[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=906418#p906418:khp5kj6i je napisao(la):
Vlado » Sre Dec 08, 2021 3:32 pm[/url]":khp5kj6i]Је л' по вама вреди 2800 евра - м2 у ПЕТИЦИ, блок 63. Неки двоипособан стан је око 160-170 хиљ. евра. Добра куповина или не? Ако не, препорука за нешто друго?! или је можда боља опција ризиковати и чекати... неки нови стамбени комплекс (нпр. бивши ИМТ) или неко чудо и пад цена... ?!
Sto se cene tice, moras sam da procenis, malte ne smo do juce mislili da je ova cena za ovu lokaciju suluda, a sad ispade ...
Ono sto je moj licni utisak, mesto na kome je zgrada je bezveze, uz sine, front ka Jurija gagarina je potpuno go pa nema zastite od buke i prasine, a pogled je bogu plakati. Sam kraj je sirotinjski, te zgrade oko petice su otprilike najjadnije u bloku 63. U neposrednoj blizini su pumpa, pecenjara i nekavi kiosci, a sav prostor je vec popunjen, pa ne ocekuj da ce se komsiluk popravti u buducnosti. Parking je mission impossible.
S druge strane, ne mogu ti sazidati zgradu na pola metra, gradski prevoz je ok, u siroj okolini imas i trzne centre i markete.
Ono sto je nepoznato je kvalitet gradnje. GDS se nije bas proslavio ranije, ovo deluje kvalitetnije ali pitanje da li samo deluje tako.
Od IMT -a se ne nadaj mnogo, kako za sada prica stoji , iza kupovine placa stoji AIK banka, tj Kole i ekipa. Verovatni scenario je da njegova banka (koja je dala kredit pravom kupcu) oduzme taj plac zbog neisplacivanja rata. Posle treba naci ko ce i na koji nacin da gradi na placu. Dok se samo pravne zavrzlame rese proci ce par godina. Dok ne niknu prve zgrade - 5 do 6. Ako imas vremena da cekas, cekaj , ali mislim da ce to biti nazovi lux gradnja, a uz to ide i "lux" cena.