Šta je novo?

Cene nekretnina

Миријево је и мање од Борче, па има много бољи јавни превоз. Наравно, то је и до позиције, али и до залагања. Линија 96 је скраћена, Борчани за разлику од Котежанаца ништа нису предузели да је врате на Трг републике.
Опет понављам, у Борчи нико нема подземну гаражу. Не можеш рачунати надземне гараже. Без подземних гаража, нема баш много опција да се развија насеље са обзиром на то какви су грађевински трендови у овом граду.
"Визељ парк", није никакав парк, то је незванични назив стадиона ФК БСК Борча. Шеталиште поред канала које се налази у близини стадиона није парк. Ипак, то је нешто најблише парку и природи коју цела Лева обала има. За целих 120+ хиљада људи који тамо живе.
Комерцијални садржај нису сам продавнице одеће, апотеке и генерични кафићи. На Левој обали рецимо не постоји место где може да се одржи нека свирка, направи нека журка. Не постоји макар један Жабац где људи могу да се забаве, а камо ли шта друго.
Imas brdo mesta gde se odrzavaju svirke i zurke. Imas cak i tematska desavanja, to najcesce radi 'eko dvoristance'. Tako da imas sve sto imaju i ostali delovi. Ne vidim sta to znacajno fali?
Da Borca ima operu i pozorista ne bi ni bila povoljnija od ostatka grada!

Dobrodosao na temu, molim te prestani sa ovim istinama, povredjujes mnogo clanova foruma ovim ostrim recima. Strah me da te ne proglase za kompleksaša. Mene pljuju 2 puta nedeljno sto ne zelim da idem na levu obalu, dobijam dijagnoze kompleksaša iz provincije i nadmenog coveka, i sve to od likova koji zive u krugu dvojke. Inace samo da te upoznam sa narativom ovde, smatra se da je normalno da dve plate od 130k treba da zive u Borci i Batajnici i da je 2k povoljna cena i treba da budu presrecni sto ubodu i to. Takav bracni par nije cak ni za Zemun Gornji Grad, a za Mirijevo jedva.

E sad Daks cini mi se rece da je Borca 3 lepo skockana?
Za porodice je i te kako super. Puno zelenila, parkova za decu, sportskih aktivnosti za decu, škole plesa, stazica za setnju, igraonica na svakom ćošku, kraj jeste vise prilagodjen za porodican zivot.

3.3k e/m2 je skroz Ok cena za onaj stan, renoviran na Starom Gradu. Ovo na Mirijevu jeste previse. Mislim, zavisi sa cim uporedjujes, ako uporedjujes sa ostalim APP oglasima nista nije skupo, ako uporedjujes sa realizovanim cenama onda jeste.
Stvarno mislis je cena od 3300 evra po kvadratu ok za stan u polusuterenu,gde god da je lokacijski?
Screenshot_20250824-110835.png

Dobrodosao na temu, molim te prestani sa ovim istinama, povredjujes mnogo clanova foruma ovim ostrim recima. Strah me da te ne proglase za kompleksaša. Mene pljuju 2 puta nedeljno sto ne zelim da idem na levu obalu, dobijam dijagnoze kompleksaša iz provincije i nadmenog coveka, i sve to od likova koji zive u krugu dvojke. Inace samo da te upoznam sa narativom ovde, smatra se da je normalno da dve plate od 130k treba da zive u Borci i Batajnici i da je 2k povoljna cena i treba da budu presrecni sto ubodu i to. Takav bracni par nije cak ni za Zemun Gornji Grad, a za Mirijevo jedva.

E sad Daks cini mi se rece da je Borca 3 lepo skockana?
Ја све ово тврдим као особа која се родила и већи део живота живела на Левој обали.
Само, треба истаћи да ни остала насеља нису у бољем стању. Не постоји нешто што је много боље од Борче а да стварно вреди тих пара. То је највећи проблем, нијансе су у питању. Ипак, зашто сам и покренуо разговор, Борча је доживела бум у последњих годину дана и отишла много даље у тој скали прихватљивости у односу на цену.

Ја све ово тврдим као особа која се родила и већи део живота живела на Левој обали.
Само, треба истаћи да ни остала насеља нису у бољем стању. Не постоји нешто што је много боље од Борче а да стварно вреди тих пара. То је највећи проблем, нијансе су у питању. Ипак, зашто сам и покренуо разговор, Борча је доживела бум у последњих годину дана и отишла много даље у тој скали прихватљивости у односу на цену.
Zato kazem da trenutno odnos cene i standarda je ok kada se to uporedi sa ostakom Bga. Opet kazem, da Borča ima sve sto i centar onda to ne bi bio povoljniji kraj za zivot.

Stvarno mislis je cena od 3300 evra po kvadratu ok za stan u polusuterenu,gde god da je lokacijski?
Tek sad vidim da je nisko prizemlje. Onda nije bas povoljno kako je delovalo na prvu. Ali ako uzmes u obzir da je prodavac inicijalno trazio oko 4.200 e/m2, dobra je stvar sto je barem spustao cenu dok nije nasao kupca. Sad da li je cena Ok ili nije mozemo da diskutujemo, ali barem se videlo da stvarno hoce da proda.

Poslednja izmena:
Обзиром на то какав третман имају општина није довољна. САО Борча да се прогласи и барикаде на Панчевцу.
Skroz smo se izgleda prebacili u mod 1990 i 1991... SAO Krajina i barikade i balvani sad su tu i kontejneri... Zborove imamo samo da se još preimenuju u Zbor Narodne Garde i parada može da počne. Dugo nismo ratovali izgleda...

Joe, sa boravkom na trulom Zapadu, izgubio ti se osecaj za ironiju i humor...
Vreme je da se vrces ovamo, stanes u prve redove protesta, i da opet napravimo coveka od tebe.
To nećeš dočekati NIKADA! Ni u ludilu ne bi stao ni za koga u prvi red! Ni za vlast a pogotovo ne za blokadere.

Неее, ово је више 41а. Устанак против окупатора и њихових сарадника и домаћих издајника.

Ништа се не брини. Добиће и њихови симпатизери свој део.

Eh, ovaj suteren, tj podrum, vredi 0, kakvi 2000 E.
Mislim jedino zbog izdavanja nekim mucenicima, to je nehumano za zivot.
Razmišljam da li je to bolje od prizemlja gde ti je prozor u ravni pogleda prolaznika.
Pošto sam u takvom prizemlju bio podstanar.
Pre bih ovaj suteren uzeo, ima više privatnosti 😉
Slažem se da je nehumano živeti, to je za prezivljavanje ok.

Poslednja izmena:
Ko ima do 100.000 platu kupuje stan..odlucio je ...
Odeše m2.u nebo

Za consumer elektroniku nema razlike u kvalitetu komponenti, toliku su velike serije kod kineza da tu ne može nešto mnogo da se uštedi, razlika može da nastane ako se sklapaju na razlicitim mestima u pratecim komponentama koje nisu integrisane.
Za nutellu ima razlike (i ne samo nutellu, generalno sve sto se pravi u EU ima za EU tržište i ostale). Jedna od EU odvratnih stvari
Pazi sad...motori za auta u proizvodnji se dele u 1 ..2 i 3 klasu...
Sta misliš kako ih rasporeduju..ko Nutellu ili ....

Prema njegovim rečima biće dodatnih povoljnosti za stambene kredite.

"Ako uzmete stambeni kredit od 90.000 evra na 30 godina nominalna stopa od 4,50 odsto biće smanjena za 0,5 indeksnih poena. Dakle, visina kamate u evrima je bila 465, sada će biti 430 evra", rekao je Vučić.
I sa ovim smo daleko skuplji nego Evropa, ali eto barem neko malo poboljsanje, mada je i ovde cilj da se digne traznja za stanovima.
Inace, ovim merama mislim da se nista nece postici. I proslog puta kad je bila akcija "Najbolja cena" inflacija nije ni malo usporila. Samo sto je proslog puta mozda par proizvoda bilo navodno jeftinije, a sada cemo verovatno imati lazne popuste, npr. kulen spusten sa 2.600 na 2.000, iako moze da se kupi i za 1.600 ili koliko vec.

Tek sad vidim da je nisko prizemlje. Onda nije bas povoljno kako je delovalo na prvu. Ali ako uzmes u obzir da je prodavac inicijalno trazio oko 4.200 e/m2, dobra je stvar sto je barem spustao cenu dok nije nasao kupca. Sad da li je cena Ok ili nije mozemo da diskutujemo, ali barem se videlo da stvarno hoce da proda.
Dobro je što tek sada vidiš da je u pitanju podrum preuređen u stan. Sad se vrati na moju hipotezu da je sređen stan u pristojnoj zgradi na gornjem Dorćolu 5k eur/m2

Vrh