ozu
Intermediate
braće jugovića, ugao sa skadarskom?Leskovackom rostilju u Decanskoj.
braće jugovića, ugao sa skadarskom?Leskovackom rostilju u Decanskoj.
Апсолутно је политички коректно, а и да није кога брига када је разумно.Izgleda da imamo neki medjudržavni sporazum sa Kubom
Znam da nije politički korektno, ali mnogo više bih voleo oni da ostanu nego bliskoistočni emigranti. Mislim da bi se oni lakše i brže uklopili.
Поштовали наш територијални интенгритетНе знам само одакле им на постеру Европе податак да Србија има 9 милиона.
Onda su se jako dobro rasporedili da mene prate, sa obzirom da ja na svakom ćošku čujem ruski, a dnevni radius kretanja mi je jako veliki.Evo koliko je Rusa došlo. Da ne bude više licitiranja i maštarija.
"U Srbiju stiglo više od 12.000 Rusa, 6.500 dobilo radnu dozvolu"
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je od početka ruske invazije na Ukrajinu 24. februara, u Srbiju stiglo nešto više od 12.000 Rusa, od kojih je 6.500 dobilo radnu dozvolu i prijavilo se da radi ovde.nova.rs
Vračar ih je prepun, znaju gde da se instaliraju.Onda su se jako dobro rasporedili da mene prate, sa obzirom da ja na svakom ćošku čujem ruski, a dnevni radius kretanja mi je jako veliki.
Ne bi se reklo da dolaze iz EU..Danko wtote
,, Nisam našao bolju temu od ove..
Sprečavanje ilegalne migracije u EU.... ,,
Aha ....
super tema za razgibavanje vijuga
Kako smo mi okruženi članicama EUa
Svaki migrantni dolazak kod nas podrazumeva predhodni prolaz kroz EU kao sa jasnim nj. ciljem odlaska u EU.
Iz EUa u EU ...
bem li ga, al nova fora iste price je njihovo uvodjenje kao nedostajuce gradjevinske radne snage i to sa pratecom legalnom našom papirologijom
a to nije bezvredna i mala stvar