Evo jedna informacija za 4A.
Suprug je danas isao do gradilishta. Pocheli su da stavljaju fasadu, reche da je neka oker-zuta, njemu deluje simpa
.
U zgradu nije moglo da se udje, stanovi su uglavnom zakljuchani. Rekoshe mu jer je uglavnom sve postavljeno (pa dal se plashe da neko ne uzme i ne skine wc sholju il' shta
).
Trenutno se postavljaju parketi, treba da se zavrshi josh fasada i prilaz. Oni predaju zgradu najkasnije do 15. jula. Takodje su mu rekli da iz gds-a zovu stan po stan, da se proverava dal' je sve OK itd...i da to potraje dok svi dobiju kljucheve.
E sad....ono na shta sam odlepila je to (nije sigurno, jer se chovek ogradjuje i kaze da mozda greshi). Ali, moj stan ima 48.51m2. A chovek reche da on koliko zna stanovi po toj vertikali imaju 46m2 :shok: . Komsho Martine, merio li si ti stan? Reci mi da se ovaj chika shali :/ . Ja kapiram odstupanja, al 2,5m2, dal' su ludi?! "Bes i pare koje ce mi vratiti kad ce mi ionako mali stan za 2.5m2 smanjiti. Smorih se strashno. I josh ovi kreteni od drzave koji nam vracaju PDV u dinarima, tj. po kursu na dan kad smo mi vrsili placanje...I tu ce da me zakinu ko zna koliko, kako ide ovaj kurs, 300 evrica najmanje. Grrrrrr. Al eto, bar ce na vreme da se zavrsi zgrada
. Procice me ovaj bes kad se uselim na vreme
. Ako je shta muzic slikao postavljam chim ih se dograbim