Rave92
Intermediate
Vidim koliko si Crnogorce dozivljao kao bratski narod kad ga pises malim slovima. Ili si nepismen ili to radis namjerno tj. u zlu. Bolji od Srba, ne znam u kom smislu? Svako oce da bude bolji od nekog, zar Vi nebi zeljeli da budete "bolji" kako ti kazes od Njemaca, ali zavisi nasta mislis bolji. Da li ekonomski ili sta vec. Ekonomski ex-YU zemlje mogu sve da budu razvijene, samo ako se potrude i ako ne krenu opet u rat . Vracati se Srbiji necemo, ne idemo mi nikom, niti se vracamo. Imamo svoju drzavu da je sami stvaramo, i jedino gdje sada krecemo to moze biti EU, a nikako neki kvazi savezi nastali 1992. Je li ti pouzdani izvor cika Ratko iz Mojkovca to rekao? Da nas MILO zavadi i stvori gradjevinski monopol. Kako moze biti monopol u izgradnji. U CG svako moze da gradi, a to mozes i da se uvjeris jer ima dosta firmi iz regiona koji rade u Crnu Goru.
Herceg Novom dajes plus jer tamo zive vecina "izjasnjenih" Srba, ili ipak bi ga i dalje voljeo da je tamo vecina Crnogorci. Znaci ipak pokazujes netrpeljivost prema crnogorskom narodu, a poslije se pitas zasto oce ljudi da se odbrane i jednostavno ih ne zanima da budu provincija Srbije? Ja samo odgovaram netrpeljivo prema onima koji omalozoavaju CG, i NIKAD ne mislim kolektivno, jer ponekad napisem nesto sto se poslije pokajem, ali nikad bez razloga. Inace ovdje nema nikakve netrpeljivosti na ovom forumu, dok ti nisi se pojavio sa ovim postom.
Aj u zdravlje.
Herceg Novom dajes plus jer tamo zive vecina "izjasnjenih" Srba, ili ipak bi ga i dalje voljeo da je tamo vecina Crnogorci. Znaci ipak pokazujes netrpeljivost prema crnogorskom narodu, a poslije se pitas zasto oce ljudi da se odbrane i jednostavno ih ne zanima da budu provincija Srbije? Ja samo odgovaram netrpeljivo prema onima koji omalozoavaju CG, i NIKAD ne mislim kolektivno, jer ponekad napisem nesto sto se poslije pokajem, ali nikad bez razloga. Inace ovdje nema nikakve netrpeljivosti na ovom forumu, dok ti nisi se pojavio sa ovim postom.
Aj u zdravlje.