sa 6 clanova kupio bih 2 ili 3 jedinice u Stepi, da deca mogu i da se odvoje, a ne sutra svi da ti odu negde, a ja da placam kominalije za 130m2. Stan od 130m2 u Stepi je debilizam, to stvarno treba da izgubis neku cuku u glavi da bi kupio.
Volf":2lw3qwzd je napisao(la):p.s. Stvarno nije u redu da ljude koji su platili gajbu 170 000 evrića nazivaš debilima. . Živ bio
kica85":9lubf59u je napisao(la):Za Nikolu, i sve hejtere koji zele da vide kako izgleda penthouse, izvolite u Cassa Grande, 4e, lamela 3 (ili Vojvode Stepe 403 ž), stan 29
[code:1:30a82c4285]http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4274246973731&l=270911ad0f[/code:1:30a82c4285]
I prestanite vise sa lupanjem gluposti, stanovi su brutalni!
Ta plocica je poklon od kolega (ja spanski i ne znam )kokica":ntwihbfe je napisao(la):kica85":ntwihbfe je napisao(la):Za Nikolu, i sve hejtere koji zele da vide kako izgleda penthouse, izvolite u Cassa Grande, 4e, lamela 3 (ili Vojvode Stepe 403 ž), stan 29
[code:1:6c711c70e2]http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4274246973731&l=270911ad0f[/code:1:6c711c70e2]
I prestanite vise sa lupanjem gluposti, stanovi su brutalni!
Ne razumem...Koja je poenta ovog linka, sem da pristupimo tvojim privatnim podacima, tipa album? Od stana, ciji si ti ponosni vlasnik (i treba da jesi) vidim samo ovu plocicu na vratima, na koju i ne treba da budes toliko ponosan :lol: . Ziveli, i srecno useljenje! Uzivajte!
P.S. Clan ispred hacienda treba da bude La, ne Le