nikola011":3l27wfqd je napisao(la):OK, odustajem... :kk:
Odustani samo od loših, crnih misli, ni od čega drugog
nikola011":3l27wfqd je napisao(la):OK, odustajem... :kk:
Naravno da ne odustaješ! Ja lično volim da čujem tvoje mišljenje. A i ne nasedam na ovu priču o odustajanju, he, he :kk:nikola011":3pm1ypyt je napisao(la):OK, odustajem... :kk:
pravnik":3712dd9x je napisao(la):O kakvoj racunici govoris covece- a sta je sa ponosom, obrazom a i sam znas kako se vecina ophodi prema podstanarima a imati svoj krov nad glavom NEPROCENJIVO!!! Pa ti i dalje nastavi da racunas a nemoj da opterecujes ljude koji su se zakucali sa kreditima jos im samo ti hvalis sa svojim racunicama
somit":12z6v4zg je napisao(la):aj ja da iznesem svoju racunicu, za 6 godina kao podstanar na kiriju sam BACIO oko 10.000EUR, e sad da sam imao kredit do sada bih otplatio bar cetvrtinu SVOG STANA...
na svu srecu nikad nisam imao problema sa gazdama, ali uvek kada nosim kiriju okrene se nesto u stomaku....
Podstanar, ako mogu... ne hvala
nikola011":z4y4n76u je napisao(la):OK, odustajem... :kk:
Martin Mystere":3oviat24 je napisao(la):Doduse nekad stvarno znas da budes i previse mracan ali OK...
nikola011":3nq759hw je napisao(la):Martin Mystere":3nq759hw je napisao(la):Doduse nekad stvarno znas da budes i previse mracan ali OK...
Verovatno jesam.
Idem na odmor, bez net-a, tako da kada kazem odustajem, onda je to sigurno na par dana.
Ako se vratim na forum, tu sam, ako ne: "Koga nema, bez njega se moze!" :kk:
mkrle":35c07oer je napisao(la):Ne mogu a da ne ubacim komentar .
Na osnovu mog iskustva mislim da velika vecina ljudi kod nas ne razmislja dovoljno o kreditima pre nego sto ih uzme nego se zadovolji samo poredjenjem rate i kirije.
Neko ne razmislja uopste, a neko sve istrazuje u sitna crevca i vaga kao nikola011.
Svako treba da donese svoju odluku (ja svoju jos nisam), a meni licno podjednako (mnogo) znaci da vidim i misljenje onih koji su vec kupili stanove i placaju rate, i misljenje ljudi kao Nikola.
Verujem da vama koji ste vec uzeli kredite sigurno smetaju neke stvari koje nikola011 napise, ali mislim da to ne treba da vam smeta i da treba da ga pustite da ovde podeli svoje stavove ravnopravno sa vasim
pravnik":2m0z7onl je napisao(la):Odgovor na to pitanje mozes da dobijes na forumu Useljenje
djmiros":uwsbstcr je napisao(la):pravnik":uwsbstcr je napisao(la):Odgovor na to pitanje mozes da dobijes na forumu Useljenje
Kako da nadjem to?
kokica":3rm48ry0 je napisao(la):I ne razumem kakve veze imaju godine. Ja sam to spomenula u kontekstu da meni sa mojih 30 ne treba niko o materiji u kojoj imam dosta iskustva da soli pamet i da kaže i meni i drugima da "nemaju pojma". I to me ne vređa. Već nervira.