https://www.youtube.com/watch?v=XQzP6-tvk2w
"Ovaj narod u svojoj istoriji nijedan posao nije mogao da završi zbog ja**** i prodanih duša. Nismo nijednom pobedili, a da pre toga nismo debelo izdali... Sami sebe, naravno. Na svaku pobedu imamo dva poraza. Na svakog junaka buljuk izdajnika. A posle nam neko kriv, je li? A za malo vlasti i za malo ćara, spremni smo da izdamo sveee... Majku, brata, sestru, narod, zemlju - sveee! Kako juče, tako i danas... Rđavi smo, škripimo svud'. Više nam nijedno podmazivanje ne pomaže! Moramo da se menjamo celi!"
Ovo je jedina istina.
Kakav to monstrum moraš biti da kažeš za nekog ko je emigrirao da je izdajnik. Niko nije izdao državu, država je izdala sve nas. izdali smo sami sebe, izdali smo svoje pretke. Ja njoj ne dugujem ništa, za 10 godina staža i ostvarenu potrošnju (imam tačnu kalulaciju) svo njeno usrano školstvo, zdravstvo i ostale usluge ja sam debelo preplatio, protivuslugu za istu neću nikada dobiti. Sve što sam naučio, uradio, postigao, uradio sam sam, sistem me je samo usporavao, saplitao, pravio prepreke. Masonerija, Vatikani, komunjare, novi svetski poredak sve je se urotilo samo protivu nas jer smo stariji od ameba, jer smo nebeski narod. A svi pomenuti su nam krivi za bahato parkiranje, za prljavštinu i opštu štroku i za sve ovo što nas okružuje na mikro nivou. Jednostavno evolucija je uradila svoje, iz sve one nesreće za oslobodilačke ratove od 1804-1945 preživeli su najgori, potomci dezertera, onih koji su se "snašli", mulj i talog. Niko, aps. niko ne bi mogao da nas izbuši spolja da mi nismo bušni iznutra.
Egzodus je počeo, poslednja seoba Srbalja je u toku. Ovakvi kakvi smo i bolje je da ne postojimo, doći će neko drugi. Bez ispaljenog metka, dezintegrisaćemo se sami. Sistem koji izjeda samog sebe, svoje ljude bliži se kraju, 30-50g plafon. Ova trenutna kamarila je samo metastaza koja je to višetruko ubrzala. Kao što si imao Marka Miloševića, imao si Radomira Pašića...preslikanu priču, samo 80 godina ranije. Ko je ubio Zorana Đinđića, Aleksandra Obrenovića, Mihajla Obrenovića, Đorđa Petrovića....srpska ruka. Slavimo Vuka Karadžića kao reformatora, običnog pijuna jezuita koji nam je svojim perom naneo više zla nego li najveći grobar Srba, Nikola Pašić kojemu je posvećen jedan od najvećih trgova u Bgu. Ko je prodao solunske ratnike, junake, invalide, čija je socijalna pomoć bila - prosjačenje, pritom samo oni bliski dvoru su mogli biti na potezu Terazije - Kalemegdan. Ko je bila ustaška klika...svi do jednog Srbi konvertiti iz Hercegovine. Keramičar - Gašić (BIA), narkoman Julin ministar odbrane, direktor EPS-a Grčić (vlasnik pečenjare, završio je školu u Sremčici za ometene u razvoju ), Slina (policija), Đurić, Selaković... za sve imam info iz prve ruke...takav šljam je produkt ovog soja, iznegovan je ovde, nije došao sa Marsa. Sa takvima nam nisu potrebni neprijatelji. Meni je sa 17g bilo jasno 1/1 da ovog naroda nema ništa, onda kada je 13og avgusta dvoje dečaka ubijeno u Goraždevcu , u milionskom Vavilonu (BG) niko nije izašao na ulicu da digne glas. Mlad si pa si opet prirodno optimista...utopija. Scenarija, i stanje društva koja sam očekivao za tamo neke 2040 i 2050te sada se dogadjaju. Ovakvoj zemlji ni svoje kosti ne treba ostaviti, a kamoli svoju decu.
Sa kim da živiš ovde, sa kim da menjaš ovu zemlju? Sam si, takmičiš i kolješ se sa državom na svakom koraku(gubiš u svakom slučaju) umesto da si podržan od iste. Šta tek reći za selektivnu pravdu, nepotizam, rajinski mentalitet (stečen u ropstvu pod Turcima), duboku iskompleksiranost (i lažne superiornosti i inferiornosti), opšte neznanje i glupost, nepoštovanje boljih od sebe i pravih autoriteta. Ostaće mi zauvek scena iz Lučana gde više stotina bednika je došlo da podržava komunjarsku sotonu koja vedri i oblači desetinama godina unazad i staje na muku roditeljima koji su izgubili ono najvrednije što su imali, svoje dete. Ovde koje ostao normalan, taj nije normalan. Idem odavde jer pre svega negde tamo je lakše biti i ostati čovek. Sateran sam u tor i tamo i ovde, ali ako ništa taj prvi komšija Turčin makar gleda svoja posla, živi svoj život. Ne želi mi na taj način zlo, i ne uživa u mojoj nesreći onako kako uživa moj komšija ovde.