Pozdrav svima, da se i ja malo ukljucim u temu. Za one koji obilaze gradiliste, ili su u kontaktu sa nekim od majstora zanimaju me neke sitnice. Prema prvim nacrtima i onim filmovima kako izgleda stan mislio sam da su sva potkrovlja sa lucnim krovom, ali sam sada video da ih ima jako malo. Slike uradjenog stana koji je Dulic pokazao ne lice bas na one iz crtaca. Zanima me kolika je visina plafona u stanovima, zbog kolicine utroska toplotne energije i zvucne izolacije od komsija iznad. Video sam obicne limene krovove sa prozorcicima od pleksiglasa, koliko je sve to izdrzalo ovu zimu kad je sve po Beogradu prokislo? Na sajtu pise da su sendvic zidovi sa kamenom vunom, a na RTS-u sam jednom video snimak sa gradilista gde uredno lepe stiropor. Da li se zna sta je tamo kvalitetno i da li do toga dolaze obicni, ili ce samo pojedini dobiti par dobro odradjenih zgrada? Ne slazem se sa nekima koji su ovde rekli da kvalitet odgovara ceni, limeni krovovi, bukov parket i PVC stolarija su nesto najjeftinije na trzistu, sta zelite da istaknete kao kvalitet, osim koncepcije naselja kao jedne lepo uredjene celine?