Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.132
Sad sam prošao opet kroz temu i video onaj svoj post od pre dva sata pa sam uvdeo da je možda ispalo da sam bio nadrndan prema nekome ovde. A nisam, nego me iritiraju ovi iz Grada. Iritira me sama ta ideja tovaranja bilo kakvih grandioznih objekata koji će generisati mnogo saobraćaja oko i na AK.
@wexy
Mene ni na koji drugi način ne dotiče bilo koji drugi aspekt tog projekta. Ni iz džepa ni u džep. Samo ne želim da Autokomanda postane još opterećenija. A što se ''ogavnosti'' tiče, to je sporedna tema. Smatram da taj kraj zaslužuje nešto više od pukog tržnog centra koji će ga možda ulepšati, ali zato saobraćajno uništiti.
Eto, reko čisto to da razjasnim. Da nije to upućeno članovima nego ovima što pate od megalomanije. U pravom smislu te reči, kao psihijatrijske bolesti. Jer hoće na već zagađen, zakrčen i odbojan deo grada da tovare nove generatore gužvi, zagađenja i ružnoće.
@wexy
Samo da znaš, ovaj post nije bio ''nadrndan'' prema tebi, nego prema ovima iz Grada i Delte ako nameravaju da zidaju mostruma od tržnog centra a da ne razmišljaju o tome kako će to da utiče na već osakaćeni saobraćaj preko nadvožnjaka na Autokomandi (najviše na onaj krak isključenja sa autoputa i onaj krak što vodi ka Južnom Bulevaru).[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=807645#p807645:286t7y9z je napisao(la):wexy » Ned Dec 27, 2020 3:46 pm[/url]":286t7y9z]Ja bih ipak, ako dozvolis, prepustio savetovanje oko ulaganja 200 000 000 EUR nekome ko te pare zaista ima.
Taj ogavni deo grada kako kazes, moze da postane samo bolji bilo sta da se izgradi, a za saobracaj cemo se snaci
Mene ni na koji drugi način ne dotiče bilo koji drugi aspekt tog projekta. Ni iz džepa ni u džep. Samo ne želim da Autokomanda postane još opterećenija. A što se ''ogavnosti'' tiče, to je sporedna tema. Smatram da taj kraj zaslužuje nešto više od pukog tržnog centra koji će ga možda ulepšati, ali zato saobraćajno uništiti.
Eto, reko čisto to da razjasnim. Da nije to upućeno članovima nego ovima što pate od megalomanije. U pravom smislu te reči, kao psihijatrijske bolesti. Jer hoće na već zagađen, zakrčen i odbojan deo grada da tovare nove generatore gužvi, zagađenja i ružnoće.