Šta je novo?

Demografija (statistika,analiza,projekcija)

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=670003#p670003:3hi7q63a je napisao(la):
loyola » 15 Окт 2019, 09:02[/url]":3hi7q63a]Abortus je iskljucivo pravo zene. Ja mogu da budem i protiv sam toga, ali niko ne moze niti treba da odlucuje umesto zene.
Не није. Нека роди па нека га да на усвајање, али нема право да убије дете.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=670005#p670005:34d3v85v je napisao(la):
paradox polje » Tue Oct 15, 2019 8:11 am[/url]":34d3v85v]а може ли уместо детета?
Astrotrain":34d3v85v je napisao(la):
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=670003#p670003:34d3v85v je napisao(la):
loyola » 15 Окт 2019, 09:02[/url]":34d3v85v]Abortus je iskljucivo pravo zene. Ja mogu da budem i protiv sam toga, ali niko ne moze niti treba da odlucuje umesto zene.
Не није. Нека роди па нека га да на усвајање, али нема право да убије дете.

Da to je bas tako lako da rodi pa da ga da na usvajanje. Meni je najjace da 90% muskaraca je protiv abortusa nacelno i oni bi da uredjuju i odredjuju zenama sta da rade.

Sa druge strane prema zenama koje su iskrene, dobre, koje postuju svog muskarca i zele da mu radjaju, muskarci su duzni da imaju najvece moguce postovanje. Oni trebaju ceo svoj zivot, resurse, energiju posvetiti takvoj zeni, i nikada sa takvim zenama ne trebaju ulaziti u kratkotrajne avanture, jer to je greh protiv dobrote i tracenja njenog vremena. Zapravo, manipulisati jednu iskrenu, dobrodusnu zenu koja gleda tog muskarca i zeli da mu radja, je po meni jedan od najvecih grehova.

Da postuju svog muskarca, ona da radja on da brani a? :D

Не ради се о жени него о детету. Не врти се све око жене. Она је требало да размишља пре него што је затруднела. После се више не пита само она, тј. не би требало да се пита.

Астротрејну и Пасарело, као неко ко углавном подржава Ваше постове (осим оних на овој теми), као Ваш пријатељ преко тастатуре, у најбољој намери, Вам предлажем да се дубоко замислите. Ваше предрасуде повређују жене и мушкарце који поштују и воле жене.

И поштујем и волим жене, али то не значи да морам да се слажем са свиме што оне раде. Исто као што мушкарци не треба да избегавају своју одговорност, тако не треба ни жене да избегавају своју. Прво у избору партнера, а потом и у сексуалном животу. Данас сви само траже права, а одговорности нигде. Са тиме једноставно не могу да се сложим. Знам да многе жене живе у условима који нису нормални и са партнерима који не хају много за њих, али све је то повезано са претходним што сам написао. Треба имати разумевања за то да не могу да можда да издржавају сву децу коју зачну, али није решење убити ту децу. То је моје мишљење, допадало се некоме или не. А ти одвратни и неодговорни мушкарци би да је по моме тек "добили своје"...

Dosta utopije u postovima. stanje je takvo kakvo je, ne može se točak istorije vratiti nazad, drugačije se živi, abortus je potao pravo žena, svako odlučuje za sebe koliko dece će da ima, prvo se misli na sebe na familiju, pa tek onda na širu zaqjednicu itd....
Demografija je složena tema, ipak treba nešto da se pročita.

Ok, ajmo primenimo tu logiku, al Svugde. Ja sam zakonski nadlezan za svoju decu do 18-e godine, i zelim da nemaju obavezno osnovno obrazovanje, tj da mi se omoguci obrazovanje na daljinu, necu da ih Vuckovo skolstvo obrazuje. Ako tocak istorije ide napred, onda je stanje takvo kakvo jeste da preko interneta, Skypea, i sl moze se slusa nastava. Moja deca su znala sva slova azbuke i abecede u 4-oj godini, i oko 300 engleskih reci da prepoznaju u knjizi. Bez Vuckovog obrazovanja. Ako zene imaju svoja prava (abortus i sl) iu ja hocu da imam svoja prava, a ne da mi neko namece svoje gluposti. Pa bolje skoci s mosta onaj koji hoce da bude obrazovan po skolstvu ovog Sarcevica, Vucka, Slobe, Djindjica... i ostalih agenata.

Једно је да ли потпуно и у свим случајевима укинути (ја сам лично ближи томе), а друго је изменити предуслове за остварење тог тзв. "права" јер савремени идеолози и заступници леволибералне идеје захтевају не само да не постоје никаква ограничења, већ да не постоји ни никакав претпоступак ни покушај утицаја који би жену могао да наведе да се можда предомисли и одустане од абортуса. А што се тиче одлучивања свакога за себе, не иде то баш тако. Ако одлучује само свако за себе и не брине ни мало о заједници, онда нема ни право да било шта тражи од те заједнице.

Evo ja se slazem da svako brine za sebe I ne trazi nista od Vuckove drzave. Znaci: odricem se 90% policije/njihovih troskova; 90% sudstva/njihovih troskova; 50% vojnog osoblja; 90% drzavne administracije I politicara; 50% skolskog osoblja (usled smanjenja troskova ucenja preko neta I skracenja vremena skolovanja za 25% (da sa faxom umesto 16, traje 12 godina, tj da sa 19 god ljudi pocnu rade I osnivaju porodice, I time uvecaju natalitet jer im ostaje preko 20 fertilnih godina za radjanje)... Time bi se smanjilo namestanje poslova I korupcija (sto veca drzavna administracija-veca korupcija) kao I troskovi budzrta za par milijardi evra godisnje. Time bi svim gradjanima pali troskovi zivljenja, tj sve bi pojeftinilo (jer za manji budzet se placaju manji nameti, pa vise para ostaje gradjanima). Za oslobodjeni visak para bi se prirodno organizovalenove zajednice na drugim, a ne drzavnim osnovama. Npr svi bi imali da damo 50 evra mesecno za placanje lekara. Lekar bi morao da slusa zajednicu jer ga ona direktno placa (a ne drzava posrednik), I ne samo on nego sve te profesije bi radile u sluzbi gradjana jer bi ih oni kao udruzenja gradjana placali. Dakle, zabluda je da bi zajednica nesto izgubila. Naprotiv, ona bi dobila mnogo bolje odnose, cistije racune, izbacila nepotrebne posrednike I troskove, bolju uslugu, jeftiniji zivot, krace I bolje obrazovanje sa preko 20 godina za radjanje dece (sada je prosek max 10-15), tj produzio bi se plodni vek... ustavotvornost bi bila vracena narodu. Na gubitku su samo Vucko, politicari, paraziti, I njihove gazde globalisti koji svi zajedno sisaju novac I energiju narodu.

Колико год да су аргументи јаки у корист жена и њиховог права ја не могу да им дам предност испред деце. По мени су деца светиња, па онда редом. А заиста не знам зашто уопште причамо о женским правима и дечјем обесправљивању и ко је ту у праву, ми треба да нађемо начин да опстанемо као народу у будућности, ако то желимо уопште? прво да видимо то?

Слажем се са Земљаним, прво укинути обавезно школовање, вакцинације, пресије било које врсте. Свести администрацију на 1/10 садашње , на ниво Данске. Направити развојну банку. Забранити странцима куповину земље. Све мигранте вратити одакле су дошли. Улагати у пољопривреду и индустрију везану за пољопривреду. Заборавити ЕУ. Направити задруге и дати подстицај сељацима, јер ће једино они подићи наталитет.Прогласти воду људским правом као Словенци. Направити такву атмосферу у земљи да нико не жели да одлази, него да почну да се враћају! Док год је земља под окупацијом, од свега овога нема ништа. Како ће се завршити колонијални статус Србије је друго питање. Ако неко мисли да нисмо колонија, када председник каже да мора питати ММФ да ли може повећати плате и пензије, шта је онда он? Чиме он управља?

Slažem se u najvećoj meri, izuzev obaveznog školovanja i vakcinacija. Trebalo bi da reformišemo celokupno školstvo, a ne da ga ukidamo i morali bismo da uspostavimo kontrolu nad prometom vakcina i njihovu proveru, u najboljem slučaju sami da proizvodimo vakcine, kao i pre, a ne da ih ukidamo, odnosno morali bismo ponovo da nacionalizujemo Torlak ili pak da oformimo drugo slično preduzeće pod kontrolom države.

Dok god smo pod okupacijom niko ne može da učini i promeni ama baš ništa. A do tad biće sve teže. Ista priča je i u inostranstvu i tamo će biti sve gore, tako da se ne isplati bežati iz zemlje.

У најгорем случају, може као што каже земљани кућно школовање преко нета, без ЛГБТП фора, без њихове верзије накарадне историје. Да је систем као у Јапану, то би била друга прича овако је бесмислен. Што се тиче вакцинације и то прислине и противуставне. Одакле некоме право да врши медецински експеримент над здравим дететом? Ко хоће да верује систему и вакцинише своје дете, само напред. КАко да повећаш наталитет и поправиш демографију, када си уцењен за вртић, вакцином, када си уцењен за дечији додатак вакцином! Ко да прави децу када систем одређује мајци 5000 дин месечно за дете, а хранитељима даје 35-50000 дин.? Не може и породица и ЛГБТП истовремено. Свака земља која жели већи наталитет даје подстицаје кроз укидање ПДВ-а за дечију опрему, За више деце кредити без камата , За више од троје држава плаћа стан и сл. Код нас ПДВ за дечији опрему је као за све друго а за ЛГБТП популацију НЕМА пдв-а! Онда је апсолутно јасно за кога ради окупациона власт!

Da, vakcine su isto vezane za temu Demografije. Npr sta ako se za 40 godina ispostavi da su bile otrovne, sterilisuce ili nesto trece? Evo pre neki dan posle tolko decenija zabranise ranisan kao stetan (a meni ga doktor prepisivao pre 15 godina, znaci trovao me a da ja to nisam znao, a danas znam jer su upravo lek izbacili kao stetan). I tako je bilo sa masom lekova , evo na prvu se setih Partusistem za sprecavanje kontrakcija u trudnoci (po meni bio koristan lek jer je sprecavao pobacaje kontrakcijama). Znaci nema svrhe prisiljavati ljude na medikamente koji ce sutra biti povuceni kao stetni. I naravno da niko ne odgovara, jer evo ko je sad kriv za trovanje miliona ljudi ranisanom 30 godina? Ta cesta gresenja farmako industrije su dovoljan I jasan razlog zasto njihove vakcine ne smeju biti obavezne, posebno MMR.

U najmanju ruku bi bilo neophodno da imamo mogućnost provere kvaliteta, odnosno sastava.

To nažalost nemamo već godinama, jer je Torlak prodat privatnoj korporaciji, pod obrazloženjem da je neprofitno preduzeće.

Kome nije jasno da smo pod potpunom okupacijom i da su svi političari na sceni marionete i izdajnici, taj nek se seli iz Srbije. Moramo prvo da eliminišemo tupave, a onda od ostatka da obnovimo naciju, uz Božiju pomoć, jer ćemo sami teško u ovakvim uslovima.

Да би се то правилно разумело. Највећу зараду на свету има фармацеутска индустрија. Њихов мото је : " Излечен пацијент, је изгубљена муштерија". Цела прича о пренасељености планете и свођење на златних 500 милиона се извршава углавном преко фармацеутске и хемијске индустрије. Бил Гејтс јавно изјави да издваја 10 000 000 000 $ за вакцине у сврху смањења наталитета и ником ништа. Индија сада тужи неколико фармацеутских компанија за неколико десетина хиљада деце рођене са озбиљним сметњама. Занимљива је теза да је земља пренасељена а свима фали радна снага, како сад то? Па ће се увозити мигранти који се не вакцинишу да повећају наталитет!!! О каквој онда демографији говоримо? Или разговарамо о социјланом инжењерингу! Како да Србија има позитиван наталитет када јој је постављена ЛГБТП премијерка? То је пример за наталитет?

Da, zanimljiva je ta demografija "zlatna milijarda". U Kini je recimo bila par decenija politika jednog deteta, ali se ravnomerno I relativno posteno primenjivala na celu zemlju. A ovde sa globalnom zlatnom milijardom imamo problem da smanjuju populaciju belaca , tj Evropljana, a da im Afrika eksplodira sa natalitetom. Dakle, da je slicno kao u Kini, uzeto ucesce procenta svih rasa u broju stanovnika sveta npr pre 100 godina, I da svako ima svoju "kvotu" u Zlatnoj milijardi, to bi mi bilo mnogo postenije nego ovo gde procenat belaca treba padne na 10% , a da rast crne I drugih rasa treba se poveca na 90%. Znaci plan Zlatne milijarde nije globalno ravnomeran ni dobronameran, vec na stetu belaca. Ali ja imam bolji predlog: Nek Gejtsova Zlatna milijarda otpocne licnim primerom, nek smanji populaciju za sebe I svoju porodicu, kao I ostali bogatasi I elite koje to zastupaju nek se licnim primerom ubiju da bi smanjili prenaseljenost. Sta, ne moze tako? Pa kako nesto propovedas, a neces stanesna celo svojim primerom?

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=670497#p670497:k2jmoeoi je napisao(la):
мајстор » Wed Oct 16, 2019 6:37 pm[/url]":k2jmoeoi]Слажем се са Земљаним, прво укинути обавезно школовање, вакцинације, пресије било које врсте. Свести администрацију на 1/10 садашње , на ниво Данске. Направити развојну банку. Забранити странцима куповину земље. Све мигранте вратити одакле су дошли. Улагати у пољопривреду и индустрију везану за пољопривреду. Заборавити ЕУ. Направити задруге и дати подстицај сељацима, јер ће једино они подићи наталитет.

dodao bih još neke mere - ukinuti telefone, TV, pa i struju, šta će nam. Ima dobrih iskustava po svetu na pr Kambodža ili novijeg datuma Avganistan, Poslati ljude tamo da vide kako su uspeli

@nensav ТВ сам укинуо пре 15 година. Као што каже Земљани имам своју струју, на соларне панеле, имам своју воду и језеро поред куће. Производим део своје хране ( за сада ). Ствар је самоодрживости и размишљања. Хоћеш наталитет, па створи сам услове! Чекати на државу за било шта ако ниси у њиховом систему је бесмислено! Предуслов за добру демографску слику је СЛОБОДА!

Preporučujem, manje ekstremnu varijantu, iseljenje iz grada
u neko od fruškogorskih sela sa asvaltnim putem, strujom i
poštom, a svako ima i ambulantu iako gradovi nisu daleko.

Ona su oko 100km daleko od Beograda, a oko 15km daleko
od opštinskih mesta ( SM, RU i Irig) do kojih ima i bus-linija.
Postoji veliki izbor starijih kuća sa placom za oko 10.000e.

U svakom ima jedna ili više prodavnica sa osnovnom robom
i više vrsta hleba, a u većini postoji i pekara - i naravno crkva.
Temperature su leti 3-4 stepena niže, a zimi 3-4 stepena više.

Како да не, Фршка Гора је прелепа...доста мојих пријатеља живи тамо и већина има бар двоје-троје деце!

Onako odokativno za Bgd
Sve vise buducih mama sa pozamasnim stomakom vidjam po jos uvek osuncanim ulicama Bgda :D

Vrh