anka007":rezw49a3 je napisao(la):
Pravniče, komsija
jesam li od tebe pricitala da je kod nas na zgradi 3g izvodjac radova Neimar V i da su ok?
I da li sa njima treba da se dogovaram oko eventualnih sitnijih izmena /tipa pločice, vec sam pominjala i npr da mi ne stavljaju vrata na nekim sobama?
Pošto nam je zavrsetak radova tek februar 2013 da krenem odmah da ih hvatam ili da sacekam neko vreme pa tamo da ih ganjam u oktobru, novembru za te izmene
usput, koja si lamela, ja sam lamela 1 i kod nas nema podruma, samo garaže
Ja nisam pravnik niti komsija ali mogu da ti kazem nesto o tome posto imam iskustava po tom pitanju.
Za sve sto zelis da ucinis tipa pomeranje vrata, da se nesto ne gradi, pomeri zid ili za plocice najbolje bi bilo da im kazes sto pre moze, pa da ih po potrebi podsetis jedanput, dvaput itd ali da ne cekas zadnji momenat jer ce biti kasno.
Sve izmene mimo projekta nisu problem sto se izvodjaca tice da ih odradi, ali ce sve to u svakom slucaju da mora da aminuje GDS i to tek kad im legne uplata - nikako pre jer ne zele da rizikuju da odstupe od projekta a neko se predomisli i po tom pitanju ih razumem. Ja sam recimo u GDS napisao koje izmene zelim i potpisao se i tek onda je nadzorni organ iz GDS nalozio izvodjacu da sme to da promeni.
To bi bilo to od mene - nadam se da sam pomogao bar malo...