Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.132
Na žalost tebe i svih drugih anarho-kapitalista, ti živiš u zajednici, nisi sam u ovom gradu.
Isto to važi i za Deltu. I za pobornike Delte. Pa i za mene. Važi za sve nas. Zato imamo propise i norme, javne rasprave, zastupanje naroda u odlukama, itd. Baš zato da ne bi svaka iskompleksirana dalabu mogla da sadi kulčine i megalomanije gde god mu se digne. A pogotovu ne na jednoj od saobraćajno najvažnijoj, a najopterećenijoj tački u gradu.
Isto to važi i za Deltu. I za pobornike Delte. Pa i za mene. Važi za sve nas. Zato imamo propise i norme, javne rasprave, zastupanje naroda u odlukama, itd. Baš zato da ne bi svaka iskompleksirana dalabu mogla da sadi kulčine i megalomanije gde god mu se digne. A pogotovu ne na jednoj od saobraćajno najvažnijoj, a najopterećenijoj tački u gradu.
Ma jasno, ti si zagovornik električnih vozila, """promena""" i osvešćavanja i modernizovanja Srba, a voziš Mercedes na dizel. Sve jasno, nemam više pitanja.Ja ne zastupam stav da će EV propasti što je generalno mišljenje čitajući te debilne komentare. Kada bude vreme - preći ću na. Sada trenutno, imam još par godina garancije na ovom Mercedesu... Nemam ništa protiv EV, kada-tad ćemo svi morati da napustimo fosilna goriva.
Da sada kupujem i tipa hoću nešto štedljivije verovatno bih uzeo neki plug-in hibrid, dok ne dođe vreme za EV.