Rave92
Intermediate
I Dodik? Moguce, bice valjda na Dnevniku u 23 casova xD. Nego fino je, posebno zgrada koja se pravi prekoputa Delte, isto Celebic.
Ne razumem ovaj post. Jel' to neka sala, sprdnja? I onaj lik sto crven udara u zid? U kom kontekstu pominjes Republiku Srpsku?Ambassador":3nttrk2d je napisao(la):E, pa shmeksi, kako možeš to da pitaš, pa pobogu, to je Republika Srpska! :bash:
Ako ćeš netaknutost prirode - evo ti Lika, možeš danima da lutaš i da ne vidiš čoveka. Ako ćeš izolovanost - evo ti razni otoci, na kojima možeš da budeš jedini stanovnik. Ako ćeš velike urbane sredine u Dalmaciji, evo ti Zadar, Šibenik, Split, Dubrovnik.jovanovm":fr5b4bh6 je napisao(la):@guimaraes
Mislim da je na tu prirodu manje uticao covek i manje je menjao (gledajuci od antickog perioda do danas). Trebao sam dodati, meni lepsa priroda - ja volim izolovanost ili velike urbane sredine, kojih u Dalmaciji (izuzev Splita, perhaps) nema. U Hrvatskoj se lakse dolazi do izolovanih mesta, doduse, dok je to u CG teze, pa se te stvari medjusobno ponistavaju... Ali ipak u HR ne mozes naci tu premodernu koja je apsolutno prevalentna kod njenih juznih suseda.
Mislim da je Crnoj Gori bilo bitno da sto pre dobiju nove pasose, pa nebitno, makar niko u svetu i ne znao za novu drzavu.jovanovm":2lky2sz1 je napisao(la):Koliko ja razumem, pravilna procedura izdavanja novih pasosa ukljucuje i slanje primerka istog u granicne sluzbe svih zemalja sveta. Nije mi jasno kako je ovo moglo da se desi. Ovo je ocigledan zajednicki propust crnogorskog MIP i libanskog MUP....
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=10&dd=11&nav_id=323117kzorz":18t9cchm je napisao(la):Doktor sa novim crnogorskim pasošem prošao kao terorista :lol:
ESTETSKI HIRURG ŽARKO BOROVIĆ PREŽIVIO PRAVU GOLGOTU NA AERODROMU U BEJRUTU
Podgorica – Na bejrutskom aerodromu stajao je sam sa desetak policajaca i carinika u žutim i braon uniformama, naoružanim pištoljima i automatskim puškama, koji su ga ispitivali ko je, odakle je, naizmjenično pregledajući njegov novi crnogorski pasoš. Ni nakon više sati objašnjavanja da njegov identifikacioni dokument nije falsifikat, te da je Crna Gora država u Evropi, dr Žarko Borović nije uspio da uvjeri carinike i uđe u zemlju. Umjesto toga, bez čekiranja karte, dva policajaca i jedan civil uveli su ga u avion koji je letio za Budimpeštu sa riječima: „Go, go, go!“.
- Nekoliko sati libanski carinici i policajci su me držali na aerodromu, bili su veoma neprijateljski raspoloženi, mahali su mojim pasošem kao falsifikatom, a kad sam im rekao da nemam drugi dokument, jednostavno su me ubacili u avion koji je čekao na pisti da poleti – potvrdio je „Vijestima“ dr Borović, koji je za Bejrut krenuo 7. oktobra na skup Svjetskog udruženja za estetsku hirurgiju.
izvor Vijesti:
http://www.vijesti.cg.yu/index.php?id=283586
naravoucenije : ne uzimati crnogorski pasos bez preke potrebe :lol: