Kad bismo malo slozniji bili kao narod, pa da niko ne upise dete dok se ne resi problem, oni prave spiskove ko je pre dosao, da ne upadne neko preko reda. Neka, i treba tako da nam bude, sami smo krivi.
Taj deo je ostao, to je ovaj deo https://www.google.com/maps/@44.7484404,20.4955732,540a,35y,39.28t/data=!3m1!1e3?hl=sr
Ne znam sta im je tu, al ja od kad zivim tu u kraju 3 godine nisam video ni jedno uniformisano lice, vidjao sam par puta samo vojnu skodu i to je to.
Ово није државна станоградња, него приватна, насеље ће г/радити Лековита фирма , писали смо о томе на подтеми "Разни пројекти" на страни 429Još zgrada na obodu... a mesta u školi i vrtiću sve manje i manje
STIŽU NOVI KVADRATI! UMESTO TRANSPORTA VELIKI STAMBENI KOMPLEKS
Predmetna lokacija nalazi se na opštini Voždovac, neposredno uz naselje „Stepa Stepanović“ i predstavlja građevinski kompleks nepravilnog trougaonog oblika koji je oivičen sa tri regulacione linije, od kojih su dve regulacije javnih saobraćajnih površina a treća je regulacija prema javnoj zelenoj površini (k.p.7764/11). Kolski pristup parceli je iz ulice Kružni put voždovački i sa Bulevara Peke Dapčević. Interna saobraćajnice povezuje ove dve ulice. Kolski pristup za podzemne garaže se ostvaruje direktno iz ulice Kružni voždovački put na koti 158.25mnv i sa interne saobraćajnice unutar kompleksa na koti 161.96mnv. Svi kolski pristupi parceli su kontrolisani (rampe) i namenjeni potrebama stanara.
Pogledajte prilog 155460
Pogledajte prilog 155461
STIŽU NOVI KVADRATI! UMESTO TRANSPORTA VELIKI STAMBENI KOMPLEKS - Voždovac Info
Predmetna lokacija nalazi se na opštini Voždovac, neposredno uz naselje „Stepa Stepanović“ i predstavlja građevinski kompleks nepravilnog trougaonog oblika koji je oivičen sa tri regulacione linije, od kojih su dve...vozdovacinfo.rs
Unazad zadnjih par meseci gledam, upozoravam okolo jer se moglo pretpostaviti šta se sprema.. Krenuli da seku svo zdravo drveće okolo, da ruše, da iznose stvari, sele itd.. A zašto? Evo zašto. A pogodite KO je "novi investitor"? „ELIXIR GROUP” д.о.о. Хајдук Вељкова бр.1, Шабац
Zvuči poznato? Da, to je ona ista firma koja eksploatiše svoje radnike i decu, koja skladišti opasne materije u centru Šapca, ista ona firma koja prevozi to svuda širom Srbije i čijih smo se nesreća nažalost nagledali u skorije vreme..
Kamo sreće da je tako. Već sada se nema dovoljno mesta, jer ne postoji škola u Kumodražu 2, pa idu u Stepu. I otprilike već prvog dana se popune mesta u I razredu, pa njih dosta izvisi, uslovno rečeno.Još zgrada na obodu... a mesta u školi i vrtiću sve manje i manje
Kamo sreće da je tako. Već sada se nema dovoljno mesta, jer ne postoji škola u Kumodražu 2, pa idu u Stepu. I otprilike već prvog dana se popune mesta u I razredu, pa njih dosta izvisi, uslovno rečeno.
Vi ste u kumodrazu, to je vas kraj i tako se zove taj deo gde ste.
BEOGRADSKA ŠKOLA IZ PAKLA! OŠ "Danilo Kiš" u totalnom kolapsu! Roditelji od 5 sati ujutru čekali u redu da prijave decu, OD DIREKTORKE NI TRAGA NI GLASA!
Prijava dece za produženi boravak u OŠ ,,Danilo Kiš" prava je noćna mora.
Foto: Srpski telegraf, TV Studio B
Direktorka Anđelka Mirković
Iako je do sada to bila jednostavna procedura, gde se sve završavalo elektronski, ove godine došlo je do ozbiljnog problema, jer je potrebno da roditelji dođu lično kako bi decu prijavili za boravak u narednoj školskoj godini.
Da stvar bude još gora, roditelji nisu obavešteni o načinu prijave, te sve funkcioniše po principu ,,snalazi se, ako možeš".
Na sve ovo, od direktorke škole Anđelke Mirković nije bilo ni traga ni glasa, a na pitanja koja joj je naš portal poslao nakon žalbe mnogobrojnih roditelja, udostojila se da ogodovori nakon skoro pet sati.
Naime, na adresu naše redakcije stigle su brojne pritužbe, javljali su se ogorčeni roditelji, koji ističu da se sa ovakvom situacijom odavno nisu susreli.
- Kao prvo, ne znam zašto nije zadržan princip elektronske prijave, kao što je i ranije bio slučaj. Kao drugo, mi roditelji nismo upoznati da je prijava u toku, jer nas niko o tome nije obavestio. Ovo je zaista skandal i sramota - ispričao je za naš portal jedan od roditelja koji kaže da je slučajno od drugog roditelja čuo da je prijava krenula.
Kako kaže došao je u 5 sati ujutru, kako bi stao u red i izbegao rizik da njegovo dete bude odbijeno za boravak, mada, kako ističe, ni to mu nije bila garancija za prijem.
- Slučajno sam iz razgovora sa jednom majkom saznao da je prijava krenula i da mora lično da se prijavljuje. Rečeno mi je da dođem što ranije kako bih ugrabio mesto u redu i kako bi mi dete dobilo boravak. Kad sam došao imao sam šta i da vidim. Veliki broj roditelja koji od ranih jutranjih časova stoje ispred škole da bi upisali dete u boravak. U 21. veku, ovako nešto zaista je neprihvatljivo - objašnjava naš sagovornik.
Republika | Portal Srpskog telegrafa
Republika online, najnovije vesti, tema dana, društvo, srbija, ekonomija, beograd, politika, hronika, svet, sport, zabava, lifestyle, hi-tech, foto, video, razonoda...www.republika.rs
Budite zadovoljni, stanovi su vam bili od 900 do 1100 evra plus pdv tako da nemate mnogo prostora za pricu vise posle toliko godina