Да ли ми се то само чини или ће се ФМУ градити на самој површини наводног парка, и то баш на месту где парк једино захвата ширину да би се могао звати парком?🏛The new building of the Faculty of Music will be located in Dorćol and cover an area of 24,500 m2 within the "Line Park" project. Students will be able to spend time in the park and near the river, and have the opportunity to #perform part of the repertoire outdoors, as well as attend a course at the new Department of Dance.Pogledajte prilog 159911https://www.linkedin.com/posts/serb...7-bqzR?utm_source=share&utm_medium=member_ios
Ta stara zgrada je zgrada čuvene firme Informatika. Unutra je skroz “high tech” bila još pre 20 i više godina. Verujem da je i sada takva. Kao bunker je uradjena. Zidovi su izuzetno široki (debeli).Nije projekat (mada bi mozda mogao da bude) ali me zanima da li znate koja je ovo zgrada?
Pogledajte prilog 161540
Donji Dorcol, blizu Mie. Bas sam pomislila kako bi lepo bilo da se sredi u tom fazonu roze cigle i preuredi u stambeni prostor, podseca me na Njujork i lepsa bi bila od svih novogradnji na donjem Dorcolu.
Pored Mie se nesto gradi, znate li sta?
Pogledajte prilog 161541
Да је паметан да у овој авлији поштује закон као што поштује закон у држави у којој има пребивалиште, не би ни та авлија била проклета...Da je pametan da beži iz ove proklete avlije,čoveka pljuju kao da je pokrao pola Srbije...
Njemu je sreca sto je Srbija zaostala zemlja sa idolopoklonickim mentalitetom u kojoj vecina zmuri na ono sto je uradio zato sto dobro udara lopticu.Da je pametan da beži iz ove proklete avlije,čoveka pljuju kao da je pokrao pola Srbije...
Срећно Ђоковићима у Сурчину, а овај простор на Дорћолу надам се да ће да буде враћен у оригинално стање.
Последња зграда у јеврејској улици је зграда магацина банке Николе Бошковића, а сада седиште фирме Информатика АД. Та архитектура је можда и била делимична инспирација за зграду МИА, у смислу индустријског шмека, Ево нешто слика:Nije projekat (mada bi mozda mogao da bude) ali me zanima da li znate koja je ovo zgrada?
Pogledajte prilog 161540
Donji Dorcol, blizu Mie. Bas sam pomislila kako bi lepo bilo da se sredi u tom fazonu roze cigle i preuredi u stambeni prostor, podseca me na Njujork i lepsa bi bila od svih novogradnji na donjem Dorcolu.
Pored Mie se nesto gradi, znate li sta?
Pogledajte prilog 161541