BaneDobriSin
Beginner
- Učlanjen(a)
- 11.11.2023.
- Pohvaljen
- 77
GTPproxy85 utihnuo, 5g operator ga dao na max. Samo r3ditProxy89 fali da podeli koji link ka nekom tabloidu.
Znam. Isto tako znam da se narod buni, pogotovo u Jagodini, da se ne gradi brza pruga do Niša tj smeta im lokacija. Ako se ne koristi skidaj ali pravi nove.Mislim da su nase mogucnosti ogromneali moramo se ugledati u nekim stvarima na Nemacku npr. a ne raditi ovo:
Evo jos nešto na temu putovanja do posla. Da li znaš da je pruga od Male Krsne do BG-a remontovana ali da tuda ne saobraćaju putnički vozovi?![]()
Pruga Požarevac – Kostolac odlazi u istoriju
Nakon sprovedenog postupka javne prodaje, „Infrastruktura železnice Srbije“ potpisala je ugovor sa kompanijom ZGOP iz Novog Sada o prodaji šina, skretnica, skretničkih delova i kolosečnog pribora koji se budu dobili prilikom demontaže pruga u Srbiji kao sekundarnih sirovina.boom93.rs
To je duza prica i off-topic. Nemamo elitu odnosno stalno imamo promene u tom smislu. Onda kreni od toga da je "velikorsrpska aspiracija" izmisljena jos u Austrougarskoj kako bi se borili protiv slobodarskih teznji sprskog a i drugih naroda. Pa tu izmisljenu temu koriste i velike sile i sve buduce konfiguracije u kojima smo ziveli su definisane na temi da se ne desi nista veliko na ovim prostorima (K SHS, SFRJ). Pa onda imas pritisak komunisticke internacionale u SFRJ na Srbiju odnosno Srbe. "SFRJ se borila protiv najvece pretnje - srpskog nacionalizma" a imali smo najvise jugoslovena u srpskim sredinama u SFRJ. Onda dolaze 90ete i sve se to nastavlja... i traje i danas.Meni ni samo jasno kako to da losi kadrovi konstantno dolaze do izrazaja. Tj, jasno mi kako i zasto je ali mi nije jasno zasto to narod trpi. Evo pogledaj sastav nase vlade, opni ni postene skole nemaju nego su morali da izmisljaju sebi skole i kupuju diplome. Ako je takva vlada sta li je tek ona na nizim nivoima vlasti i po JP. Projekat Srbija-Cacilend!
Ispunili sve uslove i usli u EU, usisali sto milijardi pomoci, i i dalje su isto ispred nas koliko su bili i 2000.Bugari su resili energetsku krizu u 26 sekundi, toliko je trajalo glasanje... Imaju metro, kopaju nove linije. U toku su protesti koji su zaustavili usvajanje budzeta. Isprati malo vesti pa ces videti. Oni su ispunili sve uslove za EU i Sengen, a ti se i dalje sprdaj sa njima.
"Ispunili sve uslove i usli u EU" - kad bi se salili!Ispunili sve uslove i usli u EU, usisali sto milijardi pomoci, i i dalje su isto ispred nas koliko su bili i 2000.
Isto je bilo u Bosni kod obnove posle rata. Isto je i u Ukrajini. Ne pitaju se oni za sve kao ni mi... Novac udje, i dobar deo izadje...Ispunili sve uslove i usli u EU, usisali sto milijardi pomoci, i i dalje su isto ispred nas koliko su bili i 2000.
Kako elegantno umetnut znak ekvivalencije izmedju Ciriha i BEograda![]()