Pozdrav svima!
Po predjasnjoj rang listi nas stan spada u losije
, mada to je individualna procena. U trenutku u kojem smo mi birali stan, a to je bilo prilicno skoro, to je bila jedna od boljih opcija, jer i nismo imali veliki izbor.
Svakako, izuzetno smo srecni ovom opcijom obzirom da je stan u zgradi 4Đ, na trecem spratu, dvostran, zadovoljavajuce orijentisan, sa ne tako losim pogledom itd.
Stan ima sledeci raspored:
Mane ovakvog rasporeda su mozda preveliki hodnik i degazman + dve terase, kao da smo kupili stan od 50kvm, a on zapravo sa terasama i hodnicima ima 62kvm. Mala kuhinja je najveca mana po meni, spavaca soba je dimenzija ~4.3 x 2.2m, sto je nekako izduzeno, ali evo kako mi planiramo da ovaj prostor prilagodimo sebi u nekoj buducnosti.
Hodnik cemo da iskoristimo za garderobere, a garderobera nikad dovoljno
Trebace tu mesta i za cipelarnik, civiluk...tako da po mom misljenju nesto veci hodnik je plus
Kuhinju bi recimo produzili na racun degazmana (jos ne znam gde bi tacno postavili vrata za kuhinju, iz dnevne definitivno i verovatno klizna, ali jos bi razmislili o poziciji vrata), a prostor koji je predvidjen za trpezariju bi pretvorili u jos jednu sobu. Bilo bi malo vise prepravki, ali sad sta je tu je
Ako neko ima jos neku dobru ideju, bili bi zahvalni