Otis.Driftwood
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 22.08.2019.
- Pohvaljen
- 1.115
Na Katastru stoji da je vlasnik Marko Jaric, bivsi kosarkaski reprezentativac
Da li se zna mozda kada ce biti gotov CU41?
Jel zna neko ko radi prodaju stanova za ovaj objekat ?Pogledajte prilog 153475
Зграда сама по себи, занимљива и необична. Има својих квалитета:
Pogledajte prilog 153476
Но, њена микролокација је благо речено дискутабилна:
Pogledajte prilog 153477
Практично је на граници отвореног блока из осамдесетих и старе урбане матрице. Омеђена пољанчетом и уџерицама лигнитушама:Pogledajte prilog 153478
Ипак, познаваоци фенг-шуи филозофије, рекли би да то што стоји на челу Т раскрснице, просто вришти и пршти од привлачења негативне енергије. Но, што би рекла група Зана: шипују се шипују, они који зидају, а кад купци купују, нема шта не питају:
Pogledajte prilog 153479
Master properties, isti oni sto su pravili cu37. Ja sam zvao u martu prosle godine za cu41 i tada je bio ostao samo jedan stan. Jedino mozda ako neka rezervavija nije odustala u medjuvremenuJel zna neko ko radi prodaju stanova za ovaj objekat ?
Kontakt? Kolike su (bile) cene?Master properties, isti oni sto su pravili cu37. Ja sam zvao u martu prosle godine za cu41 i tada je bio ostao samo jedan stan. Jedino mozda ako neka rezervavija nije odustala u medjuvremenu
Са тим ценама квадрата, мислим да ће већина преосталих приземница у улици бити порушено.Gospodar Jovanova 54
Pogledajte prilog 155193
Iz oglasa znamo da:
- zgrada će imati 8 (i slovima: osam) spratova!
- cena kvadrata je 6000 evra, a garažno mesto je 50.000 evra. Cene su bez PDV-a
Stan 164m2 - 984.000 evra + PDV
Stan 249m2 (dupleks, na 7. i 8. spratu) - 1.494.000 evra + PDV
Toliko o padu cena stanova u centru BG.Gospodar Jovanova 54
Pogledajte prilog 155193
Iz oglasa znamo da:
- zgrada će imati 8 (i slovima: osam) spratova!
- cena kvadrata je 6000 evra, a garažno mesto je 50.000 evra. Cene su bez PDV-a
Stan 164m2 - 984.000 evra + PDV
Stan 249m2 (dupleks, na 7. i 8. spratu) - 1.494.000 evra + PDV
Sećam se dve igraonice u kraju prva polovina 90-ih, jedna je bila preko puta Bobe pekare pored Samačkog hotela u nekom gradilišnom kontejneru i druga u Mike Alasa 34 u lokalu odmah pored ulaza u zgradu. Street Fight tu bila čuvena kao i Robocap.Fun fact ON
U tom lokalu je bila igraonica BONUS devedesetih.
Tu je ceo kraj igrao Mortal Kombat 3 na Segi.
Fun fact OFF