Ali ove LG klime na fasadi, blagi užas...Zar nisu mogli da sakriju pod nekom maskom? šteta
Obučena u visoki prirodni kamen, beli mermer “Carrara bianco” - pise na pocetku.Može li neko reci o kojim fasadim materijalima se radi i nešto više o istim?
Мени баш изгледају арт деко, у складу са читавом зградом, врло промишљен детаљ, рекло би се.Izvinjavam se na pogrešnom izražavanju. Hteodh reći da izgledaju jeftino.
Materijali u stsnu su veoma kvalitetni. Zanatski radovi su malo diskutabilni. Ali sami materijali su bas bas bas dobri. Parket, vrata, sobna i ulaz a, plocice, sanitarije… sve je visokog kvaliteta. Sad sto fali majstora …Izvinjavam se na pogrešnom izražavanju. Hteodh reći da izgledaju jeftino.
Na slikama ostaje utisak da je ovaj parket sve samo ne kvalitetan. Bar meni...Materijali u stsnu su veoma kvalitetni. Zanatski radovi su malo diskutabilni. Ali sami materijali su bas bas bas dobri. Parket, vrata, sobna i ulaz a, plocice, sanitarije… sve je visokog kvaliteta. Sad sto fali majstora …
Sta podrazumevas pod kvalitetnim parketom i zasto ti ovaj ne deluje kvalitetan ?Na slikama ostaje utisak da je ovaj parket sve samo ne kvalitetan. Bar meni...
A da procitate malo bolje sta sam napisao.aova tema puna nekih vizualista...bez da znaju koji je parket/pločice u pitanju znaju da nije kvalitetan.