Nisam, zvezdara kod Vuka.Ako si na Savskom vencu, to je onda zato što su mamlazi negde uspeli da skembaju toplovod. Nezvanično se šuška da su mudrice presekle nešto tokom gradnje Beograda na vodi.
HLADNI RADIJATORI U BEOGRADU Zbog kvara na toplovodu stanari u sledećim delovima prestonice bez grejanja
Zbog otklanjanja kvara na toplovodu, od 9 sati biće prekinuto grejanje u zoni Savske ulice, Durmitorske, Višegradske, Vojvode Milenka, Risanske, Birčaninove, Sarajevske, Kneza Miloša, Balkanske, Nemanjine, Miloša Pocerca, Deligradske, Kralja Milutina, Njegoševe, Resavske, Stjepana Filipovića...www.blic.rs
aha niža od 1... Al su se stisli...Valjda ako je niza od 1 stepen u 18h greju 24h, a kod nas svaki dan je bas 1 stepen u 18h
Inace, sto se tice ovog mog kukanja od gore, taj dan sam slucajno, ne znam kako, zavrnuo radijator u sobi
Da li iko u Beogradu koga treba da greju Beogradske elektrane ima grejanje? Navodno je sistem u punom pogonu, a ne znam da su ikom topli radijatori.Srećom pa su na vreme počeli
Hm, da nema to neke veze sa bunjenjem oko uklanjanja splavova kod vasZavisi od lokacija, npr juče sam bio u 37. bloku i radilo je grejanje popodne, a živim u 45. i tu npr nije bilo grejanja ni jutros . Tako da radi, samo ne svuda, čaki i kada ista elektrana pokriva to područje
Pro sam pomislio "šta ovaj priča?!?" a potom sam se podsetio da su ovi iselili železničku stanicu i da hoće da isele Sajam zbog stanogradnje... a i ovde na forumu nekima je mrska toplana na Dorćolu i zovu je "sulundar", tako da to što si napisao u ovoj ludoj državi uopšte nije nemoguće. Voleo bih da to nisi napisao jer je si upravo pustio još jednog zlog duha iz boce...Можда једног дана одлуче да преселе и топлану у Сурчин нпр. да буде као догревање топловода из Обреновца, а овде никне нови центар града.