Zar se nije agencija city expert reklamirala kao jedina sa 0% provizije za kupce? I sada vidim stoji na sajtu bez provizije, a i kada sam ih zvao pre jedno pola godine isto su mi rekli da nema provizije za kupce.
Svideo mi se njihov sajt, pregledan i lako pogledas sta se nudi na lokaciji koja te zanima. Plus stanovi imaju raspored, cesto, ako ne i uvek panoramu. E sad, imao sam utisak da su i cene jace za jedno 10% od proseka koji vidjam oglasima, mada su im i stanovi bili ok, ne kace bilo sta. Medjutim nisam nasao nista od starogradnje da mi je odgovaralo.
Nasao sam clanak o ceni nekretnina u casopisu Nova ekonomija. U sustini nista novo, o svemu se vec pricalo u ovoj temi. Jedan iz privredne komore kaze blag rast do 2022. il 2023. a onda stagnacija do 2025. Drugi, ekonomista upozorava da balon mora da se izduva jer je veliki nesklad izmedju bdp-a i cena, kriminalci peru pare i dosta je nelegalizovanih objekata koji ce da udju kasnije u sistem.
Rasle bi cene u svakom slucaju, ali ne bi bas bile ovako prenaduvane. Mislim da je glavni uzrok za to prljav novac. Delom obicni krimosi, ali i politicari. Trebalo im par godina da razrade plan i sada cepaju, pre svega Beograd na vodi.