Mislim da nece uspeti da prodaju tih 80% od od prve faze, tako da ce sledece godine biti stanova koliko hoces. Cena je visoka, ljudi nece da uzimaju kredite, pa ce cena morati, kad-tad, da padne za 20-30%. Mislim da su trebali da daju firmama koje grade da sami prodaju stanove, pa bi tako bile razlicite cene, neki bi ranije spustili da bi dosli do para da bi gradili na drugim mestima. Odluka da se svi stanovi prodaju po maksimalo dozvoljenoj ceni za tu lokaciju je greska.Niksa":37crmxyh je napisao(la):To sto ne pustaju stanove na ostalim parcelama svodi se na dva osnovna razloga:
1.Potrebno je da prvo rasprodaju 80% prve faze gradnje (priliv sredstava kako bi nastavili projekat)
2.I sa ovim brojem stanova GDS deluje dosta konfuzno kada treba da vam objasni detalje a zamislite da imaju u ponudi sve stanove koji se planiraju izgradnjom kompleksa
Uzegli Zejtin":2023k47u je napisao(la):Та цена за паркет је у реду. Пре непуне 2 недеље сам у стану радио паркет, мајстор је радио за 8 евра по квадрату и испало је феноменално, просто нисам могао да верујем да друга класа може да се тако лепо уради.
Heinz":30spgihd je napisao(la):Uzegli Zejtin":30spgihd je napisao(la):Та цена за паркет је у реду. Пре непуне 2 недеље сам у стану радио паркет, мајстор је радио за 8 евра по квадрату и испало је феноменално, просто нисам могао да верујем да друга класа може да се тако лепо уради.
OK, majstor 8€. Koliko si još potrošio na lak i lepak?
hmm.pa nisu kuce uz celu duzinu v.stepe...imas ulica koje prolaze izmedju tih kuca do naselja..ako treba slikacu...Heinz":146hkh89 je napisao(la):Neće, jer ne može ljudima kroz dvorište.
Kako znaš, jesi video projekat?Heinz":1z5vmler je napisao(la):Neće, jer ne može ljudima kroz dvorište.
Meni su rekli u GDS da ovaj mesec kreću radovi na ulicama u naselju a što se tiče škola i vrtića da je njihovo bilo da urade projekte a radove finansira grad Beograd jer su to javne ustanove i pripadaće gradu. E sad kad će to da krene verovatno znaju samo čelnici u gradskoj upravi...niki":1mr8wqa0 je napisao(la):Dve skole, vrtic i trzni centar, bice i neka zdravstvena ustanova. Oko infrastruktue i izgradnje svih ovih sadrzaja niko nema precizne informacije u smislu kad i ako...
Izlaz neće biti tamo negde kod Pere Ždere već kod kružnog toka, na južnom delu naselja ka ulici V.Stepe, vidi se sve lepo na mapi.Heinz":3uwin5gf je napisao(la):Pa tamo negde kod Pere Ždere hoće. Dao sam i link u nekom od prethodnih postova na kome se vidi.
http://www.gds-stanovi.rs/pics/legenda.jpg
to za ulice i ja mogu da potvrdim..vec se vidi da su poceli na tome da rade..stv se radovi odvijaju brzo...nerc":29bzzpzs je napisao(la):Meni su rekli u GDS da ovaj mesec kreću radovi na ulicama u naselju a što se tiče škola i vrtića da je njihovo bilo da urade projekte a radove finansira grad Beograd jer su to javne ustanove i pripadaće gradu. E sad kad će to da krene verovatno znaju samo čelnici u gradskoj upravi...niki":29bzzpzs je napisao(la):Dve skole, vrtic i trzni centar, bice i neka zdravstvena ustanova. Oko infrastruktue i izgradnje svih ovih sadrzaja niko nema precizne informacije u smislu kad i ako...
GDS ne moze nista da kaze oko sobracajnica jer ih isto tako radi grad, ona ekipa koja prodaje stanove u GDS-u ne zna ni strane sveta naselja a kamoli sta ce biti sa infrastrukturom. Mislim ulice ce morati da budu zavrsne pred izbore da se ne lazemo zbog slikanja i to. A da su poceli da rade na ulicama prvi put cujem, ako ne racunamo onu kaldrmu gde mora da se odvija saobracaj gradjevinskih masina cipele i auto su mi bili prekriveni sa 1cm prasine na kraju obilaskavozdovacki":2o6n0sbu je napisao(la):to za ulice i ja mogu da potvrdim..vec se vidi da su poceli na tome da rade..stv se radovi odvijaju brzo...nerc":2o6n0sbu je napisao(la):Meni su rekli u GDS da ovaj mesec kreću radovi na ulicama u naselju a što se tiče škola i vrtića da je njihovo bilo da urade projekte a radove finansira grad Beograd jer su to javne ustanove i pripadaće gradu. E sad kad će to da krene verovatno znaju samo čelnici u gradskoj upravi...niki":2o6n0sbu je napisao(la):Dve skole, vrtic i trzni centar, bice i neka zdravstvena ustanova. Oko infrastruktue i izgradnje svih ovih sadrzaja niko nema precizne informacije u smislu kad i ako...
Slazem se sa tobom, ali sam optimista da ce napraviti naselje; mozda ce malo da probiju rokove zbog izbora i ocigledno slabe prodaje, ali ce zavrsiti. Ideja je dobra, to i ja kazem, ali nije do kraja razradjena, ima dosta "rupa"; npr. stanari ce imati grdnih muka dok se ne izgradi cela infrastruktura (putevi,skola,vrtic,market), a to moze da potraje.niki":3btd5qyh je napisao(la):Ja nemam mnogo nedoumica, predpostavljam da ce neke zgrade iz prve faze biti privedene nameni, par ulicica unutar naselja ce sklepati da bi slicice pred izbore bile prilicne nakon toga pomoz Boze, uostalom o tome nek brine sledeca vlada i novi direktor GDS-a. Nema potrebe idealizovati naselje, ideja nije losa, ali finale je pitanje kakvo ce biti