Igor":3mjv7f9e je napisao(la):Izvor: Beobuild.rs
Najveći beogradski hotel iz premijum kategorije u narednih godinu dana biće potpuno obnovljen i modernizovan, ali ovog puta funkcionisaće pod imenom “Crowne Plaza”.
Igor":thkegt0u je napisao(la):Preleteo sam postove staklene w. ali nikako nisam nasao tu striktnu podelu. Buduci da nisam bio na razgovoru u delti ne mogu da tvrdim ali cini mi se da se oni sami tako kategorisu i da zele da imaju povoljnih 5 zvezdica. Nisam strucnjak u hotelrijertvu ali spreman sam da cujem svako strucnije misljenje i kritiku tj da uvidim tacno gde je propust tj gde je ta nijansa
Zina Vukin":29fyg7c1 je napisao(la):Da su doveli InterContinental iz IHG portfolia, mogli bi da kažu da su doveli premium brand. Ovako, CP će imati 5* ali nije premium, niti luksuzni brend. 5* govori samo o tome da će hotel gostima nudi dovoljno različitih proizvoda i usluga koji mu omogućavaju takvu kategorizaciju. Kvalitet sadržaja i usluga koji gostima pruža CP je u rangu Hyatt Regencya, dok je InterContinental bliži Park Hyattu i Sheratonu.
Zina Vukin":3hbk86w0 je napisao(la):Da su doveli InterContinental iz IHG portfolia, mogli bi da kažu da su doveli premium brand. Ovako, CP će imati 5* ali nije premium, niti luksuzni brend. 5* govori samo o tome da će hotel gostima nudi dovoljno različitih proizvoda i usluga koji mu omogućavaju takvu kategorizaciju. Kvalitet sadržaja i usluga koji gostima pruža CP je u rangu Hyatt Regencya, dok je InterContinental bliži Park Hyattu i Sheratonu.
442doBGD":18di6nmh je napisao(la):Zina Vukin":18di6nmh je napisao(la):Da su doveli InterContinental iz IHG portfolia, mogli bi da kažu da su doveli premium brand. Ovako, CP će imati 5* ali nije premium, niti luksuzni brend. 5* govori samo o tome da će hotel gostima nudi dovoljno različitih proizvoda i usluga koji mu omogućavaju takvu kategorizaciju. Kvalitet sadržaja i usluga koji gostima pruža CP je u rangu Hyatt Regencya, dok je InterContinental bliži Park Hyattu i Sheratonu.
Od kada je Sheraton luksuzni brend?! Bio sam u velikom broju Sheraton-a, i to su uglavnom hoteli za poslovne ljude 4/5* ali daleko od luksuznih hotela. Iako je Sheraton jedno od najprepoznatljivijih hotelskim imena, i sama verovatno znaš da Starwood ima segmentaciju po kome se luksuznim mogu smatrati St. Regis, W Hotels, i The Luxury Collection.
Budući da se baviš hotelijerstvom, a nije daleko, svrati do Sheraton-a u Zagrebu i videćeš na listu mesta o čemu govorim.
Igor":owboqii8 je napisao(la):Mene zanima da li i u kojoj meri postoji greska u vesti oko terminologije gde smo naveli da je premium kategorija za Crowne Plazu. Jos ako ima neko malo objasnjenje bilo bi super verujem da bi mnoge zanimalo da vide te tanke prelaze po kategorijama i nomenklaturi
On (Dejan Jeremič, predsedavajući borda direktora "Delte") je napomenuo i da se investicija u hotel "Continental" od 148 mil EUR nije isplatila zbog ekonomske krize.
- Hotel i poslovni prostori u okviru "NBGD Properties" dobro posluju, čak je i 100% popunjenost poslovnog prostora, ali se investicija nije pokazala uspešnom – rekao je Jeremić i podsetio da je sredinom prošle godine počeo da radi renovirani hotel "Park" u centru Beograda.
On je istakao da se rekonstrukcija hotela "Continental", vredna 30 mil EUR, odvija planiranom dinamikom, i da se otvaranje hotela "Crowne Plaza" može očekivati na jesen ove godine.