- Učlanjen(a)
- 10.01.2007.
- Pohvaljen
- 41.131
Svašta.Napisao sam da meni licno ostavlja takav utisak... sa ovim plastificiranim odsjajom i kratkim i uskim osnovnim elementima.
Svašta.Napisao sam da meni licno ostavlja takav utisak... sa ovim plastificiranim odsjajom i kratkim i uskim osnovnim elementima.
Kakav zreo komentar.Svašta.
Zamisli kad dobiješ ovakav komentar od čoveka koji je uvek vrlo umeren.Kakav zreo komentar.
Ограда од кованог гвожђа наглашених геометријских облика је управо у стилском складу са фасадом, сасвим типична за арт деко, као нпр. овде:Ова фасада са мермером ће још бити једна од успелијих, али ово ковано гвожђе на таквој фасади је такав кичерај, једно велико но но...
Фасада је поприлично лепа, да би се додавао тај кичерај, не знам зашто али то је такав хит и мода у последње време.
Nisam slikao, bio sam samo u prolazu. Ne vidim spolja nikakvog napretka, fasada se ne mrda vec neko vreme. Jedino ako je fokus na unutrasnjim radovima. Stanovi su gotovi koliko vidim po slikama, ali mislim da se rade hodnici i lokali.Ima li nekih novih slika , ili informacija oko projekta ? Upucen sam da dosta kasne
Nisam slikao, bio sam samo u prolazu. Ne vidim spolja nikakvog napretka, fasada se ne mrda vec neko vreme. Jedino ako je fokus na unutrasnjim radovima. Stanovi su gotovi koliko vidim po slikama, ali mislim da se rade hodnici i lokali.
Rok za zavrsetak je bio pocetak 2022. Kasni se skoro godinu dana.
Sve jako lepo i kvalitetno izgleda, ali postoji taj problem sa kasnjenjem. Slicna situacija je bila sa objektom u Budimskoj.
Ja ne mogu da se otrgnem utisku oko ovih pločica. Izgledaju kao pločice na ulazu u lokalnu salu za svadbe sa Ibarske magistrale.Ulaz izgleda fenomenalno!
Mislim da na ovom prokektu nije bilo penala, neka me neko od kupaca ispravi.Ima li nekih novih slika , ili informacija oko projekta ? Upucen sam da dosta kasne