Šta je novo?

Delta Planet Autokomanda - [Tržni Centar | 172 000 m²]

Delta: Najveći mol na Autokomandi

Izvor: Tanjug

Beograd -- Delta holding namerava da tokom 2012. nastavi razvoj i investicije, a fokus poslovanja biće na biznisu sa nekretninama i poslovima u agraru.

Potpredsednica Holdinga za korporativne komunikacije Jelena Krstović je navela da je u planu u Beogradu početak renoviranja hotela Kontinental i izgradnja šoping mola na Autokomandi, a planirana je i izgradnja šoping mola u Bulevaru Despota Stefana, što se može očekivati početkom 2013. godine.

cep tekst > http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2012&mm=01&dd=07&nav_id=571854
 
Opusteno,nije inex film.To je nekoliko stotina metara nize od uprave policije,bivsi pamucni kombinat.
 
Ta cosku despota stefana i ulice ka pruzi to je nekad bila sutjeska medicinska oprema proizvodili su aparate za dezinfekciju medicinskih instrumenata a onda su dopali misku pod ruke i on je odlucio da se vise isplati uvoz naravno da mi neznamo to da pravimo :bash:
 
direktor":mx2iwn05 je napisao(la):
Ta cosku despota stefana i ulice ka pruzi to je nekad bila sutjeska medicinska oprema proizvodili su aparate za dezinfekciju medicinskih instrumenata a onda su dopali misku pod ruke i on je odlucio da se vise isplati uvoz naravno da mi neznamo to da pravimo :bash:
Производили смо ми од игле до авиона. Све. Зато смо и сметали.
 
Twitter
Jelena Krstovic (direktorka korporativnih komunikacija Delta Holdinga) : Danas prvi put videla visual Delta Planet Autokomanda! Bice nestvaran, jedva cekam!
Ovo je tek prva verzija. Bice najveci u ovom delu Evrope, sa lifestyle zonom na krovu!




znaci odrzana prezentacija u Delti
 
Bio sam bezobrazan, pa sam pogledao tweetove. Bukvalno svi iz "Delte" su šiznuli za Planetom i tvrde da je fantastičan. Otvaranje najavljuju za 2014. Valjda će uskoro i prezentacija za raju.

I vidim da Jelena Krstović tvrdi da će u molu biti i IMAX :)
 
za sta je eufemizam lifestyle zona na krovu?....
i btw sumnjam da ce se ovo otvoriti 2014te osim ako ne dodje do ozbiljnog poboljsanja ekonomskog stanja. taj novi mol ce tesko doci do dovoljnog broja zakupaca i kupaca, u konkurenciji postojecih molova, plus ako se josh napravi visnjicka plaza
 
Živo me zanima kako to izgleda wow tržni centar nano-generacije?

I ja sam nepristojno (g)virkao po twitteru, tek da se ti Homere ne bi osećao loše. ;)

Što se zakupa lokala tiče, vidiš mradule, ja nemam tu bojazan. Čak mislim da bi bio pun ko oko i da ga sutra otvaraju. U Zagrebu su, eto, pre neki dan presekli vrpcu novom, entom po redu, gigamegasega centru (City Center One na Žitnjaku) i krcat je zakupcima. A ni tamo baš ne cvetaju ruže. Ipak to investiranje u prodajne objekte ovog tipa nije nešto što je danas za sutra a i treba vremena da bi se sve napravilo. Ako pregrmimo apokaliptični decembar, mislim da će biti sve ok. :D

I ja se najviše radujem tim bioskopima. A ako je istina za IMAX, to onda neće biti austrijski Cineplexx, jer njih bije glas da ne vole mnogo da šire investicije van osnovne prikazivalačke delatnosti (imaju IMAX u Beču i pročitao sam da nisu bogznakako zadovoljni njegovim poslovanjem). Verovatno izraelski Cinema City ili, možda, nemački Cinestar (preko zagrebačkog Blitza).
 
добили су инструкцију да тако твитују. и ја мислим да је то на дугом штапу. а видели смо до сада за каквим објектима "шизи" руководство делте.
 
Koliko se forsira to tvitovanje u poslednje vreme, da posizis! :kafa:
 
Ako mene pitate ja bih nacionalizovao plac i napravio autobusku stanicu kao sto je i planirano zadnjih 40 godina tamo.
 
vucko":x3k0wuyz je napisao(la):
Ako mene pitate ja bih nacionalizovao plac i napravio autobusku stanicu kao sto je i planirano zadnjih 40 godina tamo.

I ja cesto mislim da Prokop kao glavnu zeleznicku stanicu treba izgurati do kraja i napraviti autobusku stanicu tu odmah blizu. Nije najsrecniji izbor ali da se to pitanje vec jednom zatvori. I da vec jednom naprave tu vezu sa Deligradskom.

Ili da urade to isto na Novom Beogradu. Da nam vec jednom skrate muke i oslobode centar grada za razvoj i procvat. Ovo je postalo neizdrzivo.
 
vucko":6gp26zja je napisao(la):
Ako mene pitate ja bih nacionalizovao plac i napravio autobusku stanicu kao sto je i planirano zadnjih 40 godina tamo.
Ја бих пустио Чика Мишка да сазида то чудо па бих онда национализовао....и само убациш пероне уместо бутика.
 
Beograd -- Izgradnja Delta Planeta, najvećeg šoping mola u Srbiji i regionu, vredna 200 miliona evra, počeće u proleće 2013. godine, najavio je Delta holding.

4421682654fb38076520e2986412752_640x360.jpg


Šoping mol površine 200.000 metara kvadratnih nalaziće se na beogradskoj Autokomandi, na Koridoru 10, uz autoput u pravcu Niša, a otvaranje je planirano u jesen 2014. godine, najavila je potpredsednica holdinga Jelena Krstović.

Na izgradnji objekta biće angažovano oko 5.000 radnika iz velikog broja domaćih građevinskih firmi, a završetak šoping mola će omogućiti otvaranje više od 5.000 novih radnih mesta, rekla je ona.

Kako je istaknuto, Delta Planet imaće 250 lokala različitog sadržaja, a osim već postojećih očekuje se dolazak još najmanje 50 novih svetskih brendova na srpsko tržište.

Šoping mol će imati i veliki hipermarket od 10.000 kvadratnih metara, kao i savremene sadržaje za zabavu, bioskop, sportske sadržaje, spa i velnes centar.

Krstović ja najavila da je u planu i izgradnja šoping mola u Bulevaru despota Stefana u Beogradu, kao i u drugim gradovima Srbije i u regionu.

Delta Planet će, kako je istaknuto, biti građen po najsavremenijim ekološkim i tehnološkim standardima.

14218075814fb382966b0fe327466250.jpg


http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2012&mm=05&dd=16&nav_id=609722
 
A sto su se pretrgli da rezimiramo fontane nece biti,sve ce biti upola jeftinije i losije nego sto je zamisljeno sve u svemu jos jedna kocka [poucen iskustvom dsitja] :kafa:
 
Evo i saopštenja "Delte":

Delta Planet – najveći i najmoderniji šoping-mol u Srbiji

16.5.2012. 11:00 / U vezi sa DELTA REAL ESTATE Grupa

Delta Real Estate (članica Delta Holdinga) u proleće 2013. godine započeće gradnju do sada najvećeg i najekskluzivnijeg šoping-mola u Srbiji pod imenom Delta Planet.

Šoping-mol, ukupne površine od oko 200.000 kvadratnih metara, nalaziće se na beogradskoj Autokomandi, uz autoput E-75, u pravcu Niša. Projekat je vredan 200 miliona evra što će biti najveća investicija Delta Real Estate Grupe u narednom periodu, ali i druga po veličini investicija u oblasti nekretnina u Srbiji u periodu od 2000. godine do danas.

Na gradnji objekta biće angažovano oko 5.000 radnika iz većeg broja domaćih firmi, a završetak šoping-mola omogućiće i otvaranje više od 5.000 novih radnih mesta.

Delta Planet će, prema planu, u jesen 2014. ponuditi posetiocima 250 lokala različitog sadržaja. Očekuje se da najmanje 50 brendova prvi put predstavi svoju ponudu na srpskom tržištu, a najmanje četiri najtraktivnija brenda pojaviće se u prodavnicama većim od 3.000m2.

Prodavnice, uslužne radnje, restorani i kafei prostiraće se na dva nivoa šoping-mola, sa jednostavnom komunikacijom kroz objekat. Ispod ova dva nivoa predviđen je hipermarket, a iznad nivo za zabavu: bioskop, spa i wellness, sportski sadržaji i slična ponuda namenjena poklonicima zdravog života. Krov objekta predstavljaće zelenu oazu površine 6.500 m². Delta Planet će prvi u Srbiji ponuditi bioskop sa najsavremenijom IMAX tehnologijom, sa kvalitetom slike i tona kakav nije viđen na ovom tržištu. U podzemnoj garaži i spoljašnjm parkinzima obezbeđeno je 2.300 parking mesta.

Prema autoputu prostiraće se LED fasada površine oko 5.000m², koja će svojom dinamičnom strukturom i svetlosnim efektima pružati specifičan doživljaj. Vertikalno ozelenjena fasada od prirodnih materijala prema Tabanovačkoj ulici, sa stazama i uređenim ozelenjenim površinama, davaće poseban efekat ovom prilazu šoping-molu. Glavni ulaz za posetioce predviđen je iz pravca kružnog toka Autokomanda, na ulazu je planiran veliki trg i bašte kafića, koji će ovom delu grada dati i novu ponudu i novi izgled.

Jelena Krstović, potpredsednik Delta Holdinga:
„Zadovoljstvo mi je što danas potvrđujemo obećanje da Delta neće čekati da prođe ekonomska kriza kako bi nastavila kapitalne investicije kao što je izgradnja novog šoping-mola, i što pokazujemo da postoje domaći investitori spremni za poslovne poduhvate od značaja za širu društvenu zajednicu, možemo reći i za srpsku ekonomiju. Investicija od 200 miliona evra jedna je od najvećih u poslednjim godinama, zapravo i jedna od 20 najvećih od demokratskih promena u Srbiji. Posebno je značajno što će ona pokrenuti deo domaće građevinske operative i uposliti značajan broj radnika, u izgradnji šoping-mola i kasnije, kada on postane aktivan. Delta ovde ne staje sa investiranjem i mogu da najavim da imamo u planu još značajnih projekata, posebno u našim strateškim biznisima: poljoprivredi i izgradnji nekretnina“.

Vojislav Glavinić, generalni direktor Delta Real Estate Grupe:
„Uveren sam da će Delta Real Estate i ovom investicijom potvrditi ne samo da je jedan od najvećih ulagača u sektoru nekretnina, već i da uvek donosi najviši kvalitet i najsavremeniju tehnologiju gradnje u našoj zemlji. Na Autokomandi ćemo prvi put videti neka nova rešenja u gradnji. Objekat će predstavljati prvi zeleni šoping-mol, koji u izgradnji i kasnijoj upotrebi primenjuje najsavremenije ekološke standarde i koristi obnovljive izvore energije, uz visoku energetsku efikasnost i punu kontrolu emisije štetnih gasova. Cela fasada u delu prema autoputu biće prekrivena LED ekranima ukupne površine od oko 5.000m2 što će predstavljati jedinstven doživljaj za sve posetioce i prolaznike.“

Delta Holding
Sektor za korporativne komunikacije

Izvor: Delta holding
 
Колико видим на рендерима, у улазном холу је рендерован огроман акваријум који се протеже кроз све етаже....

....
 
Niko vise i ne pominje H&M...zar je moguce da nece doci kod nas ni 2014?
 
Sto reče JohnnyLee, ajde da vidimo...
Samo meni kad godinu dana unapred saopšte u fazonu , e dogodine krećemo sa gradnjom,
to zvuči, kao ajd da malo pričamo o našem "projektu" da nas ne zaborave... Da se "nešto" dešava...
 
Vrh